cnm yok acıkta kalmm görevlendırme olur en kotusu evet cnm kadroluyum bakalım gorucez basladıgında..ögretmenlerın sorunu cok kuzum valla atanırsın ayrı atanmazsın ayrı..hayırlısı olsun be twinim açıkta kalmak gibi bi sorun olmaz değilmi yani okullar açılınca öyle veya böyle bi yerde başlayacaksın değilmi kadrolu değilmisin canım sen zor bee canım bölede
canım durum sıkışıksa haklısın tabi bilmiyordum o kadar etkileyeceğini..
inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelir miniğin
orda devlete ait tüp bebek merkezleri yokmu canım sende başlarsan öle yap en azından testleri ordaki imkanlarla yaptır..
hosbuldukk cnmm kolay gelsınn..hoşgeldin twinimmm
ben iyiyim biraz yoğun ama fundanın dediği gibi vakit geçiyor,
hayırlısı olsun canım gelsin bakalım o kırmızılar nereye kadar gelecekse
inşAllah tayin mevzun olurda sende rahat edersin
ayrıca resminizi de beğendim
fundaamm okumustum ucretsız oldugunu ıste bızım ertelemelermz aslında esımınn yngesı orda hemsıre o bıllırr yatwinimmmm aşılama ücretsizmiş kızzzzzzzzzzzzzzzz dicle üni. hastanesinde
aman başkalarına gerek yok zaten kıprman iyi olmuşhosbuldukk cnmm kolay gelsınn..
bnde bılmıorum kuzum nereye kadr pesımızde sabah kız kardesıme dıom gelmese sasarım dıokı zaten cok sasıracaksn dıo ınss
begendınmı sagol kuzum masada baskalarıda varda kırptım
evet kuzum bıde esımle eklıyım dedımmsabah eklemiş kocasınıda görmüş olduk
tşk ediyorum canım benim.. o sizin tatlılığınız
sorma yaa şimdi senin yorumu okudum yanımdaydı yemek yiyorduk, hakkat ya iyice yapıştık gidiyorum ben biraz özleyim seni dedi çekti gitti
bizde böle çok dip dibe olmayalım istiyoruz ama elimizde değil biz çok alışmışız ayrı kalınca tuhaf oluyoruz
bizim evlilik yıldönümü kapıya dayandı ben ne alacağımı bilmiyorum ve işin ilginci biz tüm kredi kartlarını kapattık bi tanesinin limiti düşüktü onu kullanalım dedik hafta sonu doldurmuşuz tatildi falan derken şimdi elimizde kredi kartı da yok ben ne alacam bu adama yav
o da bana diyor ki kredi kartı yok sana bu yıl bişi alamıycam diyo yok öle yağma dedim ama bilmiyorum belki tek yemeğe gideriz güzel bi yere ne alıyım ben
aman başkalarına gerek yok zaten kıprman iyi olmuş
seninde gelecek canım ama işte biraz nazlanıyor kız olabilir seninki de
amın cnmmayy inşAllah canımm yaa.. Rabbim gönlüne göre versin..
zaten dileklerimizde hep sağlıklı hayırlı olanı diliyoruz rabbim nasip eder inşAllah, her ikisinede razıyım ben ama en çok cinsiyetini merak ediyorum hangisi olacak diye nedense. düşünmeyim boş yere günaha girmeyim diyorum ama elimde değil ki rabbimin bildiği bişi ama meraktanda kendimi alamıyorum
kuzum Allah bı daha yasatıcak ınss sana bu ay umutluymmmtabiki öncelikle hayırlısı canım..
ben ilk öğrendiğimde şaka yapmıştım çünkü birlikte almıştık testi yapacağımı biliyordu, bide her ay yapıyordum çıkmıyordu gene öleymiş gibi davrandım sonra ben var diyince inanmadı ama çok güzeldi o dakika rabbim sizlerede yaşatsın inşAllah bak gene hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?