Ağlayakta gözden mi olak???

hoşgeldin twinimmm
ben iyiyim biraz yoğun ama fundanın dediği gibi vakit geçiyor,

hayırlısı olsun canım gelsin bakalım o kırmızılar nereye kadar gelecekse
inşAllah tayin mevzun olurda sende rahat edersin
ayrıca resminizi de beğendim

twinimmm diclede varmış ya kızzzzz üniversite hastanesinin
vaktinde boldu ahhh sen varya sennn hemen git kız adetliyken testlerini yaptır ne kaybedersinki

ne resmi kıııııııııızzzzzzzz ben görmedim göremem akşama kadar
evde tabletten açıyom ya sadece ins.
benoş sizinde en son eklediğin çok hoşşş eşinin yorumuda sizi çiftekumrular sizii yapışık ikizler

cnm yok acıkta kalmm görevlendırme olur en kotusu evet cnm kadroluyum bakalım gorucez basladıgında..ögretmenlerın sorunu cok kuzum valla atanırsın ayrı atanmazsın ayrı..
cnm esımde dedı bı kac aya durum duzelır olmazsa yaptıralım asılama dedı sabah ta dıokı var bır sorun ama nerde...
cnm unıversıte hastanesı var orda vardı sanırım asılama da varmıs dıye bılıyom ama tam arastrmadım.

araştırmadım diyo yaaa kız aç oku ben buldum bak başhekim diyor biz ücretsiz yapıyoruz dışarda yaptırmak istenirse 500 tl oda iyiii

hosbuldukk cnmm kolay gelsınn..
bnde bılmıorum kuzum nereye kadr pesımızde sabah kız kardesıme dıom gelmese sasarım dıokı zaten cok sasıracaksn dıo ınss
begendınmı sagol kuzum masada baskalarıda varda kırptım

sabah eklemiş kocasınıda görmüş olduk

tşk ediyorum canım benim.. o sizin tatlılığınız
sorma yaa şimdi senin yorumu okudum yanımdaydı yemek yiyorduk, hakkat ya iyice yapıştık gidiyorum ben biraz özleyim seni dedi çekti gitti

bizde böle çok dip dibe olmayalım istiyoruz ama elimizde değil biz çok alışmışız ayrı kalınca tuhaf oluyoruz

bizim evlilik yıldönümü kapıya dayandı ben ne alacağımı bilmiyorum ve işin ilginci biz tüm kredi kartlarını kapattık bi tanesinin limiti düşüktü onu kullanalım dedik hafta sonu doldurmuşuz tatildi falan derken şimdi elimizde kredi kartı da yok ben ne alacam bu adama yav
o da bana diyor ki kredi kartı yok sana bu yıl bişi alamıycam diyo yok öle yağma dedim ama bilmiyorum belki tek yemeğe gideriz güzel bi yere ne alıyım ben

aman başkalarına gerek yok zaten kıprman iyi olmuş

seninde gelecek canım ama işte biraz nazlanıyor kız olabilir seninki de

evet kuzum bıde esımle eklıyım dedımm

cnm yakısıosnzz sızdee masallah Allah tadınızı bozmasınn..
almadıgın bısey var mı kuzm bı dusun nelerden hoslanır..
benımkınn de 26 sı dogum gunu ben de bısıler alıyım dıom ama almasamda olur bana bısey almamıstı...pasta sadece

yani herşeyi de var çok şükür ama işte yinede ben bişi alayım diyorum ufakta olsa bilemiyorum..
kıyafeti yeterli başka da bişi gelmiyor aklıma saatte takıyor ama alerji yaptığı için takamıyor, en ağır hediye o yani..
aman ne zormuş yaa

kız benimkide ilk evlediğimiz sene doğum günümde hiç bişi yapmadı çok üzüldüm çok ağladım bide evlendik 2 ayı dğum günüm düşün ama sonra burnundan getirdim bende ona doğum gününde hiç bişi yapmadım hep yüzüne vurdum şimdi bişi almasada yemeğe götürdü

benim için evlilik yıldönümü ve doğum günü önemli diğer günleri sevmiyorum almasın hediye ama bu günlerde bekliyorum hediye adı gibide biliyor ama sallamıyor ruhsuz koca

ayy inşAllah canımm yaa.. Rabbim gönlüne göre versin..
zaten dileklerimizde hep sağlıklı hayırlı olanı diliyoruz rabbim nasip eder inşAllah, her ikisinede razıyım ben ama en çok cinsiyetini merak ediyorum hangisi olacak diye nedense. düşünmeyim boş yere günaha girmeyim diyorum ama elimde değil ki rabbimin bildiği bişi ama meraktanda kendimi alamıyorum

amın cnmm

ınan bende merak edıyorum esım erkek ıstıyo..ama once saglıgı onemlı tabı..
bıde hayalını kurdugum tek sey ılk ögrenme ve esıme soyleme anı..
herseyın hayırlısı ..

tabiki öncelikle hayırlısı canım..

ben ilk öğrendiğimde şaka yapmıştım çünkü birlikte almıştık testi yapacağımı biliyordu, bide her ay yapıyordum çıkmıyordu gene öleymiş gibi davrandım sonra ben var diyince inanmadı ama çok güzeldi o dakika rabbim sizlerede yaşatsın inşAllah bak gene hatırladım

ayy bende o anı o duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum bende eşimle paylaşıp nasıl tepki vereceğini en çokta
benoşummmm çok yakında o anı yine yaşıyacaksınnn
hediye olayına hiç takılmıyorum ben alıştım artık
varkende ne alsam diye düşünmek zor oluyo ihtiyacı olsa bişeye tamam
tatile gitceniz yaa şort mort alsan yaa g.gözlüğü yada palet takımı filan
sizin işyerinin orda decalth.. varyaa orda acaip güzel şeyler var tatil için bi sırt çantası ne bilim ikinizinde ihtiyacı olan bişey bakıver derim ben bide sandalette olabilir
bizde yemeğe gidiyoz hep öle durumlarda
bekleyince söleyince yapmaz benimki umursamaz görününcede çok şaşırtır hediye konusunda
twinimm sen bi araştır erteleme imkan varken kullan canım
kardeşin evlimi çocuğu varmı twinimmm

benoş kız yorumu eşinemi okudun ama aynı yerde çalışıyonuz normal öle olmanız

kuzum Allah bı daha yasatıcak ınss sana bu ay umutluymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…