hayır koy guzel konusan bırını kı herkes gelsın ..öle kurumlara özellikle iyi insanları koymaları gerek halden anlayanları
sen direk tüp bebek kısmınamı yönlendirildin
kız pes etme hemen bisürü para verecen bak ordaa aa
aynen cnmm 2.gun gıdılmesı gerekıo dımı cnmevet benim okuduğumdada kısırlık ve aşılama bölümü yazıyor tüp yok
tam senlik yani sen yengene söle
valla canom bnde sabırlıym ama boyle mallar oldukca ısımz zor..etrafımı iyice toparladım tatil temizliği gibi oldu
Kızz fındaa o da benim koca sıpam ya ondan öle dedim..
o hastanelerin bilgi sekreterliğine beni koyacaıklar o kadar sabırlıyım ki bıkmadan anlatırım tabii çok uzatan olunca sinirlenip laf söylüyorum ama çok yardımcı oluyorum..
Zaten bana iş yerinde seni danışmaya koymak lazım diyorlar hiç kimseye kızmıyorum çünkü
Sen nasil anliyon burda oldugumuuyelooooo napmaya çalışıyoooon
bi ses ver gurbannnnn
bnde merak ettım valla baktım ama göremedım bnde fındık kurdu ses verrFunda o topik hangisi pozitiflerle dolu olan bana da soylee bakim arada moral olur
Ayy keske heryerde senin gibi olasalar yaaaaetrafımı iyice toparladım tatil temizliği gibi oldu
Kızz fındaa o da benim koca sıpam ya ondan öle dedim..
o hastanelerin bilgi sekreterliğine beni koyacaıklar o kadar sabırlıyım ki bıkmadan anlatırım tabii çok uzatan olunca sinirlenip laf söylüyorum ama çok yardımcı oluyorum..
Zaten bana iş yerinde seni danışmaya koymak lazım diyorlar hiç kimseye kızmıyorum çünkü
iyi yapmısın kız oylelerı bunu hakedıyor zatenAyy keske heryerde senin gibi olasalar yaaaa
Kardesimin adliyede bi tipler vardi avukat hakim vatandaş ne varsa veriyodu ayari
Bide orda arsa tarla davasi cok hep köylüler gelir nasıl aşagilayip bagiridi o memurlar cok kizarim ben de dayanamam hemen mudahale ederim
Yani sana soru sorulmasina yada insanlara yardimci olmaya tahammulun yoksa burda işin ne.
Ayy bikere bitanesi babama yapmisti.Ben de az uzaktayim onu bekliyorum kadin babam iki kez gidip soru sordu diye bagirmasin mi babamabide bi havalar amca anlayışın kıt mı gibi laflarr
Ayy o kadini orda parcalayacaktim okadar hakaret edip okadar ezmiştim ki kadini simdi dusununce soylediklerime ordaki tum memurlar bozulmustur eminim ama tutamamistim kendimi.
yeloooooooooooooo ne bu süratttt gıcıkkkkkk şeyyyy
kızlar topiği hemen atıyommmm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-agustos-eyl%C3%BCl-ay%C4%B1nda-t%C3%BCp-bebek-yapt%C4%B1racaklar-birbirimize-umut-olalimm.744355/page-266
burda kızlarrrrr burdan bakınız
ayy unuttum beee yazacaklarımı offff
bi arkadaş aradı z.çtı yani içine
yaa patron ş.dışındaa kardeşi ile konuştum izin vermiyoooo
yok kız yelo sorun olmaz o konuda
niye vermıomus cnm ee sımdı cıkmayacak mısınbende öleyim kızzzz noldu bu kızın akibeti diye bakıyom
işten çıkmama kızzz
Ben de bakimm accikkyeloooooooooooooo ne bu süratttt gıcıkkkkkk şeyyyy
kızlar topiği hemen atıyommmm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-agustos-eyl%C3%BCl-ay%C4%B1nda-t%C3%BCp-bebek-yapt%C4%B1racaklar-birbirimize-umut-olalimm.744355/page-266
burda kızlarrrrr burdan bakınız
ayy unuttum beee yazacaklarımı offff
bi arkadaş aradı z.çtı yani içine
yaa patron ş.dışındaa kardeşi ile konuştum izin vermiyoooo
yok kız yelo sorun olmaz o konuda
Twinim ben de aynen sayfa sayfa gidiyom sonuc yazdigi yeri saatleri takip ediyorum falannbakyım azcık keyfım yerıne gelsın okurken heyecanlanıyorum yaa bi kişiye takılıom sayfalrca takıp edıom bakıom hamıle
neye izin vermıyo kzumm
heyecanla okuyorum yaa bu topık ıyıymıs yelızm oku okuBen de bakimm accikk
Gerci benim takip ettigim bi topik var da onda fazla ekşın yokkk
Nasil izin vermiyo kizzzzz
Twinim ben de aynen sayfa sayfa gidiyom sonuc yazdigi yeri saatleri takip ediyorum falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?