Ağlayakta gözden mi olak???

öle kurumlara özellikle iyi insanları koymaları gerek halden anlayanları
sen direk tüp bebek kısmınamı yönlendirildin
kız pes etme hemen bisürü para verecen bak ordaa aa

öle kurumlara özellikle iyi insanları koymaları gerek halden anlayanları
sen direk tüp bebek kısmınamı yönlendirildin
kız pes etme hemen bisürü para verecen bak ordaa aa
hayır koy guzel konusan bırını kı herkes gelsın ..
kuzum ben hmn demorolıze olurum boyle seylerde zaten zor bı surec ...yok pes etmedım ben esımn yengesıne bı sorayım bakayım o ne dıyo o daha ıyı bılır doktorları ortamı..
yok kuzum kadın dogum bolumune aktardılar ama kadın tup bebegıde saydı yaa.tup bebek merkeznnz var mı dedım yok dedı

evet benim okuduğumdada kısırlık ve aşılama bölümü yazıyor tüp yok
tam senlik yani sen yengene söle

etrafımı iyice toparladım tatil temizliği gibi oldu

Kızz fındaa o da benim koca sıpam ya ondan öle dedim..

o hastanelerin bilgi sekreterliğine beni koyacaıklar o kadar sabırlıyım ki bıkmadan anlatırım tabii çok uzatan olunca sinirlenip laf söylüyorum ama çok yardımcı oluyorum..
Zaten bana iş yerinde seni danışmaya koymak lazım diyorlar hiç kimseye kızmıyorum çünkü

valla canom bnde sabırlıym ama boyle mallar oldukca ısımz zor..
kız zaten senn yapamaycgn ıs yok becerıklsın vesselam

Kizcelerrrr
Artik bizim topikte ovulasyon testleri akinti falan biraktik tup muhabbeti yapar olduk vay beee nerden nereyeee

Ben o eski hallerimi hatirlayinca kendimi aptal gibi kandirilmiş gibi hissediyorum
Yani zaten olmayacakmış ya oyuzden.Keske en başindan bilseydim bunu.Simdi belki de dogum hazirligi yapiyodum Herseyde vardir bi hayir napalimm

Twincan sen de hazir yaz tatiliyken bi gorus bian once bak aşilama icin ne guzel bi yol varmis kizzz senin bu agirdan almalarin beni delirtiyo

Benosumm yazdiklarin cok guzel dusuncelerin daha dogrusu.Ben de her duamda sizler icin de dua ediyorum herzaman.Bide eşimin dayisinin eşi icin.bu isimler hep var yani dilimde Allah bian once bize de yasatir insallahh

Findikkk soylemissin isten cikcaginii hayret nasil soyleyebildin
Patrona da soyle bian once.Sana guveniyolsrsa diger şeyde de sorun olmaz ama o işlem ayni zamanda tazminat yolunu da actigi icin guvenmezlerse yapmayabilirler..

Sosyalite nerdeeeeee

Benim de dogumgunum yaklasiyo

Ayrica ben de bu bebek konusunda en cok esime soyledigimde verecegi tepkiyi merak ediyorum.Benimki az odun duygularini belli etme konusunda cok açık degildir gozune bakinca anlarim da disariya vurmaz pek.Yani oyle filmlerdeki gibi hobaaa kucaga almalar döndürmeler falann
Ama eminim gizlice bi koseye gidip aglar
Biz haftasonlari piknige gidiyoruz ya arkadaslariyla o adamin 3 tane kizi var benimkini de cok seviyolar sabahtan arar en kucukleri ismiyle hitap ediyo bide c.... Karini da al gel der
Orda da herkes yer icerken benimki hep o kizlarla top oynuyo surekli gozu onlarda cok iyi anlasiyo ozaman izlerken cok uzuluyorum beni goren de 15 yildir cocugumuz olmuyo sanir
Ben 2 aylik evliyken de boyleydim aslinda bunun zamanla degil de nekadar istediginle alakasi var sanirim

yelomm hosgeldın dokturmussun yıne kuzum

kuzum valla agırdan almıoz ama dogal gelsın dıye beklıoz sanırım
sen de basak burcusn hee kzı bnmkıde cok zor dur valla nasıl dayanıorum bılmıyorum

aslında ben ıstıyodum hep cocuk ama 1 sene ayrı sehırlerde kaldık dıye erteledık ..

Ayy keske heryerde senin gibi olasalar yaaaa
Kardesimin adliyede bi tipler vardi avukat hakim vatandaş ne varsa veriyodu ayari
Bide orda arsa tarla davasi cok hep köylüler gelir nasıl aşagilayip bagiridi o memurlar cok kizarim ben de dayanamam hemen mudahale ederim
Yani sana soru sorulmasina yada insanlara yardimci olmaya tahammulun yoksa burda işin ne.
Ayy bikere bitanesi babama yapmisti.Ben de az uzaktayim onu bekliyorum kadin babam iki kez gidip soru sordu diye bagirmasin mi babama bide bi havalar amca anlayışın kıt mı gibi laflarr
Ayy o kadini orda parcalayacaktim okadar hakaret edip okadar ezmiştim ki kadini simdi dusununce soylediklerime ordaki tum memurlar bozulmustur eminim ama tutamamistim kendimi.

iyi yapmısın kız oylelerı bunu hakedıyor zaten

bakyım azcık keyfım yerıne gelsın okurken heyecanlanıyorum yaa bi kişiye takılıom sayfalrca takıp edıom bakıom hamıle

neye izin vermıyo kzumm

Ben de bakimm accikk
Gerci benim takip ettigim bi topik var da onda fazla ekşın yokkk
Nasil izin vermiyo kizzzzz
bakyım azcık keyfım yerıne gelsın okurken heyecanlanıyorum yaa bi kişiye takılıom sayfalrca takıp edıom bakıom hamıle

neye izin vermıyo kzumm
Twinim ben de aynen sayfa sayfa gidiyom sonuc yazdigi yeri saatleri takip ediyorum falann

Ben de bakimm accikk
Gerci benim takip ettigim bi topik var da onda fazla ekşın yokkk
Nasil izin vermiyo kizzzzz

Twinim ben de aynen sayfa sayfa gidiyom sonuc yazdigi yeri saatleri takip ediyorum falann
heyecanla okuyorum yaa bu topık ıyıymıs yelızm oku oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…