Yelonun ucagi kactaydi acaba yine 15 40 mi
kız zaten ben yüzme bilmiyorum ki havuza da girsem boyuma kadar denizede girsem boyuma kadar
eşimde garibim beni yüzdürmeye çalışıyordu balayında
ben o yüzden çok denize ve havuza girmeyi önemsemiyorum sadece eşimi yalnız olmasın diye istiyorum yoksa benim tatil anlayışım yat güneşlen ye iç modu
bi kez denizde moturun arkasına takılan lastik gibi bişeye bindik ama 3,5 attım ya düşersem ya boğulursam diye doğru dürüst tadınıda alamadım ama çok güzeldisüren çocuğa iki de bir nolur yavaş git olur mu dedim bak yüzme bilmiyorum düşersem ölürüm diye
eşimde muza binelim diyor düşersen arkandan bende atlarım seni kurtarırım diyo
kızzzz o halde yine iyi o zımbırtıya binmişsin yaaa ama ilkte o resmi görünce ne gülmüştüm yüzünde endişeli bi hal eller sımsıkı sarılmış tutunma yerlerine
benoş çok takılma bu duruma yavrumm ankarada susuz yerde normal ben ist. doğduğum halde öle çokk iyi yüzemiyorum
dalmayı isterdim yaa yelo dalıyo ne güzelll
yüzmeyi çok iyi bilmeyenler zaten deniz tatilini pek önemsemez çok keyif alamıyo diye amaç zaten ye iç yat bende bayılırımmm
haa o bindiğiniz şey işteablamla gittiğim turda vardı koyda demir attıydık geldi mikrofonla adam hadii kim biniyo diye kışkırttı ama binmedim kızzz cesaret edemedimmm sana helal olsun
Insallah bebek vardir canim elma sirkesini ihmal etme sakin ayrica mayonla cok islak kalma degistirme ihtimalin varsa degistir
he yaaa dimii ama bende düşseydim mesela ondan yelek varyaaa o çıkıyo tepeye böle boynuna nefesini kesiyo o panikle ben ölürüm kio yüzden cesaret edemedim
benim ilk o bakış ve eller çekti dikkatimi eşininde gülmesi poz veriyolar bie hey allam yaaa
sonra da gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?