Ağlayakta gözden mi olak???

kızzzz o halde yine iyi o zımbırtıya binmişsin yaaa ama ilkte o resmi görünce ne gülmüştüm yüzünde endişeli bi hal eller sımsıkı sarılmış tutunma yerlerine
benoş çok takılma bu duruma yavrumm ankarada susuz yerde normal ben ist. doğduğum halde öle çokk iyi yüzemiyorum
dalmayı isterdim yaa yelo dalıyo ne güzelll
yüzmeyi çok iyi bilmeyenler zaten deniz tatilini pek önemsemez çok keyif alamıyo diye amaç zaten ye iç yat bende bayılırımmm
haa o bindiğiniz şey işte ablamla gittiğim turda vardı koyda demir attıydık geldi mikrofonla adam hadii kim biniyo diye kışkırttı ama binmedim kızzz cesaret edemedimmm sana helal olsun

ama o saat dünkü saat değilmiydi, değiştirdim diyince yazmaydıydı saatini yeloo

Sosimm ben regl olunca tatilimin iki günü resmen zehir olacak ağrıdan bişi yapamam ki çok sevimsiz bi hal alıyorum o yüzden olmayım istiyorum ya varsa bebek olsun bahanem olsun

kızz sorma resimde bide bacaklar çarpık çıkmış ya bende en çok ona güldüm
ama sizler yüzme biliyonuz ya keşke bineydin ya çok eğlenceli olay sürende bitiyor çok keskin manevra yapmazsa o da devrilmez zaten ama kendime bunu bi türlü anlamadım bizim şoför çok aşırı hızlı kullanmadı korktu benden

sorma bana da deseler ki bu hayatta neyi öğrenmek isterdin diye ilk aklıma gelen yüzmek olurda galiba
hep diyorum şu su herkesi kaldırıyor bi beni kaldıramıyor hayır yani o gemi nasıl gidiyor, bütün insalar yüzebiliyorda da ben kendimi bırakınca yukarı kalkamıyorum halaa çözemedim

Insallah bebek vardir canim elma sirkesini ihmal etme sakin ayrica mayonla cok islak kalma degistirme ihtimalin varsa degistir

he yaaa dimii ama bende düşseydim mesela ondan yelek varyaaa o çıkıyo tepeye böle boynuna nefesini kesiyo o panikle ben ölürüm ki o yüzden cesaret edemedim
benim ilk o bakış ve eller çekti dikkatimi eşininde gülmesi poz veriyolar bie hey allam yaaa

Insallah bebek vardir canim elma sirkesini ihmal etme sakin ayrica mayonla cok islak kalma degistirme ihtimalin varsa degistir

İnşAllah canım ya.. ne güzel hergün yapmaya çalışıyorumdum bu hafta hiç sirke yapamadım yaa iki haftada tatil die yapamam yanımda sirke mi taşıyım gelince devam artık

kıızz ben her türlü foto çekiniyorsam ağlıyorsam bile pos verirken yalandanda olsa gülerim
hiç bi pozum ağzım kapalı değildir benim hep 32 diş ortada

süperrr benoşumm bende çok kızıyorum somurtup poz verenleriiiii yahu resim çekiliyon az bi güllll

vayy anasınııııı
bizim kan filan alınıp tüm testler acıba... e gönderiliyormuşş orda yapılıyomuş çok güzel yaaa

aleyküm selam.. sağlıkla gitsin gelsin inşAllah..

kız en güzeli o zaten gelinin kız kardeşi olmak demek güzel olmak demek

şimdiden bak indirimdeyken bence yoksa bulmakta zorlanırsın ha

hiç sorma yaaa ama nikah olcak yaa düğün olsa abiyeler filan ama nikahta komik oluyo kınayamı ağırlık versem
şimdi indirimdemi kii

ayy kimseciklerde yok senle benden başka offff
bende kurslara bakıyom bizim ordaki resime gidecem

Angaradan selamlarrrr
Canlarimm sabahtan bi kosturma bi telas vardi ki esimle birbirimize girdik valla gerginlikten
Neysem ki simcik aşti ye dogru yol almaktayim

Bu arada kardesim yarin sabah 8 de yatış yapiyor yarin sezaryen olucak
Doktor bugun erken gelseydin hemen yapardik demiss kardesim de hayir ben ablami beklicem demis
Yalniz annem cok gerdi bizim kizi illa normal olsun ne varmis herkes doguruyo falan diye.agliyodu beni aradi annem bama destek olmuyo diye ama
Annem simdi benim ameliyatimi gordukten sonra ona kiyamiyo ben onu anliyorum da doktor da riskli olabilir demiş.
E kardesim de kendi cocuguna kiyamiyo
Yani kesinlikle kötü olur normal dogum yapamazsin diyemem ama bebek 3950 gr olmus oyuzden risk alirim diyosan normali bekleyelim demis

yelizim hadi gözün aydın normal doğumu hiç zorlamasın bence 4 kg az bi kilo değil bence riske atmasın
fundoş nikahta şık ve sade bi şey al ama kınaya daha renkli birşeyler seçebilirsin
benoşş sen yolda mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…