Ağlayakta gözden mi olak???

sen nasıl ıstersen kuzum moral bozmak yokk
cnm senın maıl adresın neydı sana da yollyım

Mercii twinimm
Ayy çok tatlı yaa maşallah..
Yaptığı davranışı hoş bulmadığımdan çıkardım onu listemden ama ilerde belki gelir açıklama yapar her ne kadar sanmasamda
ama maşallah sıpası çok güzel rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşAllah

rıca edrm cnm evet cok tatlı masallah bembeyaz pamuk gıbı..Allah bagıslasın..
tabı gerekcelerı vardır ama yınede gelıp bı cumle kursa yıne gırmese ıyıydı.neyse canı sagolsun...

ben öyle çok şey almayacağım benayım zaten erkeklerin hiç güzel şeyleri olmuyor
bi de hızlı büyüdükleri için azar azar alacağım

bu başlığın kızlarada ihtiyacı var hali hazırda 2 tane erkeğimiz var twinim o zaman mağazalara girer tabii kız olursa bebişin renkli renkli fırırlı etekler falan alırsın kızına

bu başlığın kızlarada ihtiyacı var hali hazırda 2 tane erkeğimiz var twinim o zaman mağazalara girer tabii kız olursa bebişin renkli renkli fırırlı etekler falan alırsın kızına
ayy ınsallah sosyalımm hangısı olursa olsun farketmz neler alırım ben ona neler...

Bu topikte 2 doğmuş bi doğacak erkek var da geri kalan sağlarda eşit olmuyo 4 kişiyiz

Hepimizin kızı olsa sizinkilerden birine iki kız düşüyo çapkın hanginizinki çabuk söyleyin

sağol ayşem bazen saçma sapan evhamlanıyorum işte
twinim görüşürüz
ne desem yalan olur şimdi benayım ama seçme hakkını ulaşa verelim sonuçta abi olan o
kız bu arada forumda cinsellik 18 diye bi bölüm var burada hiç baktınız mı aboo neler var neler

Ulaşa mı anammm doğru ya abi olan o

Kız bakmadım hiç ama bıgün fa.. De arkadaş paylaşmıi cinsel istismarla ilgili okudum ama parçalandım o yüzden okumak istemiyorum öle şeyleri

Hee yarın iş yerinde bakarım

Şimdi bira bakmaya çalışırım

Gençlik zaten bi yere gidiyoda nereye gidiyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…