Ağlayakta gözden mi olak???

Yeminle koparın beni sosyall yaa

Kız biz yarın gidiyoruz sabah 10 da sıkışırmayalım dedik

Yelizimm hadi gözünüz aydın olsun bencede zorlamasın kilosu bebeğin yüksek
Annende kendi çağında haklı ama işte risk insanı korkutuyo.. Ayrıca ankarama selam olsun her ne kadar geç yazsamda olsun

Funda kız çelik abi mi

Kızz sosyallll altıma iş..... yerim seni yaaa cansınnn
Yelommmm hadi halırlısıyla yarın yeğen geliyoo tam zamanında çok sevindimmm haberdar et biziii merakta komaaa
Beno yollardadırrr

Sagolun canlarrr
Otobuse 8 de bindim 12 gibi orada olacakmis
Buarada uzun zamandir otobus yolculugu yapmamistim.bi senedir agrimayan belim yine agrimaya basladi
Kardesimin hamile halini birkac saat de olsa gorebilicem

Sosyalimm ben de koptumm resime
Yalniz bazilari halkaten oyle yapmiyolar mi kendilerini allah askina

Benosumm sana da simdiden iyi tatiller kizz
Ankaraya gelince sen aklima geldin zatenn

Fundaa bizahmet okadar da olsun ablan evleniyo kizz ugrascan yaniii

Şanslısın ki canım yanında olacaksın.. Bak bana ablamın hiç bi sıpasında yanında olamıyoruz
Hayırlısı ike doğum bi çırpıda gerçekleşsin inşAllah

Evet yaa çok özenincede öle olabiliyo bazen ben çok öenmli dediğim düğünde hep en iğrenç olmuşumdur

benoş arada yaz bize kız unutma bizi buralarda
yeloo yarın miniği göreceksin ne güzel belin içinde keşke yastık alsaydın canım yaa

Aaa yastık demişke ben yol konusunda çok tecrübeliyim malumunuz üzere 5 yıl oldu istabula geleli paso ankaraya seyahat ettim 2 yıldır bide bursa eklendi ya benim yol çantam var 2 tane yastık bi tane battaniye küçük
Bu otobüs yolculuğunda mutlaka olması gerken şeyler

Kız sosiii ben ne zaman burayı bıraktım kız
Belki çok sık yazamam ama mutlaka yazarım sizi meraktan ölürüm sonra

Canlarrr
Kardesim cok tatli olmusss
Sabah 8 de hastanede olucazz insallah sorunsuz olur hersey ve insallah saglikla dogumunu yapar kardesim
Siz de dua edin olur mu
Hepinizi cokkk opuyorum cok yorgunum yarin gelismeleri bildirrim

Gunaydin canlarim ben yine hastalandim 2 gundur kafami kaldiramiodum bugun daha iyiyim cok sukurr

Yelizimmm kardesin doguruyo muu. Allahim yardimcisi olsunnn.hayirlisiyla kurtulsun insallahh. Doguma girerkende bize yaz. Dua edelim canimmm.

Gunaydin canlarrr
Kardesimi dogumhaneye aldilar hazirliyolar birazdan ameliyata alirlar epidural olucak bu arada
Heyecanla bekliyoruz

Oyyy doguma giriyomuuu. 15-20 dk sonra yegenini goreceksin yelommm :) hadi bakalimmm ameliyatida hayirlisiyla olsun bitsinn. Dua ediorum bende cnmmm.

Aysem gecmis olsun neden hasta oldun ki sen oyle bebisin nasil insallah yakin zamanda toparlanirsin canim
Yelo Allah kurtarsin kardesini dua ediyorum canim

Aysem gecmis olsun neden hasta oldun ki sen oyle bebisin nasil insallah yakin zamanda toparlanirsin canim
Yelo Allah kurtarsin kardesini dua ediyorum canim

Canim sut ates yapti sanirim. Cok emmeyince goguslerim sisiyo ve agri yapio. Sonrada usutme ve ates baslio. Annemede hep olurmuss.

Bu arada yelonun kardesi dogum yapmiss bi kizimiz daha dunyaya geldi. Allahim anali babali buyutsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…