Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın can cağızlarımmm

Funda zaten gezenti o yüzden pas vermemesi normal sosyalim benim

kız funda iyi ki sana sormuşum bu ifadeleri nasıl yaptığını sürüklemek daha kolaymış ya bilgisayarda bende mal gibi kopyala yapıştır yapıyordum

Yelizim hayırlı yolculuklar olsun.. ben bavul yerleştirmeyi severim kız zaten iki bavul gitsen birini orda bırakıp döncen boşver hayırlısı ile bi gitte.. bak yavrusu teyzesini bekledi bize kalsan pazartesi ordaydın

yaaaaaaaaaaa ne güldüm beeeee
ayy bende bakiciiim o sayfalaraaaa

kıııızzzz annemi dün aradım öğlen karşı komşu yazlıktaaa
oğlu kız atmış eve diyoki çıldırcam kahr.... kızı getirdi eve tam 3 saat oldu
dedim sananeee ne takıyon bunların anası babası yokmu utanma yokmu bu kızda şimdi kuşu gitti

Gunaydib kizlar
Yaaa ne utanacam be onlar yazarken utanmiyorlarda ben okuyuncami utanacam tamamen tesaduf oldu hani siz diyodunuz ya bi derdim var bolumu var orayi ararken cikti karsima ne yapayim
benayim bende duzeldi o problem artik sona atiyor ifadeleri
yeloo iyi yolculuklarr hayirli git hsyirli gel insallah

kızzz ctesi ablamın isteme oldu yaaa o gün demişti mevzuyu biliyorum öncesi var
dediki halıyı çevirmek için gittim.. bizim komşuyla çok samimiyiz anahtarlarımız var birbirimizde evde olmazsak.. yazlıkta bile komşuyuz annemde ablam için döndü yaa bi yolluk yıkamışlar bizimkiler dünürler gelcek diye
neyseee
anahtarı çevirmemle kahr.. koştuuu diyo üstü çıplak kapıyı itiyor .. teyze dur ben hallederim noldu demiş.. oğlum ben hemencik çevirim demiş sonra bi bakmış babet ve beyaz bi çanta portmantoda
gitmiş eve beklemiş kızla çıkmışlar camdan bakmış
işte diyo kız alıştı yine geldi

ay funda yaaa sabah sabah çok güldürdün beni yaaaa

eee artık bu devir böle anne alış desydin

nasıl yaptın kız sona atıyor senin kiler
bende bi tane okudum akşam sen diyince çok uykum geldiydi zaten sızmışım okurken anam artık kızlarda da utanma yok tutmuş kocanızla yaptığınız fantaziler neler diye soruyor
Ama millette çok güzel cevaplar vermiş koptum onlara

eğlencesine okunabilir ama ben iş yerinden okuyamayacağımı anladım sonuçta bizde herşey takip altında ya

Kahr..... ne kiz anlamadim
Alismis demek ha demekki onun kusu coktan gitmis fundos eee bu cocugun ailesi nerede eve kiz gelirken
Benayim bilmiyorum birden oldu ben bir sey yapmadim yani ifadeler icin
Bu arada yok anam is yerinde okuma sakincaki seyler var icinde

hehehehe
he kız ne kadar detaylı anlatıyolar bide dimi sevgililieri ile yaptıklarını filan
insan geriliyor okuyunca yaaa okumamak daha iyi
azgınlar anam bizde zoraki şeyediyoz nerdeyse

aa bu arada benoşum ovü. çizgi çıkmamış ha kız belkide yumurtlama dönemindi öncesi.. çizgi silikleşmeye başladıydı ağrında vardı yaa ondan önceki günleri değerlendirmişmiydiniz. hadi biz ctesi gününü öyle kabul edelim çalışmada olmuş umudumuz var yineee

çocuğun adı kızzzzzzzzz
he yaaa kadın gittiği gibi gelmeye başlamış halada geliyo ne doyumsuzlar anacım izin günleri h.içi mağazada çalıştığından diyo bu 4. gelişi pu utanmaz ahlaksızlar şişş sananee kendini germe boşver görmezden gel dedim

anaammmmm bide genital estetik bölümü var baktınızmı orayaaa
kimse şeklinden şemalinden memnun değil ya kız benoş biz jel diyoz dar diye zor diye millet daraltma derdinde yaa

anaaaammmm sen ne diyon fundoooo
ay daha neler duycam, ay başımıza taş yağacakk

kız bebeler azgınlaşmış hemen evlendirsin anası kurtulsun evi boş bırakmaya gelmemiş

kız bilmiyorum valla bendeki durumları artık yum günümüydü, bebek mi var ya da yok ben tatildeyken anlıycaz sonuçta tatile gittim zamanlarda bat günüm. hali hazırda bi tane test aldım eve bıraktım ağrılarım halen devam ederse yapıcam kendime gün verdim pazertesiye kadar ağrı olursa pazartesi yapıcam evlilik yıldönümümüz ya belki süpriz yaparım eşime

bencede yoksa mecbur kalırlar zati gelmesinde

ayyy inşallah gelmez tatildeyken yaaa ki zaten gelmesinde gebelik yoksada az geciksin tati,lini yap denize havuza gir bol bol
ohhhh hadi kız inşallah evlilik yıldönümünde ne güzel olur beeee

zaten bi kesinleşeydi dün gittim bi tane şort aldım penye istiyordum da ne olur ne olmaz havuza denize giremezsem onunla hayatımı geçireyim diye
bebek yoksa zaten regl istemiyorum ya dediğin gibi tatilin tadını çıkarmak istiyorum doya doya ya bakalım kısmetimizde ne varsa,
Eşimde yazık hiç bişi den habersiz bana beğendiğim başka bi yüzme şortu vardı çok güzel onu al diyo bende nasılsa giremem mantığı ile gereksiz buluyorum almayı ne gerek var zaten bikinilerim var ona da bebek düşüncelerimi anlatmadığından hastalıktan bahsediyorum inşAllah olmaz diye dua ediyor o da sırıf denize girebileyim diye

he yaa çok saf bu erkekler ben bişey yapınca o hemen aaa şundan sebepmi derim aklıma cinlik gelir benimkide öle yok diyim filan anlamaz
çıkarırsın yaaa tatil boyunca olmaz en azından ilk günler olmaz inş.
son bikaç günü olsada güzel olur aslında ağrın olsada yan gelip yatarsın hem..dönüncede bitmiş olur..

kız zaten ben yüzme bilmiyorum ki havuza da girsem boyuma kadar denizede girsem boyuma kadar
eşimde garibim beni yüzdürmeye çalışıyordu balayında
ben o yüzden çok denize ve havuza girmeyi önemsemiyorum sadece eşimi yalnız olmasın diye istiyorum yoksa benim tatil anlayışım yat güneşlen ye iç modu

bi kez denizde moturun arkasına takılan lastik gibi bişeye bindik ama 3,5 attım ya düşersem ya boğulursam diye doğru dürüst tadınıda alamadım ama çok güzeldi süren çocuğa iki de bir nolur yavaş git olur mu dedim bak yüzme bilmiyorum düşersem ölürüm diye
eşimde muza binelim diyor düşersen arkandan bende atlarım seni kurtarırım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…