Ağlayakta gözden mi olak???

Insallah canim hayirlisu olsunda ister asilamayla ister normal yolla gelsin canim bu asamada esine destek ol ustune gitme cok sukur dermansiz bi dert degil

Insallah canim hayirlisu olsunda ister asilamayla ister normal yolla gelsin canim bu asamada esine destek ol ustune gitme cok sukur dermansiz bi dert degil
amın cnm
kuzum ustune hıc gıtmıyorum ılaclarını kullansın sadece ama eskıden bıtkısel hıcbısey ıcmezdı yemezdı sımdı benı kırmıyor yıyor.cok sukur cnm ..
testte sonucun altına bı karar yazılmıs teratozoospermı dıye baktım da sperm morfolojısındekı bozukluk anlamına gelıomus

Haa ayvalik ha akcay ne bozuyorsun bizi benay hanim tatile caikiyor yaa havasindan gecilmiyor

Ömürsün sen yaa koptum ne havası kız yorgunluktan geberiyorum evde ne var ne yok koymuşum bavula
Ayakkabılar dışarda kaldı onuda diğer bavula koyduk küçüğü taşıma görevi bendeydi korka korka taşıdım zaten
Geberdim ama

Twinim neyse olan olmuş boşver takılma doktor gerekeni yapmış değeri düşük olsa da oluyomuş bak içsin ilaçlarını bakarsın o arada gelir nasılsa o dönemde olmayacak gözüyle bakılır

Fındaa ne heyecanlı kız erkek tarafına gitmek falan hadi rastgele

Canlarrr guzel dilekleriniz icin cook tesekkurlerrrr
Sosyalimm twincan bana mail adreslerinizi yazin size resim atayim gerci twincanin telefon var da simdi gonder demeden gondermeyeyim.
En kolayi wha... Gondermek oldugu icin ordan gonderdim
Yaa Allah herkese nasip etsin okadar guzel birsey kii
Bebegi ilk cikardiklarinda herkes basina toplandi hemsire hizli hizli yuruyup goturdu sonra etrafa bi baktim kimse yokk herkes bi kenara atmiş kendini agliyo
Ben de tabii guldugume bakmayinn
Ve dedim ki sonra hayatimda kendi bebegimin kucagima verildigi anı nasil unutamazsam bu anı da asla unutmam.Boyle sanki icimde biseyler aktı gitti ve kardesimi gordum bebegi gordugumde sanki.Bisey cekti yani bi anda bagladi
Okadar guzel ki ama pek goremedik cunku kuveze aldilar bebegi bu gece de orada kalicak kan şekeri duşmuştu mama da yemiyodu kusuyomuş bide hep
Damaryolu ile besliyolar simdi
Ama durumu iyi sadece kontrol altinda tutucaz bu gece yarin cikar dedi doktor
İnsallah...
Kardesim de cok agrisi var cok pisman genel anestezi ile olmadigina
Spinal anesteziymiş bunun adi.Ama agri yasadim diyo ameliyatta cok sarsilmiş korkmus surekli olarak onu konusuyo
Ben arada gelirim yine kizlarr hepinizi opuyorummm

Twinim morfolojisi demek spermin bas govde ve kuyruguyla ilgili sanirim dr ilacla duzelecek dediyse hic korkma insallah bebisin gelecek hem bak en azindan sebebi belli artik cozumude varmis ohh bundan sonra gelsin bebisler

Benayim hamile kaldigim ay koca kosu bandini kaldirdim yetmedi mutfakta ki petek dusmustu onu kaldirdim o yuzden hic korkma kuzum Rabbim her sekilde korur ama bundan sonra dikkat et

Yelizimm ne guzel anlatmissin kizz agladiniz mi ilk torun degil mi ne kadar guzel bi duygudur kim bilir Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Kilosu boyu nasil bebisin bi ara bos olunca onuda yazar misin
Insallah yarin kuvezden cikar annesi onu guzelce besler bir an once toparlanir canim
Aslinda sen epidural deyince ben yazacaktim keske genel anestezi olsa diye sonra madem karar vermis karismayayim dedim cunku epidural ve spinal anesteziden kimse memnun olmuyor canim okudugum duydugum kadariyla
Resimide int. Yuklesen oyle daha kolay olmaz mi

Kizz inst.. Mi diosunn oraya koydurtmuyo kardesim daha ilk cekerken dedi sakin sosyal ortamda paylasmayin diye
Daha kendisi gormeye bile doyamadi ya nasil bi sahiplenme nasil bi tavirlarda gorsenn Ben de olsam belki oyle herkesin gorecegi sekilde paylasmak istemezdim gerci yeni dogdugunda

Canim 3600 gr 45 cm asya bebek

Buarada aslinda ben de oyle tavsiye ettim hatta direttim o da zaten kesin genel anestezi diye karar vermisti ama dun aksam anestezi uzmani buna oyle bi anlatmis ki yok genelde uyaninca agri cekeceksin bunda cekmeyeceksin yok oyle boyle ikna etmis
Ya okadar garip halde ki suan herkese defalarca bebegi cikarirlarken mesela ne hissettigini anlatiyo ve cok agladi cunki o sarsilmayi hareketleri ne yaptiklarini hep hossetmis.tamam yani kesme dikme olayimda cani acimiyo ama oraya yapilan islemleri hep hissetmis yani bide gogus kafesine cok bastirmislar o cok canini acitmis
Valla Allah mecbur birakmasin da ben de olmak istemem genel en iyisi uyu uyan hersey bitmis oluyo.e ameliyatsa onun acisini iki durumda da zaten yasiyosun ki

Kiz ben sana mailimi atayim o zaman oraya gonderirsin
Yelizim valla bende genel istiyorum dedigin gibi uyu uyan bitsin hersey acini sizinida zaten cekeceksin
Masallah prensese kilosu falan iyiymis
Ozeline bak yelizim mailimi atayim

Selam canlar gittik geldik evet yaa heyecanlı oluyoo ama sıcaktı ortam 13 ünde nişan var..

twinimm ilaçları düzenli kullansın eşin ben çok duydum o ilaçları kullanıp hemen hamile kalanıı ama istersen bi aşılama dene..bende sabırsızlanıyorumm testleri yaptırmak için hormonlar hele en son kasımda yapılmış noldu acabaa benim
bide şu amh çok önemli onu yaptırıp rapor çıkana kadar şu çok iyi olan dr a gidip görüşcem dosya yapıp ne dicek bakalım herşeye bakıp...
Ayyy sormayın yaa balkonu sildim çamaşır astım kelebeğe çakmak koltuktaydıı aldım mermerin üstüne koyup unutmuşum tam güneşin altııı allahtan cam balkon yaa onun camı patlamadı gümmm diye bi ses geldi ödüm k4ptuuu bi baktım tuz buz yerde çakmakk
eşim duştuyduu ne fırça yedim amaa

yelizimmmm bebekk çoook tatlııı allah size bağışlasın canımm inşalllah anacığının koynuna gelir gelmez ağrıları geçer ikisinindeeee

Evet canımm sağolasınn aminnn
he kızz çok uyarıyordu benimkide haklıymış
Bende bu ay çok garip seyler var karın bölgemdee
Amma belirti aremak yoook sınra g.. oluy4m

Kizz ben kac kez yeniledim bisey yoktu bianda yazdiklariniz ciktii gorunmemis once yazmissiniz halbu ki
Sosyalim mail attim canimm
Findam hayirli olsun simdidenn
Cakmak olayina dikkat et kizzz Allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…