Ağlayakta gözden mi olak???

Afiyet olsun o zaman sana bende tek basima yaptim kahvaltiyi benimki sabaha karsi uyudu cunku daha uyanmadi bende uyandirmak istemedim

Film filanmı izledi kız bizde 3 de yattık
dün işleridebitirdim belki denize gideriz bizde

Yok kiz sabaha kadar donmus durmus yatakta sabaha karsi 5 gibi wc de karsilastik yatagima aldimda uyudu gariban demek ki benim ozlemime dayanamiyormus
kizz imkaniniz varsachic durmayin bence kendinizi atin bi sahile

Anaaaammm adamı yatağından kovmuş bu oğluşuyla başbaşaa bencede ondan ayy yazık kollarında hemen uyudu demekkk
Ama asırı sıcak sosyalimmm plajlar dolmubsturrr ev en güzeli kızzz selke aksam üstü artık bosverrr

Ne yapayim kiz hem cok sicak hemde benim ki yataktan duserim diye cok korkuyor bana yanasiyor sonra ben rahat edemiyorum o yuzden o oturma odasinda yatiyor
Aslinda haklisin deniz icin erkenden kalkmak lazim
Benim ki tekne almaya karar verdi tv de gordu simdi onlari arastiriyor fatih gibi karada yurutecegiz tekneyi havamiz olur

Aaa doğru kızz aman haaa haklı ama yayıl yat sosyalimm
ayyyy benimkininde öle hayali varrr
Gölünüz nehriniz var kızzz olsunn

Bide benimki karavana çok meraklı ama ne hos yaa ohhh

Pis karakaya barajinda mi tekne kullanacagiz kiz milleti kendimize guldururuz
Allahtan karavan istemiyoruz aman bi de o basima cikmasin

Cuma ay sonu yaa çıkmak istiyorummm bişey demezlersee
acele etmemin sebebide adet olunca 3. Gün gidicem yaa başlamak için rahat gidim diye h.içi olursada mecbur izin alcam yine
Sürgün ineği izledik biz

Hadi hayirlisi canim insallah hersey yolunda gidecek bu sefer
Surgun inek gercek hayattan alinma hatta gorev yaptigim ilcede geciyor olay

He kız ege tarafı zaten anladımm orda yaşanmış ha vaybe
Zaten ağladım finalde malum kadının çocuğu olmuyoo ineği kızı bellemiş

De vallahhh
banyoyu yıkadım ardından banyomu yaptım pertim şuannn erkek olmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…