Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarim
tasinma telasi daha yeni yerlesebildik popom koltuk gorunce siz geldiniz aklima hemen yazdim
yelom minik gelmis gozunuz aydin allah gul gule buyutmeyi nasib etsin
benosum ben sana iyi tatiller demekten yoruldum kiz sen gezmekten yorulmadin hadi iyi eglen doya doya ne bitmez izinlerin varmis
Findigim kizzz sabah kimse yokken senle ettigim muhabbetleri ozledim simdi basimi kasiyamiyorum simdi bile tek elle besik salliyorum oyyy oyyy
aysem kiz benimkide birazz doysada goguslerimin dolmasina izin verse atese raziyim biraksam sabahtan aksama kadar birakmicak emmeyi tas gibi veriyorum agzina sunger gibi oluyo bitiyo sut yine birakmiyo kafayi sallayip mizirdana mizirdana emiyo sirtim belim agridan kiriliyo mama veriyorum bi saat olmadan yine meme istiyo cooook yoruldum
twincan sizin olayi cok anlayamadim 3 ay sonrami asilama hadi hakkinizda hayirlisi insallah esinin degerleeide bi an once duzene girer
sosyosum kocayi yataktan atmissin kizz sen pek nazlaniyosun heralde yazik adama

Fundos mis gibi yaptin evi kiz masallah
Lizoo gule gule otur evinde bebisini buyut
Kiz ne nazi sadece yataklari ayirdik oda bende rahat edemiyoruz yan yana

Ayy sosyalll cok guldum kizzzz
Lizim gule gule oturun yeni evinizde tesekkurler canimm ayricaa
Yaaa kizlar bebek cok baska biseymis
Evin havasi bile degisiyo insan bakmaya doyamiyo
Bugun banyo yaptirdik heryerinde igne izleri var ayagi şişmiş serum verdikleri yer okadar içim acidi ki
Her alti acildiginda dibinde bitiyom ayaklarini opmek icin
Allahim herkese nasip etsin kimseyi mahrum birakmasin boyle bi guzellikten yarabbim her baktigimda dua ediyorum bize de nasip et diye
Ayrica o teyzesini cok seviyo tamammiii kustu bile uzerine
Yaa nasil ayrilcam hep o aklimda koklaya koklaya bi hal oldum cok uzuluyorum şimdiden
Hepinizi cok ozledim pek giremiyorum kardesimle de hep ilgilenmek gerekiyo sütü hic yok hem bebegi emmeye zorluyoruz o ara mama yap sonra süt sagmaya calisiyoruz az da olsa gelsin ki süt yapsin diye ama simdiye kadar en fazla 5-6 damla geldi.insallah yarin iner sütü
Hepinizi cok opuyorum canlarimm yarin erken gelmeye calisirimm :)

günaydınnnnnnn
sosyalimmmm benoşun telin şarjı bozulmuş 24 saat telsizdi sonra bize bazı kanallardan ulaştı geziyo hatun gelemiyo tabi hem sen öle san biz yelodan haber alıyozzzz ee nede olsa wh... var bizde

lizommm tekrar hayırlı olsun huzurla oturun evinizdeee bende özledim senle uzun uzun konuşmalarımızı ilgini alakanı özledim ama ulaşımız var sitem edemiyorum sanaaa

yelommm dönünce hemen tedaviye başlıyosun taammmııı kııız o minik kız sevilmezmi koklanmazmıı o nasıl bi tatlılık nasıl bi güzelliktirrrr
evet bende dün onu düşündün fotolar gelince bu kız naıl ayrılcak bebişten dedim çok alışacan büyüdüğünü görmk isteyecennn
inş. ankaraya göçersiniz hemencikte sık sık gider gelirsinn

Günaydınnn tontişlerr

Sosiimm fında anlatmış ben cumartesi şarjdan ötürü telsiz kaldım pazar akşam üzeri geldi apar toparda eşimin kuzenine gittik bugün yazarım dediydim

Lizoomm yeni evinizde güle güle oturun canım.. Yazdığına çok güldüm kız napalım herkes bi yerde okunca böle gezenti oluyoruz

Bu arada kızlarr boyumun ölçüsünü aldım
Sabah evlilik yıldönümü diye test yaptım gördüm ebemi üzülmedim alıştık bu durumlara başladım bende artık kervana katıldım yalnız değilsiniz artık

canımmm kutluyorum bende daha nice yıllara ömrünüzün sonuna kadar elleriniz hiiç ayrılmasın inşallah
erken olabilir kızz daha regl çoook var
anam eşinde çok bebek yüzlü haa küçük duruyor hele düğün fotosunda zaman nasıl alıyo insandan bişeyler değilmiii

Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah yelom , anladığım kadarıyla hastaneden çıktınız ohh mis gibi evde daha iyi olur o bebiş , süt için acaba ısırgan otu çayı mı içse yelizim çok faydası oluyormuş diyorlar, bu arada bebek emmiyor mu sütün gelmesi için bebeğin emmesi lazım boşta olsa memeyi ağzına verseniz keşke

günaydın canım, evet açıklama yapmış benoş aklıma da geldi dedim bu bizi çok boşlamazdı demek ki şarj sorunu varmış, ayy ne watsap mış arkadaş tamam uleynn alacaz dedik yaa üstüme gelmeyin bu kadar

test için hakkına hayırlısı olsun canım , inşallah gelecek aya müjdeyi verirsin bize, bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim hiç ayırmasın sizi

bende güya perşembe kontrole gidecektim benim dr izne ayrılmış pazartesiye kaldı kontrol , randevu alayım dedim onuda vermediler inşallah pazartesi sorunsuz muayene olabilirim kızlar

inşallah sosyalim ptesiye güzel bi muayene ve bebişini bol bol görürsün iyi bi şekilde

inşallah sağol fundoşum , kız yine yüzünü göstermeyecek bi de ben pek anlamıyorum dr derse bak bu burnu bak bu gözü o zaman ayırt edebiliyorum yoksa 100 yıl baksam ekrana yinede pek bi şeye benzetemem

inşallah sağol fundoşum , kız yine yüzünü göstermeyecek bi de ben pek anlamıyorum dr derse bak bu burnu bak bu gözü o zaman ayırt edebiliyorum yoksa 100 yıl baksam ekrana yinede pek bi şeye benzetemem

evet kız bende öleyim anca çıktısını alıp didik didik inceleyince farkediyorum lizonun pipiyi bile zor görmüştüm ben söleyince

şimdi büyüyünce zaten tam ekrana sığmıyor fundoşum en iyi çıktığı haftalar 12-16. haftalar arası daha sonrasında kısım kısım çekip ultrason kağıdını veriyorlar

üç boyutlumu renklimi ne varyaa onda net görürsün artık doğmaya yakın
kız benimde rahim filmini cd de vermişleri bide sonuç kağıdı var röntgeni istiyomuş dosyaya klinik
nerden çıktı alacam röntgen çıktısı

Ne rontgeni anlamadim bana da bi resim vermislerdi ondan mi bahsediyorsun gercincd falan vermediler bana bi resim bi de sonuc kagidi

Canlar napiosunz. .

Fundosumm napin
Sosyalim dr a fln mi gittn kiz ultrasondan bahsetmissnz
Benosumm ohh gezmelerde
Aysem lizom. .

Kizlar biz eyluln 2 .haftasi antalya ya gidioz yaa benimki ani bi kararlar tatil ayarladi gitmeyelim dememe ragmen..

Bu arada dr ilac vermis evicap ve proxeed plus 3 yda 4 ay ic sonra test yapalim demis asilama icin

Yok twinim haftaya gelecekmis dr randevu alabilirsem sali gunu gidecegim insallah
Ooo tatile cikiyorsunuz demek super kiz cikin dinlenin eylul auida cok ideal tatil icin
Insallah ilaclar fayda eder canim seninde bebisin gelir

Selamm kızlarr

Fındam yaa eşim düğün zamanı hakkat çocuk gibi duruyo
Sakal uzatmadığı için çok pişman zaten..

Kızlar tşk ediyorım hepimizin evliliği güzel mutlu uzun olsun inşAllah.
Geçen yıl gibi olmadı eşim istediği yeri ayarlayamadı arkdaşı saolsun dönmedi telle sinir oldu bende boşver amaç başbaşa yemek yemek dedim bursaya özgü bi tad yedik kutlamış olduk
Ama geçm seneki ambiyansa alıştım ben ama olsun birlikte geçen zaman güzel olsun yeter..

Sosimm inşAllah kadın gelirde gidersin salı günü 1 hafta var daha ne kötü randevu gününe gelmesi.

Twinim sizede iyi tatiller canım.. Eşine de inşAllah ilaçlar fayda eder de hemen gelir bebiş..

Yok kıız sosyalimm röntgen istiyolarmış illa burdan sağolsun biri dedi geri dönme halledip git diye benim tüplerden sıvının aktığı yani tüplerin açık olduğu gjrüntü cd de onu çıktı almam gerek

Tvinimmm o ilaçlar çokk iyi proses mi ne o çok etkiliymisss düzenli kullansın sbakkk vayyy tatil hee ne güzel iste kızzzz tadını çıkarrrr

Benosss direk öle geldi gözümee küçük muzur çocuk gibi yazdım ama sonra dedim ayıp oldu yazmıyaydımmm
Neyse sana görede öleymisss
Ohhh gez benos hanımmm ne mutlusundur simdiii dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…