Ayy sosyalll cok guldum kizzzz
Lizim gule gule oturun yeni evinizde tesekkurler canimm ayricaa
Yaaa kizlar bebek cok baska biseymis
Evin havasi bile degisiyo insan bakmaya doyamiyo
Bugun banyo yaptirdik heryerinde igne izleri var ayagi şişmiş serum verdikleri yer okadar içim acidi ki
Her alti acildiginda dibinde bitiyom ayaklarini opmek icin
Allahim herkese nasip etsin kimseyi mahrum birakmasin boyle bi guzellikten yarabbim her baktigimda dua ediyorum bize de nasip et diye
Ayrica o teyzesini cok seviyo tamammiii kustu bile uzerine
Yaa nasil ayrilcam hep o aklimda koklaya koklaya bi hal oldum cok uzuluyorum şimdiden
Hepinizi cok ozledim pek giremiyorum kardesimle de hep ilgilenmek gerekiyo sütü hic yok hem bebegi emmeye zorluyoruz o ara mama yap sonra süt sagmaya calisiyoruz az da olsa gelsin ki süt yapsin diye ama simdiye kadar en fazla 5-6 damla geldi.insallah yarin iner sütü
Hepinizi cok opuyorum canlarimm yarin erken gelmeye calisirimm :)
günaydınnnnnnn
sosyalimmmm benoşun telin şarjı bozulmuş 24 saat telsizdisonra bize bazı kanallardan ulaştı geziyo hatun gelemiyo tabi hem sen öle san biz yelodan haber alıyozzzz ee nede olsa wh... var bizde
lizommm tekrar hayırlı olsun huzurla oturun evinizdeee bende özledim senle uzun uzun konuşmalarımızı ilgini alakanı özledimama ulaşımız var sitem edemiyorum sanaaa
yelommm dönünce hemen tedaviye başlıyosun taammmıııkııız o minik kız sevilmezmi koklanmazmıı o nasıl bi tatlılık nasıl bi güzelliktirrrr
evet bende dün onu düşündün fotolar gelince bu kız naıl ayrılcak bebişten dedimçok alışacan büyüdüğünü görmk isteyecennn
inş. ankaraya göçersiniz hemencikte sık sık gider gelirsinn
Günaydınnn tontişlerr
Sosiimm fında anlatmış ben cumartesi şarjdan ötürü telsiz kaldım pazar akşam üzeri geldi apar toparda eşimin kuzenine gittik bugün yazarım dediydim
Lizoomm yeni evinizde güle güle oturun canım.. Yazdığına çok güldüm kız napalım herkes bi yerde okunca böle gezenti oluyoruz
Bu arada kızlarr boyumun ölçüsünü aldım
Sabah evlilik yıldönümü diye test yaptım gördüm ebemiüzülmedim alıştık bu durumlara başladım bende artık kervana katıldım yalnız değilsiniz artık
inşallah sağol fundoşum , kız yine yüzünü göstermeyecek bi de ben pek anlamıyorum dr derse bak bu burnu bak bu gözü o zaman ayırt edebiliyorum yoksa 100 yıl baksam ekrana yinede pek bi şeye benzetemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?