Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy bide dun eski komsumuzu gordum bana ne kadar kaldi doguma dedi bende 2 ay deyince neyse dedi bunu bitirde hemen 2. Yi yap kendisi arka arkaya 10 dogum yapinca kolay geliyor sanirim hem nasil bitireyim ya sanki insaat yapiyoruz

offf zaten bu kıyamamalarımız yokmuuu bende şimdi akşam yola düşüp 2 gün için izmire gitmek istemiyorummm
çok yorucu olacak yaaa değermi anlamıyor ne o ne ailesi düşüncesiz şeylerr
gelmicem diycem gerilcez biliyorum
birde ha oldum ha olacam yani ordayken adet olursam hiç rahat geçmiyo zaten hay ben bu düşüncesizlerinnnn

Hayir sunuda dusunuyorum annem hayatta olsaydi oda problem olacakti yok senin annen soyle yapti benimki boyle yapti diye ayy bilmiyorun bu isler cok karisikmis lizonun kocasinin yaptigi geldi aklima

he kız oda var tabi sizin ve onların ilk torunmu
bak mesela bizim ilk olcak olursa, onların 4. hep şey diyo annesi sizinkiylede senin annen ilgilenir benim gücüm kalmadı artık gülerek söylüyo yanlış anlamıyım diye içimden diyorum sağol teşekkürler
amaan zaten eşlerle arayı bozan tek şey aileler ve genelde erkek tarafının ailesi kesinlikleee

Ayy bide dun eski komsumuzu gordum bana ne kadar kaldi doguma dedi bende 2 ay deyince neyse dedi bunu bitirde hemen 2. Yi yap kendisi arka arkaya 10 dogum yapinca kolay geliyor sanirim hem nasil bitireyim ya sanki insaat yapiyoruz

yapacam ama sen bakacan deseydin seninkilerle büyür
ben zaten bu kafayı anlamıyorumki arkadaş bu kız doğurcak kim bakacak çalışan biri
kız şaka maka 2 ay kaldıııı

Onlarin 3 olacak canim eltiminkinde anne krizi yasanmis yok senin annen benim annem diye benimkinde anne yok ama yine de kriz var

Onlarin 3 olacak canim eltiminkinde anne krizi yasanmis yok senin annen benim annem diye benimkinde anne yok ama yine de kriz var

aman olsunozaman geç gelsin erken gitsin bi hayrı olmaz bakarsın bide varlığı yeter olur
afiyet olsun sosyalimmmmm miniğinle sana yarasınnn

ayy ben şunu bi doğursaydım 2 falan düşünmüyorum zaten Rabbim bunu bağışlasın bize , insanlara ne kadar kolay geliyor yok daha hamile değil misin yok 2.yap ulan bunun bakımı yemesi içmesi var kimse düşünmüyor tabii
bu arada 2 ay kaldı şaka maka ben hep 11 kasım gibi hesaplıyordum ama dr en son 1 kasım gibi doğmuş olur dedi

selam canlarimmm
yelooo soylediklerini okurken birkez daha yasadimm: ) Allah yardimciniz olsunnn. uykisuzluk cok zormuss. ben hayal goruyorum artik. gecen uyanmisim. cocuk besiginde aglio. o an omeri kucagimda gibi hissettim kollarimi acmisim emzirmeye calisiyorum. sonra esim uyandiii iyi misin diyo ahahaha : ) adam bi an kafayi yedigimi dusunduu ahaha : )omerde bu arada besikte yirtinio tabii : )

sosyalim bebisin iyiymis masallahh. son 2 ayda cok hizli gececek. bi bakmissin kucaginda emziriyosun : )

ayşem o kadar diyorsun yani anam anam bak yine heyecanlandım
bu arada ömerin cicilerini gördüm ellerinize sağlık çok güzel olmuşş Rabbim acısını göstermesin analı babalı büyütsün

oyy ayşem gelmişşşşş
yaa kızlar herkes koptu gitti biz müjdeli haberimiz heralde telden verecez buraya ilan edip coşamıcaz bu gidişle
ama normal tabi minikler var sosyalimde doğurdumu oyyy benoşta hamile olursa ki inş. en kısa zamanda
ayy çok duygusalımmm
kırmızııııııııııı sinaylimidir nedir
zaten ben haberini alınca sizi arayacam sölicem bu haberide

Kızlarr ben geldimm

Net iyi çekmiyo benimde internet paketim azalmış yenilenmesine çok var o yüzden buranın netiyle idare etcem daha izne çok var
Hayır ben 4 gb tı ne zaman yedim merak içindeyim

Kızlar tatil iyi ama yemekleri berbat salata türü yiyoruz
Deniz buz gibi giremedim havuzda kalabalık diye tercih etmiyoruz ama yatmak bana yetiyo

Sosyalim kayınvaliden hiç gelmeyeymiş canım doğuma 2-3 kala ne demek yaa nerden biliyo doğum zamanını.. Sen karnın burnunda iş derdindeyken lazım doğurunca bi şekilde bakacan teyzen var yanii pes dedim kv ye..

Fındaa kız eylülün ortasından sonra herkes dökülmeye başlar yaz günü diye.. Bebeleride büyür nasılsa
Biz bi hamile kalalım haber vermesi kolay

Twinimm o tarz pantolonları bende seviyorum canım ve elbise de seviyorum güzel olur sana plajda kapalı mayo çektim birinden ama gönderenedim wats.. Dan çekindim

Ayşemm ömerin cicilerine bayıldım çok güzeller.. hayırlısı ile yapın mevlütü..

Yelizimm cimcime sizi zorluyo ama varsın olsun be korkutmayın bizi napalım olacak bi şekilde büyüyecekler

benoşumm hoşgeldinn
net paketleri hemen bitiyor canım özellikle sayfayı yenilediğimizde acaip kota yiyor bizim bi ara sınırlıydı ya oradan biliyorum
yemekler mi kötü üzüldüm ya neyse artık meze salata türü idare edin ekmeğe dayanın
kv ye gelince yapacak bi şey yok Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum yukarıda Rabbim yardım eder bana elbet

Sagolin canlarim mevlutude hayirlisiyla olur biter insallah. Halamiz cok marifetli cogu seyi o ayarlamis sagolsun.

Kizz fundoss burayi birakir miyiz hic. Aklim hep sizde ztn. Benimki surekli kucagimda.uyku sorunumuzda var. Bi duzene girse.soyle 2-3 saat uyudugu gunleri gorsem o zaman daha rahat takilacam buralardaa : )

Benosum tatilin tadini cikar. Hepimizin yerine eglenn : )

Sosimm kirkin cikana kadar mi yaninda kalacak k.valide

ayşem bilmiyorum ki ne zamana kadar kalacak kadın 1 ay öncesinden gelecekti şimdi 3-4 gün kala gelirim dedi doğumdan sonrada ne kadar kalır bilemiyorum

kız benoş dediydim dimi su soğuk artık buz gibi olmuş o tarafta
erken çıkaydınız keşke izne
yemeklerin kötü olması çok kötüüü insan zevk alamıyoki tatilden : (
kız bari adet olda yatıp dinlenirken yaww

sosyalim kız inşallah sen doğama girende bizde miniklerle bekleriz sizi

ay ben sizi çok seviyom yaaa nazlıyım bugün burda herkeşler duygusal gidiyom diye herkes dibimde son saatler ya

bu arada bizim konserde şahaneydiiiii zülfü livanelide çıktı süpriz o dahada mest etti bizi sertap filan çok güzel geçti yaa yalnız erken bitti kadın tedirgindi olumsuz şeyler yazmışlar twiterde filan çok fazla güvenlik önlemi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…