Ağlayakta gözden mi olak???

sen cumartesi keseyi gorecen dimi sed bende yaptigim hesaplamalara gore 10 aralikta keseyi gorecem

evet ayşecan dr. kafadan hesapladı p.tesi aslında gel dedi ama izin alamam, c.tesi gelirsin dedi :))
bebiştendir bebiştennnn

ALLAH iyilik versin bnde cay demledim icen varmıı şiiii kıslarrr
evet canım darısı başına inşallah , bende portakal suyu alabilir miyim

Bulantı 1 ayı geçince oluyor arkadaşlarım öle oluştu yinede her bünye bir değiil yan komşum hamile olduğunu bilmeden midem buılanıyor diyordu
canım bazılarında olmuyormuş kişiden kişiye değişir, inşallah olmaz yaa

nooo yesssss

evet ayva gamze yapıyomuş bende duydumm inşş gamzeli olurr annesiii
miniğiniz geldiğinizde sizde yapın güzel anneler test edip onaylayalım
birbirimize haber verelim, burada ki bu sıcak güzel muhabbet, dostluk hiç bitmesin :109:

yap ayşemm bakalım olacak mı çok merak ediyorum
dikkat ediyorum canım vitaminli şeyleri yiyorum bu arada beslenme lstesinde makarna da var dı bi sevindimm anlatamam eşim çok üzüldü...bilmiyor ki makarna candır

dr. dedim gazım var güldü , normalmiş biliyorum ama benimki normalin üstünde oldu da biraz kasıklarımda oluyor ama, çocuğu o gazdan hiç düşünemiyorum, kaçamaz da yavrucak

her hamilelik farkli yavrum. annem 4 tane dogurmus. hepinizdede farkli belirtiler oldu der

her hamilelik farkli yavrum. annem 4 tane dogurmus. hepinizdede farkli belirtiler oldu der

aa evet gazi unuttum. bendede asiri gaz varya. utaniyorum artik

senin listeyi banada atarsin bi ara sedomm, merak ettim. hemde makarna ilgimi cekti

birde aynen dedigin gibi buradaki sicak muhabbetimiz hic bitmesinnn

oyle mi oluyormus,bunuda ilk defa duyuyorum. sagol saboroş

bulantı iyidir kızlar, bulantılı hamilelikler iyi hamileliktir

ayy evet çok eğlenceli olurrr ne güzelll

ayvayı bende duydumm

çiçeğimmm hoş geldin kuzu

aa evet gazi unuttum. bendede asiri gaz varya. utaniyorum artik

senin listeyi banada atarsin bi ara sedomm, merak ettim. hemde makarna ilgimi cekti

birde aynen dedigin gibi buradaki sicak muhabbetimiz hic bitmesinnn

atarım tabii canoom ama liste evde yarın olur

:118: şu dakikalar da fundoş sevincinden gülümsüyordur , inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…