daha öncekilerde olmamıştı benim hiç böyle şeyler gelip konuvermişti
çıkmadık candan umut kesilmez hem demi ama
Kızlar çok açımm aç karnına gitmem gerekiyor çok acıkktım
sen cumartesi keseyi gorecen dimi sedbende yaptigim hesaplamalara gore 10 aralikta keseyi gorecem
evet canım darısı başına inşallah , bende portakal suyu alabilir miyimbebiştendir bebiştennnn
ALLAH iyilik versin bnde cay demledim icen varmıı şiiii kıslarrr
canım bazılarında olmuyormuş kişiden kişiye değişir, inşallah olmaz yaaBulantı 1 ayı geçince oluyor arkadaşlarım öle oluştu yinede her bünye bir değiil yan komşum hamile olduğunu bilmeden midem buılanıyor diyordu
miniğiniz geldiğinizde sizde yapın güzel anneler test edip onaylayalımnoooyesssss
evet ayva gamze yapıyomuş bende duydumm inşş gamzeli olurr annesiii
hahahabende yapayim bari
beslenmene dikkat et. ozellikla kahvalti. bak sut ve yumurta beyin gelisimi icin. folik asitli yiyecekler omirilik icin. sen evden hazirla is yerinde yersin.
ya bende mide bulantisi,bas donmesi,asiri yorgunluk,arada sag kasigim agriyor oda bacagima vuruyor, son 2 gunde akintim cogaldi. birde adet sancisi gelmiyor. dun gelir gibi oldu sonra kendiliginden kayboldu. dahada gelmez heralde bugun 28. gunum oldu. birde uyku hali. istah acikligi
Biz ilçedeyiz cnm ya il e gidecz 1 saat aramız daha benişm eşten ses yookkbiraz daha sabret cnm, baska seyler dusunmeye caliss
her hamilelik farkli yavrum. annem 4 tane dogurmus. hepinizdede farkli belirtiler oldu der
evet ayşecan dr. kafadan hesapladı p.tesi aslında gel dedi ama izin alamam, c.tesi gelirsin dedi :))
evet canım darısı başına inşallah , bende portakal suyu alabilir miyim
canım bazılarında olmuyormuş kişiden kişiye değişir, inşallah olmaz yaa
miniğiniz geldiğinizde sizde yapın güzel anneler test edip onaylayalım
birbirimize haber verelim, burada ki bu sıcak güzel muhabbet, dostluk hiç bitmesin :109:
yap ayşemm bakalım olacak mı çok merak ediyorum
dikkat ediyorum canım vitaminli şeyleri yiyorum bu arada beslenme lstesinde makarna da var dı bi sevindimm anlatamam eşim çok üzüldü...bilmiyor ki makarna candır
evt aynen haklısın herkezin ki farkılı oluyoo mesala ben ogluma hamileyken tık olmadı sadece adet gecikmesi yasadım
dAha sonra hamile kadıgımda ölüyom sandımm öyle bi migde bulantım vardı ki bide basım cokk agrıyodu :18:
dr. dedim gazım var güldü , normalmiş biliyorum ama benimki normalin üstünde oldu da birazkasıklarımda oluyor ama, çocuğu o gazdan hiç düşünemiyorum, kaçamaz da yavrucak
her hamilelik farkli yavrum. annem 4 tane dogurmus. hepinizdede farkli belirtiler oldu der
evet ayşecan dr. kafadan hesapladı p.tesi aslında gel dedi ama izin alamam, c.tesi gelirsin dedi :))
evet canım darısı başına inşallah , bende portakal suyu alabilir miyim
canım bazılarında olmuyormuş kişiden kişiye değişir, inşallah olmaz yaa
miniğiniz geldiğinizde sizde yapın güzel anneler test edip onaylayalım
birbirimize haber verelim, burada ki bu sıcak güzel muhabbet, dostluk hiç bitmesin :109:
yap ayşemm bakalım olacak mı çok merak ediyorum
dikkat ediyorum canım vitaminli şeyleri yiyorum bu arada beslenme lstesinde makarna da var dı bi sevindimm anlatamam eşim çok üzüldü...bilmiyor ki makarna candır
dr. dedim gazım var güldü , normalmiş biliyorum ama benimki normalin üstünde oldu da birazkasıklarımda oluyor ama, çocuğu o gazdan hiç düşünemiyorum, kaçamaz da yavrucak
kasıklarımla belim felaket ağrıyo gelicek yine galiba bu kırmızılar
Biz ilçedeyiz cnm ya il e gidecz 1 saat aramız daha benişm eşten ses yookk
oyle mi oluyormus,bunuda ilk defa duyuyorum. sagol saboroş
inşallah canım rahim filmidir varikosel ameliyatıdır. yolun sonuna yaklaştık gibi hissediyorum bazen. çekebileceğimiz bütün sıkıntılar bitti de güzel haberi beklıyorum sadece kimselere söylemeden gizli gizli..
Rabbim yüreğimi biliyo ona bıraktım artık
inşallah canım ne eğlenceli olur kız düşündüm de
bana bitane daha vitamin verdi dr.... decavit adı ... gebelik beslenme listesi de
her sabah aç karna ceviz badem yiyorum......ama bu işyerinde beslenmem zor da olacak biraz
kızlaaar dün yengeme çıktım konuşurken hiç ayva yemedin dimi dedi, yememiştim :))
sonra bebişinin gamzeli olması için ayvayı ilk yediğinde ,elini ayvaya sürüp, besmele çekip işaret ve baş parmağını yanaklarına bastır dedi...3 kere...bende yaptım , normalde garip gelir böyle şeyler ama bakalım bebişim gamzeli olursa inanıcam( onun bebişi gamzeli yapmış bunu )
ayşem kıız mide bulantın oluyor mu , akıntın , baş dönmesi , yazsana belirtilerini :))
to zaman Allah kuvvet versin canim.....:26:
bulantı iyidir kızlar, bulantılı hamilelikler iyi hamileliktir
ayy evet çok eğlenceli olurrr ne güzelll
ayvayı bende duydumm
çiçeğimmm hoş geldin kuzu
aa evet gazi unuttum. bendede asiri gaz varya. utaniyorum artik
senin listeyi banada atarsin bi ara sedomm, merak ettim. hemde makarna ilgimi cekti
birde aynen dedigin gibi buradaki sicak muhabbetimiz hic bitmesinnn
atarım tabii canoom ama liste evde yarın olur
:118: şu dakikalar da fundoş sevincinden gülümsüyordur , inşallaaahhh
o zaman bundan sonra herkesin midesi bulanacak
fundoş iyi haberlerle gelecekte, eketen ne yaptı yaa onu merak ediyorum :44:
inşallah benimkide bulanır, ilk hamileliğimde hiç bulanmamıştı
insallahh bitanem, cok saglikli bi anne olacaksin sende
bulantı iyidir kızlar, bulantılı hamilelikler iyi hamileliktir
ayy evet çok eğlenceli olurrr ne güzelll
ayvayı bende duydumm
çiçeğimmm hoş geldin kuzu
inşallah benimkide bulanır, ilk hamileliğimde hiç bulanmamıştı
benim midem bulanmıyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?