- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
inşallah benimkide bulanır, ilk hamileliğimde hiç bulanmamıştı
benim midem bulanmıyor :44:
daha erken kız bulanır hem ayşenin dediğide doğru herkeste aynı olacak diye bir şey yok
ayşe kız sanada maşallah 5.5 iyi doğmuşsun
seninkide baslar bugun yarin.
bak annem bana hamileyken midesi hic bulanmamis. sonra ben dogmusum. 5 bucuk kilo. kimse inanmamis yeni dogdugumacokta saglikliymisim herkeste bulanti olacsk diye birsey yokki
psikolojik , psikolojik bu mide bulantısı :82: :93:
bide bende şöyle bir şey var mesela başım dönüyor ya, şundandır bana öyle geliyor sanırım diyorum , yani kendime inanmıyorum
daha erken kız bulanır hem ayşenin dediğide doğru herkeste aynı olacak diye bir şey yok
ayşe kız sanada maşallah 5.5 iyi doğmuşsun
benim adet sancıları bi geliyi bi gidiyi
afedersinizde bide ben kabızım nerdeyse 1haftadır çıkamıyorum çatlıcam
bacımm varikosel ne amaliyatı oldun gecmiş olsun RABBİM duyar sesini inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ahandaa bölee olursunnnn
inşallah canım hep birlikte . varıkosel erkek yumurtalıgın da olan damar genişlemesi gibi bir şey. bu sebeple sperm oluşumunu olumsuz etkiliyo. ve ağrı oluyo. bide sperm hareketi ve hızı yavaştı. ameliyatla düzelir dedi doktor ama bakalm . 3 ay sonra sperm testi yapılacak
bencede senin adina guzel seyler hissediyorum. az kaldi arkadasimm. biz sadece dua edelimm
hayırlısı olsun canım bi ara kendimi yiyip bitirıyrdum niye olmuyo herkesn oluyo diye baktım ki kendimi paralasam da benim elimde değil. umutluyum bende inşallah kuruntu değildir bu
inşallah canım hep birlikte . varıkosel erkek yumurtalıgın da olan damar genişlemesi gibi bir şey. bu sebeple sperm oluşumunu olumsuz etkiliyo. ve ağrı oluyo. bide sperm hareketi ve hızı yavaştı. ameliyatla düzelir dedi doktor ama bakalm . 3 ay sonra sperm testi yapılacak
hayırlısı olsun canım bi ara kendimi yiyip bitirıyrdum niye olmuyo herkesn oluyo diye baktım ki kendimi paralasam da benim elimde değil. umutluyum bende inşallah kuruntu değildir bu
hmmm anladım tekrar gecmiş olsunn şu bebiş için neler cekiyoz bide bekltmeselerr
onceki aylardan aliskanlik kaldi demekki rahat birak kendini bulantin gelincede
yaa zaten kimse anneme inanmamis. birde evde dogmusum ya, sen bu cocugu dogurdun kimseye gostermedin falan demislerbizde irsi cnm. ablamda oglunu 4.200 dogurdu,kizini 4 bucuk.
yaa bulanırsa da burada anlarlar hemennn :18:
evet canoom herkeste aynı değildir mutlaka mesela benim bu regl ağrılarım herkeste oluyor mu acep , 9 ay sürecek mi böyle
dr. sormayı da unuttum
sosyalcan önümüzdeki aya inşallaaahh bulanır miden
yaa zaten kimse anneme inanmamis. birde evde dogmusum ya, sen bu cocugu dogurdun kimseye gostermedin falan demislerbizde irsi cnm. ablamda oglunu 4.200 dogurdu,kizini 4 bucuk.
işyerine de söylemedim bir şey
rahat bırakırım da burada o zaman herkes anlar
inşallah sağlıklı huzur dolu bir gebelik geçirirsin canıım hepimiiiiz
kıız ayşecann yoksa sizde mi 3 kız 1 erkeksiniz
kızlar mrb topiğiniz çok eğlenceli ve güzel :) özellikle ilk yorumlar ve halaylara çok güldüm. böyle bi durumda neşe dolu olmanız çok güzel
bende hamile kalma arzusu içinde olanlardanım.
kızlar mrb topiğiniz çok eğlenceli ve güzel :) özellikle ilk yorumlar ve halaylara çok güldüm. böyle bi durumda neşe dolu olmanız çok güzel
bende hamile kalma arzusu içinde olanlardanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?