Ağlayakta gözden mi olak???

daha erken kız bulanır hem ayşenin dediğide doğru herkeste aynı olacak diye bir şey yok
ayşe kız sanada maşallah 5.5 iyi doğmuşsun

yaa zaten kimse anneme inanmamis. birde evde dogmusum ya, sen bu cocugu dogurdun kimseye gostermedin falan demisler bizde irsi cnm. ablamda oglunu 4.200 dogurdu,kizini 4 bucuk.

seninkide baslar bugun yarin.

bak annem bana hamileyken midesi hic bulanmamis. sonra ben dogmusum. 5 bucuk kilo. kimse inanmamis yeni dogduguma cokta saglikliymisim herkeste bulanti olacsk diye birsey yokki

psikolojik , psikolojik bu mide bulantısı :82: :93:

bide bende şöyle bir şey var mesela başım dönüyor ya, şundandır bana öyle geliyor sanırım diyorum , yani kendime inanmıyorum

benim adet sancıları bi geliyi bi gidiyi

afedersinizde bide ben kabızım nerdeyse 1haftadır çıkamıyorum çatlıcam

daha erken kız bulanır hem ayşenin dediğide doğru herkeste aynı olacak diye bir şey yok
ayşe kız sanada maşallah 5.5 iyi doğmuşsun

yaa bulanırsa da burada anlarlar hemennn :18:

evet canoom herkeste aynı değildir mutlaka mesela benim bu regl ağrılarım herkeste oluyor mu acep , 9 ay sürecek mi böyle

dr. sormayı da unuttum

sosyalcan önümüzdeki aya inşallaaahh bulanır miden

yaa zaten kimse anneme inanmamis. birde evde dogmusum ya, sen bu cocugu dogurdun kimseye gostermedin falan demisler bizde irsi cnm. ablamda oglunu 4.200 dogurdu,kizini 4 bucuk.

sende hazırla o zaman kendini

inşallah canım sağolasın , hepimizin bulansın hepimiz hamile kalalım

kızlar mrb topiğiniz çok eğlenceli ve güzel :) özellikle ilk yorumlar ve halaylara çok güldüm. böyle bi durumda neşe dolu olmanız çok güzel
bende hamile kalma arzusu içinde olanlardanım.

inşallah sağlıklı huzur dolu bir gebelik geçirirsin canıım hepimiiiiz

kıız ayşecann yoksa sizde mi 3 kız 1 erkeksiniz

kızlar mrb topiğiniz çok eğlenceli ve güzel :) özellikle ilk yorumlar ve halaylara çok güldüm. böyle bi durumda neşe dolu olmanız çok güzel
bende hamile kalma arzusu içinde olanlardanım.

hoş geldin yelkencan
sen hemen önümüzde ki ay a hamiş ol fundoşunn davulu benim zurnam halay ekibi de hemeenn hazır canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…