Ağlayakta gözden mi olak???

Kız benimki birde boğaz reflüsüü sabah kalkınca ağzının tadı kötü oluyo koku oluyo acımsı
yastığım düşünce oluyo yüksak olmalı
bide dün sarımsaklı yoğurt yedim ondan azı
Yememem gereken seylerde en sevdiğim seyler ha

Bana yıllar önce teshis konduda iiçemedim ilaçları b12 eksikliği var diye iyice düsürüyomus o ilaçlar
Kız 30 dan sonra iyice çürük oldum
Hamilelikte daha zor olur tabi yaaaa süt bile yasak ama içmen gerek

ben hayatımda hiç mide rahatsızlığı yaşamamıştım ama hamilelikte herşeyi yaşadık bundada çok şükür tabii
hep öyle olmaz mı zaten yasaklar cazip hale gelir sen yinede dikkat et kuzu
hamilelikte süt içmezsen valla çok zor benim diş problemim olmamıştı ama şimdi dişlerim ağrıyor günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt yememe rağmen peyniri falan saymıyorum bile

Süt yerine peynir diyo uzmanlar
ama iç tabi erken içmeye dikkat et cano uyumadan evvel alıncada yatar poz. Geçince etkiliyo off anam off

stor perde vardı mutfakta onu söktüm banyoda yıkayacam yağlanmış

Canlarim napiosunz. .
Fundam gecmis olsun annemde de var cok kotu valla
Naptinz tup bebek isini dosyani hazirliodun en son..

Sosyalim cnm napiosun ay sende iyice agirlasiosn tabi Allah yardmcn olsun ..

Benosum da bugun donuyo ..hala gelmedi mi adeti acep

Yelizim cnm uf agrili adet cok fena bnmdr var da sizinki kadr olmuyo cnm bnm

Lizim aysemm .

Yarin yolcuyz Allahin izniyle .bakalim nasil gecicek dun mayo aldim ama girmem muhtemeelen
Yum zamni da gecti 10 .gun ovi testi yapmistm cift cizgiydi sonra yapmadim artik denk geldiyse bu ay minik geldi demektr

twooo hoşgeldinn
yarın mı tatil , oralar rahat kız doğu gibi değil ama giymek istemezsen tabi ki sen bilirsin güzelce kafanı dağıt gel
Hosbuldk sosim
Evet cnm rahatlar da ben rahat degilm neyse bakiyim uygun bi yer olursa girerim belki..
Sorma cnm kafamin icindekileri orda birakip gelmek. Istiyorum bunu nasil yaparim bilmiyorum ama ..

Benos ta damlar diosun

belkide bulursunuz şöyle sessiz sakin bi koy o zaman iyi olur , kafana içindekileri denizde kenarında bi şişeye koy sonrada denize at rahatla

benoşun evinde net var mı bilmiyorum eğer varsa gelir yoksa gelemez çünkü teldeki net paketi bitti demişti

Kız evde sınırsız dedim yaa eve gidince gircem dediydiii

twinimm emre bey le ilgili yazımı okumadın sanırım neyse

inş. Minik gelmiştir bu kezz
İyi tatiller şimdiden canım

Ay ne guzel fikir haklisin yapiyim ben bunu

Yaa 4 gb ti nasil bitirms hatun nette cok gezio demekki
Fundos ta tam ev hanimi moduna girdi haa keske bnde olsam

Fundosumm pardon ya gormemism..he sen o dra gidecktn dimi bi ara mevzusu gecmisti.

Cnm cok iyi bi dr grcektn ne guzel de aciklayici yazmis bi sorun yok diyip gecistrmemis dr larin cogu morfoloji sorun degil.diyip duruyo.ins sizede iyi gelecek Emre bey cnm ..
Bu dedigi test nedr tam bilmiyorum cunku nette aradm bulamadim bi daha yazdim dra soru sordum bakam ne yzck ..
Inss.kuzum ilaçların faydasini gorucez kendisi de unutmuyo Allahtan iciyo portakal suyuna katiyorum..inss hic asilamaya gerek kalmadn gelir minigimz ama daha umutluyum ..
Asilama da olurda yaptrsak vu testi burda sorucam varsa yaptrrm

He canım gidicem mutlaka kendisine bi tam çıksın testlerim filan amh özellikle ptesi çıkacak onuda alıp gidicem dosya yapıp

bence sizin sorun belli m4rfoloji oda o ilaçlarla hallolur yakındır bebiyin gelmesii

He canım gidicem mutlaka kendisine bi tam çıksın testlerim filan amh özellikle ptesi çıkacak onuda alıp gidicem dosya yapıp

bence sizin sorun belli m4rfoloji oda o ilaçlarla hallolur yakındır bebiyin gelmesii
Amh ne icin bakilio cnm ..pahali bi testmi

Ay bakalim ne diycek dr inss guzel olck.
Cnm evet cok sukur baska bisey cikmadi ..normal spermn az olmasi buyuk etken bnce sonucta cogu ulasamio demektr ama buna ragmen bu drlr niye onemsemio anlamiyorum ins bakalim degerler yukselckmi harekt ve sayi kesin de morfolojiyi merak ediyorum
Kuzum sen daha iyi bilrsn 100 milyon spermde % 2 normal olunca kac milyon normal sperm olmus oluyo ..

Canım amh yumurtalık rezervini gösteriyo menepoza ne kadar kalmış oda belli oluyor..
pahalı ama benim başladığım yerde onuda artık orda yaptırıyorsun..bakalım ne çıkacak ptesi gidip alacam..
oda çıkınca işte gidicem görüşmeye ne 4icek merak ediyorum ama burdaki heyetin kararıda çok mühim

canım 2milyon oluyo

Him cnm inss heyetten dogru karar cikar da baslarsin ..heyetin sonucu dosyani inceliyip rapor vericek sonra tup bbk merkzne gideceksn yani ..

Amh ta iyiyms yaa ibrahim saracoglu da diodu yaptrn..

Fundosum 2 milyon az ama dimi

Him cnm inss heyetten dogru karar cikar da baslarsin ..heyetin sonucu dosyani inceliyip rapor vericek sonra tup bbk merkzne gideceksn yani ..

Amh ta iyiyms yaa ibrahim saracoglu da diodu yaptrn..

Fundosum 2 milyon az ama dimi

Canım orası pek hijyenik değil ve çok kalabalık ben uzman oldukları için teşhislerini çok merak ediyorum ve tüm tahlilleri güzelce yapıyolar bi çok güzelll bide burda uzun sürüyo filan demişler gayet güzel sistemli ben çok beğendim hele başhekimm dünya tatlısı çok iyi bir dr,
senle konuşunca baktımm çıkmış amh m
3,55 ayy çok şükür yaaaa
canım gidişata göre bakalım nerede ne yaptırcam belli değil çünkü burda devlette 3 aşılama zorunluluğu var eğer değerlerin normalse sorun varsa tüp diyo
o yüzden beklemeszem özele gidicem

canım az gözüküyor ama test sonucundaki değirmi bu anlamaım

Ohh super bu kuzum sukur ..
Cnm ins hakkinda hayirlsi hangisiyse o olsun.Allah a birak cnm en hayirlisini verir ..

Cnm esimin testinde ml de 36 milyon cikmis sperm.
3ml e bakilmis 100 milyondan fazla cikio sperm sayisi ama morfoloji % 2 ondan sordum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…