Hosbuldk sosimtwooo hoşgeldinn
yarın mı tatil , oralar rahat kız doğu gibi değil ama giymek istemezsen tabi ki sen bilirsin güzelce kafanı dağıt gel
Ay ne guzel fikir haklisin yapiyim ben bunubelkide bulursunuz şöyle sessiz sakin bi koy o zaman iyi olur , kafana içindekileri denizde kenarında bi şişeye koy sonrada denize at rahatla
benoşun evinde net var mı bilmiyorum eğer varsa gelir yoksa gelemez çünkü teldeki net paketi bitti demişti
Kuzumm okumadim du bakiyim biKız evde sınırsız dedim yaa eve gidince gircem dediydiii
twinimm emre bey le ilgili yazımı okumadın sanırım neyse
inş. Minik gelmiştir bu kezz
İyi tatiller şimdiden canım
Amh ne icin bakilio cnm ..pahali bi testmiHe canım gidicem mutlaka kendisine bi tam çıksın testlerim filan amh özellikle ptesi çıkacak onuda alıp gidicem dosya yapıp
bence sizin sorun belli m4rfoloji oda o ilaçlarla hallolur yakındır bebiyin gelmesii
Him cnm inss heyetten dogru karar cikar da baslarsin ..heyetin sonucu dosyani inceliyip rapor vericek sonra tup bbk merkzne gideceksn yani ..Canım amh yumurtalık rezervini gösteriyo menepoza ne kadar kalmış oda belli oluyor..
pahalı ama benim başladığım yerde onuda artık orda yaptırıyorsun..bakalım ne çıkacak ptesi gidip alacam..
oda çıkınca işte gidicem görüşmeye ne 4icek merak ediyorum ama burdaki heyetin kararıda çok mühim
canım 2milyon oluyo
Him cnm inss heyetten dogru karar cikar da baslarsin ..heyetin sonucu dosyani inceliyip rapor vericek sonra tup bbk merkzne gideceksn yani ..
Amh ta iyiyms yaa ibrahim saracoglu da diodu yaptrn..
Fundosum 2 milyon az ama dimi
Ohh super bu kuzum sukur ..Canım orası pek hijyenik değil ve çok kalabalık ben uzman oldukları için teşhislerini çok merak ediyorum ve tüm tahlilleri güzelce yapıyolar bi çok güzelll bide burda uzun sürüyo filan demişler gayet güzel sistemli ben çok beğendim hele başhekimm dünya tatlısı çok iyi bir dr,
senle konuşunca baktımm çıkmış amh m
3,55 ayy çok şükür yaaaa
canım gidişata göre bakalım nerede ne yaptırcam belli değil çünkü burda devlette 3 aşılama zorunluluğu var eğer değerlerin normalse sorun varsa tüp diyo
o yüzden beklemeszem özele gidicem
canım az gözüküyor ama test sonucundaki değirmi bu anlamaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?