Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa fundos telefonu yok mu ki sendee acaba bugun tekrarladi mi testi cok merak ettim ben de
Sosyalim sorma doktora gitsek verecekti ilaci bide bunlarin doktora ne soylesen tavsiye etmiyoruz diyo anca ilac verecek
Zeytinyagi diyoruz tavsiye etmiyoruz
Elma yagi diyoruz tavsiye etmiyoruzz
Anasi onu zinco ile buyutmus zaten

Benceede analarımı z atalarımız ne diyosa doğru etki edilo valla ilaçlar aynı etkiyi göstermiyo

var kızz ama ararsam tarife aşımı olurrr
Ev telimiz olsa arardı cep arayamaz çok tuzlu olur

E mesaj att ozamann
Evet kizlar hakkaten ne varsa eskilerde var.Annem kardesim kabiz olunca poposuna tirnak kadar sabun sokardi fitil gibi simdi doktora soylesek gozleri boyyyle Olur

İyi geceler kızlarrr

Arkadaş aradı bizide tatlı yemeye davet etti kimsecikler yazmadı diye bende yazmadım benden sonra herkes gelmiş

Yelizim çok saol kuzuö ben inanıyorum peşime sizlerde takılacaksınız rabbim çok bekletmesin inşAllah
Ayrıca kuzunuza da geçmiş olsun yavrum kıvranıp durdu..

Hakkat twinde lüksten kaçmıyo helal
Keyfini çıkarsın

Fında kız arkadaşına bende üzüldüm inşAllah gelmiştir çok Zor yaa yazık. O kadar uğraştı sonıçta..
Demişsin ya benim eş başladı ama çok bişi yapmıyo şimdi ilerleyen zamandan korkuyorum ama

Sosimm aşkolsun sen bu sene yapamadın diye benide kendine benzettin dimi
Sen seneye gidince ben derim artık yeter diye
Hayırlısı artık gelsinde sağlıkla ben gitmemeye razıyım..

Sabunmuuuuu
Kızzz benim kuaförde sey demisti sölemisimdir belkii hani beyaz mevlana sekeri varyaaa onu fitil gibi sokuyn ama rahime yaniii makattan değil neyse sabaha kadar yatıyomussunnn onla sonrasırda çalısmaaa sonrada seker gibi bebek oluyomusss

pazar günü yapacaktı test faceden yaazar artık yelommm
bu arada mikroenj. Okurken gördümdeebirinin değeri 10 muş 9. Gün 2 gün sonra 80 küsü vee şimdi sıpası kocaman
belli olmaz kızzzzzz

yeloo mikro tüp aynı şey değilmii

Hakkat saçmaymış o fında boş konuşmuş

Yok kız çıkmam boş yere gerek yok onun masrafını bebeğe harcarım daha iyi

Kıız tabi saçma yaaa taa 2 yıl önce sölemiştii her gördüğünde diyoki 1 liralık şekeri alıp yapmadın dediğimi bekle daha
cahil kadınnnn

Görünmüyommu kız sosim görünüyon diyoduuu

Fundam mikro da tup bebekte yapiliyo sadece spermlerle yumlari basbasa biraktiklarinda kendinden dollenmiyosa oyle mikroenjeksiyonla spermi yumurtaya enjekte edip zorla dölluyolar.tercih edilen bi yontem degil genelde yum azsa sperm azsa dollenme olmuyosa yapiyolar onu.genelde kendiliginden dollenme yapiyolar.İnsallah arkadasinin da artmistir degeri ben de cok okudum 10. Gun cok dusukken 12. Gun artan deger insallah oyle olur onun da
Benosum insallah canimm bu gece bize de dua et malum kalbin mutluluktan hopluyodur şimdi :)
sosyalim iyi geceler sana da canimm
Ben de uyuma hazirligindayim ama biliyorum ki tam uykuya dalacakken kedi miyavlamasiyla uyanicam

Bu arada hamiş sosim ve doğurun anneler malum unuttum tekrar sormak zorundayım
Siz elevit kullandınız mı kullandınız ise ne zaman başladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…