kızlar mrb topiğiniz çok eğlenceli ve güzel :) özellikle ilk yorumlar ve halaylara çok güldüm. böyle bi durumda neşe dolu olmanız çok güzel
bende hamile kalma arzusu içinde olanlardanım.
kızlar mrb topiğiniz çok eğlenceli ve güzel :) özellikle ilk yorumlar ve halaylara çok güldüm. böyle bi durumda neşe dolu olmanız çok güzel
hoş geldin yelkencan
sen hemen önümüzde ki ay a hamiş olfundoşunn davulu benim zurnam halay ekibi de hemeenn hazır canıım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşsende hazırla o zaman kendini
inşallah canım sağolasın , hepimizin bulansın hepimiz hamile kalalım
biz 2 kiz 2 erkegizzsiz 3 kiz 1 erkek sanirim
merhaba seker hosgeldin sendeburada huzun yok. sicacik dost muhabbetleri var
bize biraz kendinden bahseder misin tatlim
bende 1 buçuk yıllık vajinismus illetini atlattıktan sonra şimdide hamile kalma mücadelesi içindeyim. sorunlar bitmiyo yani.
Oda kötü cnm ama aşılamayacak bişey yok benim bi arkadaşla aramızda 15 gün var o benden 15 gün sonra evlendi hala karı koca olamadılar psikoloğa gidecekti oda ben hep korkardım ilk gece bunlar belki çok özel ama eşim hiç üstüme varmadı bende dedimki eğer şimdi olmassa hiç olmaz okadar çekinirdimki en çok vajinusmus olursam diye çok korkardım arkadaşım psikoloğa gidecek kötü bi durum ama dediğim gibi aşılamayacak bişey yok ama sen atlatmışın heralde umarım bebişimz olur hepimizinbende 1 buçuk yıllık vajinismus illetini atlattıktan sonra şimdide hamile kalma mücadelesi içindeyim. sorunlar bitmiyo yani.
hoş geldin yelkencan
sen hemen önümüzde ki ay a hamiş olfundoşunn davulu benim zurnam halay ekibi de hemeenn hazır canıım
bende 1 buçuk yıllık vajinismus illetini atlattıktan sonra şimdide hamile kalma mücadelesi içindeyim. sorunlar bitmiyo yani.
biz oynamaya bayılırız hemde hamiş haberi duyduktan sonra sedoşum çok haklı halay ekibi hazır kıta bekliyor
ooooo sen en önemli sorunu yenmişsin kuzum gelsin bebişler
hamişlik belirtileri bak haberin olsun
kııızz bi test yapsana sabaroyy :82: seni de aldım takibe
evde bitanecik testim vardı yok olmuş kocam mı sakladı bilmem o daha yapma diodu bende ovulasyon testi yaptım silik çıktı yine inş canım bekliyorum
belimm agrıyooo off bide adet olsam da kurtulsammm
off saboroş,Allah yardimcin olsun. bende ayni olaydan muzdaribimzeytin yagi ic cnm
benim triodim yüksekti canım o sindirim sistemiyle alakalı diye yapabiliyomuş ilaç kullanıyodum halada kullanıyorum ömür boyuda kullanıcamo biraz düzenlemiştim folik asid de içmeye başlayınca mı oldu anlamadım nerdeyse bi haftadır yok şiştim davul
gibiyim
bide trioid zor hamile kalmaya düşüğe hatta bebeğin down sendromlu olmasına kadar sebep olabiliyomuş bilginiz olsun dip not
benim triodim yüksekti canım o sindirim sistemiyle alakalı diye yapabiliyomuş ilaç kullanıyodum halada kullanıyorum ömür boyuda kullanıcamo biraz düzenlemiştim folik asid de içmeye başlayınca mı oldu anlamadım nerdeyse bi haftadır yok şiştim davul
gibiyim
bide trioid zor hamile kalmaya düşüğe hatta bebeğin down sendromlu olmasına kadar sebep olabiliyomuş bilginiz olsun dip not
yaptigin testinin fotosunu atsana yorum yapalim. bak ben yaptigim ovu testinin fotosunu atmistim. o cok geride kaldi gerci. onu bulabilirsen bir bak cnm. cizgi o kadar belli miydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?