Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarrrr
Sabah 6.15 de ciktim simdi otogara geldim ordan bindim havaalanina gidiyorum
Yalniz daha kahvalti da yapmadim simdi havaalaninda bardagi 6 tlden cay icsem kimbilir yemek kac paradir
Havaşa binenlerin ellerinde su şiseleri var millet akilli tabi ben simdi gidip orda acaba su mu alsam cay mi icsem diye dusuncem :)
Cok pahali kizz 6 lira kucuk su

Sosyalimm yataginiz cok hoşş gule gule kullansin minigin insallahh

Benoss nezaman gelir acepp iyi haberlerini bekliyoruzzz

Kizilaydan geciyorumm Yaa negözel buralarr cok seviyorumm Allahim nooollluuurrrr

Kızlar günaydınn
Doktorun annesi hastaymış geç gelecekmiş orda yardımcı gibi kadın beni çağırdı anlattım senden kan testlerini alalım vakit kaybı olmasın dedi gittim kan verdim yine doktor gelmeyince başka bi doktor baktı keseyi göremedi beta isteyelim dedi meğer ilkinde yazmamış o kadın indim tekrr kan verdim sanırım yarın alırım

Canım sıkıldı biraz bide ilk gittiğimde görsem ölürüm korkuyorum zaten böle şeylerde tuz biber oluyo

Hayırlısı artık diyorum kısmetimde ne varsa

Benosumm karindan mi baktiii
Yaa sonuc nasil yarin cikiyo ki agrida bile bi saatte veriyolar.Sen telefonlarini alsaydin ogrenirdin telefonla en azimdan icin rahat ederdi canimm

Günaydın canlarımmmmmm
sanırım zehirleniyordum bennn siyah sehpalarımız vardı sprey boya almıstık beyaza çevirecem diye kendimi kaybedip dinlenmedeen bitirim diye cosmusum boğazım yanıyoo (( açık havada yaptım neysekii

Yelizimmm garaja gitmeden bi poğaça alaydın yaaa sig,, yakmıssındır kesin aç karnada sonrada çirkinim tipsizim dersin kız önce yemek ye bak aç karna sakın içmee uçak kaçta uçakta veriyor ya thy ise güzelce yersinnn portakal suyu iç çayı bırak bir süre bencede çok pahalı alandaki hersey yazık günah yaa

Benosummm hemen üzülme karalar bağlama canımmm baksen erken gebelik testi yapt4n onda bile silikti yani yeni galiba değerin bi çıksında keseyi görürsün üzülme nolurrr yarın çok geç yaa keske erken çıksaa

Sosyalimmm
tvinimmmm iyi gezmelerrr

Haa fundostan yedik paparayi

Ayy fundam insallahhh oyledir insallah son zamanlardir bunlarr
Esime de mesaj attim suraya gelip yasasak gencken diye

Bence oda bayılmıyo ağrıya oda çok istiyor gibime geliyoo ve bence siz kesin yerleseceksiniz angarayaaa
Hayırlısıysa olsun be canımmm

Karından baktı canım.. Sabah erken gittiğimde versem öğleden sonra alıyoduk şimdi geç verince belki çıkmaz kontrol edicem inşAallah erken çıkar.. Devlet hastanesi ya canım inanılmaz kalabalık biriktirip toplu yolluyorlarmış.. Telefon ile değerini söylemiyorlar yasakmış ilkinde sorduyum çünkü hep ayno yere gidiyorum

Kız havaalana pahalı demek be demek uçuk.. Benim abim orda çalışıyo kız
Kızılayı da çok özledim 1 sene olmuştur gitmeyeli

Fundam sende dikkat et geçmiş olsun..
Fundam üzülmemel elde değil.. Sıkmayım diyorum canımı ama işte..
Tarihe göre 7. Hafta gibi geç oldu diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.. Hayırlısı ne diyim

Aynı şeyleri yaşamak zor ondan

twoo çatlatma adamı
fundoş yoğurt ayran bi şey iç ustalık yapacam diye hastanelik olma bide şimdi
yelizz kızz eve dönüş yolculuğumu başladı hadi hayırlı yollar olsun sana sağ salim evine dön inşallah
benay ben sana dedim ya testin bana silik gelmişti değerin düşük olabilir geç döllenme olmuştur diye sen önce kan değerini al sonra konuşalım hem dr un ultrason cihazı belkide kötüydü olamaz mı yani hemen karamsarlığa düşme bence

Hep söledikleri saatten öncee çıkıyor ama benoşum sen sürekli bak netten

haklısın dayan demesi kolay ben olsam nasıl olurum sen sakinsin yine stres yapar dururum
Off belirsizlikler insanın canını çok sıkıyor yaa
inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz benoşummm

Kizz adamin hayati burda gecmis zaten o benden cok istiyo Ankara aşigi :)

Sosyalimm sagol canimm insallah bu gece evimde uyuyacagim cok ozledim cokkkk

Benoss bana iki gundur zaten ultrasonda gozukmesi icin erken gibi geliyodu hep tamam son adet tarihine gore 6 hafta olabilir ama senin adet döngün uzun ve yumurtlamayi da son 14 gunde oldugunu dusunursen bence erken
Belki vajinal bakilsa gorulurdu ne bileyim
Ama hic icini karartma bence olagan bir durum bu senin icin onemli olan kan sonucu canim benimm
Uzman jinekolog yeliz iş basinda

Aynen silikti sonradan bayaa koyulandı ama sonçta silik bi testti
gerçi alıştım ilk gittiğimde görmemeye ben dejavu gibi aynı şeyleri yaşıyorum.. Allah sonumu hayır etsin.. bakalım inşAllah beta sonucu akşama doğru çıkar,
diğerleri kesin çıkar onları saat 9 olmadan verdiydim, hatta ilk defa idrar testi bile verdim ya

buranın cihazı çok iyi diye gittiydim canım ama hayırlısı yaa ne diyim şimdi yaşayıp görcez

umarım fındığım ya zaten çıksın haber ederim sizi merak etmeyin..
ben normalda güçlüyümdür ama konu bebek olunca ne bilim sen gibi hemen kötüyü düşünmeye başlıyorum nedense..
hayırlısını diliyorum..
rabbim bana aynı acıları yaşatmasın tekrar.. hiç birimize yaşatmasın..

işte buna kopulur
hakkat öle oldun yakında ihtisas yapıcan bekliyoruz

benim en son ilişki tarihim ağustos 16 kız ona göre tabiki 4 hafta oluyor görünmez yani

kız bi tanesi çıkmış ama bi sorun bi pok anladım mı diye
beta çıkmamış

ben şimdi size yazmam için napmam lazım bilmiyorum kızlar

bi yemek yiyim siz o sıraya kadar yaza durun gelicem gecikmeden canlarım
iyi ki varsınız ya yoksa ben kukumav kuşu gibi karalar bağlar otururdum

benoş yukarıdaki mesajını anlamadım sen git bencede bi şeyler ye sonra konuşuruz

kız bi tanesi çıkmış ama bi sorun bi pok anladım mı diye
beta çıkmamış (hee bunu anladım ee bize yazsana değerini ve testin adını)

ben şimdi size yazmam için napmam lazım bilmiyorum kızlar

kızzz bi tane kan sonucu çıkmış dedim biyokimya ile idrar ama ben malumunuz üzere tıptan bişi anlamadığım için sonuçlarada bön bön bakmakla yetindim demek istedim..

ayrıca da sizin bakmanız için size nasıl yollacağımı bilemedim demek istemiştim

Oyyyy çatlaklarrrrr
Evet benos teste yaz biz anlarızzzz

Ayyy arkadas aradıı pazara gidecezzzzz hazırlanam barii aklım burdaaa benoştaaa haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…