Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm heyet 2 hafta içinde inceeliyomuş sonuç 2 hafta sonra çıkıyormuy 24 üde haftaya değil öbür hafta bugün sabah 9
Sorma kızz hıçkıra hıçkıra ağladımmmmm

Anladim fundosum hayirlisi olsun senin icin
Yelizim agiz bezi falan yapacagim bide yikadiktan sonra havlunun icine serip oyle kurutuyorsun vucut suyunu daha iyi emiyormuscmalum kis bebegi ya usumesin

Agiz bezi nasil olcak kiz incecik seyle o garip geldi ama demekki oluyormus annem normal pamuklu kumastan yapti etraflarinı da dikmiş renk renk cok guzel olmuslar :)

Kizlar
Cok uzgunumm yaaa
Esimin en yakin arkadasi var onun eşi bugun grip diye hastaneye gitmiş kadina kan kanseri demislerr biz de yarin aksam mangal yapalim diye aradik tesadufen adam agliyordu suanda da esim konusuuo adam hüngür hungur agliyo esim de onla beraber agliyo ileri seviyede demisler sok olduk kadin daha 30 yasinda iki tane ufacik cocugu var hicbiseyi de yoktu nolur dua edin Allahim sifasini versin yarabbim cok kötüyüm sadece siz de bilin de duanizi esirgemeyin diye yazdim

Tulbenti 2 kat dikecegim yelizim tek kat dedegin gibi ince olur
Arkadasina cok uzuldum Rabbim covuklarina acisin onlarin yuzune baksin ki annelerini bagislasin kan kanseri artik tedavi edilebiliyor askinda bakarsin atlatir dua ederiz tabi ki de

Günaydın kızlarr

Yelizim bende çok üzüldüm rabbim şifasını versin. Çocuklarına bağışlasın inşAllah..

Bende kan verdim 8:20 deydi randevu 25 geçe gittim buçukta işim bitti bu hastenyi bu yüzden seviyorum

Amin kizlar.Yaa sabahi edemedikk eşimle resmen şoktayiz Allah yardim etsin cocuklarinin hatrina insallah tedavi edilip iyilesir

Benosumm nezaman cikar sonucunn cikti bile belki dee :)

Yok sosim zaten kan için gittim ya ondan doktoru beklemedim,

Bugün 11,30 da işim bitti hemen siteye daldım baktım gene kayıt yok diyor aradım meğer hata varmış güncelleme mi ne yapılıyormuş görünmüyormuş,
Hastaneyi aradım çıktıysa gidiyim alayım diye biz bakamayız laboratuvarı arayın diyor..
Lan ben malmıyım da seni arayım orası cevp verse zaten seni aramam..

Yeminle bu hastane çalışanlarından nefret etme konumuna geldim.. çalışan varsa okuyan olursada hiçte kusura bakmasın biz insanlığımızdan artık çıkmışız..

hayır yardımcı olmak bu kadar mı zor..elinin altında bilgasayar iki tık tık bitti..

tamam işleri yoğun anlıyorum belki de bin beş yüz kişi arıyordur ama yinede davranışlarında sıkıntı var

yemekten sonra hastaneye gitcem kızlar eşimin işinin bitmesini bekliyorum

Gecen ayni seyi bende yasadim diyorum ki lab sonucum ciktiysa bi bakin ona gore bekleyeyim yada beklemeyeyim yok bi turlu baktiramadim oda ozel hastane devlet hastanelerini hic soylemiyorum bile
Tamam benos sonucunu bekliyoruz

Benoss sakin oll kizz cikacak eninde sonunda sen kendine mukayet ol aman diyimm
Kizz erzurumda benden ameliyattan sonra saat basi kan aliyolardi 15 dk sonra kadin elinde sonucla geliyodu dosyaya koyuyodu ve her sonucta betahcg vardi demekki istediler mi cok kisa surede cikabiliyo bu kan sonucu o bi saat iki saat falan hikaye bence ben bunu gordum yani okadar uzun surede olmasi onlarin nekadar surede işleme koyduklarina bagli kanı

Aaa dogru yaaaa
Kizz insanin kardesininki daha zor haa kendin olunca bi kenarda oturuyon herseyi baskalari yapiyo bide hep
Sen onceliklisin ama kardes olunca sen dugun sahibisin koştur anam koştur :)
Hem onun islerine hem kendine :)

Yelommm (((( çok üzüldüm yaa insallah atlatır o kadın
Ayy ablamlarda izin almıs ev curcuna temizlik yapıyoruz ama kalabalıktan görünmüyorkiii

Nisan ne zaman fundos cumartesi mi kolay gelsin bu arada nisan gunude gozukmeyecek ki zaten bosuna yormayin kendinizi halilari falanda kaldirin batmasin ayakkabiyla iceri giren falan olur
Burasi neresi derken

Yelommm (((( çok üzüldüm yaa insallah atlatır o kadın
Ayy ablamlarda izin almıs ev curcuna temizlik yapıyoruz ama kalabalıktan görünmüyorkiii
Fundam kolay gelsin.guzel telaşlar bunlar :)

Yaa amin kuzumm.yani şaka gibi o da bursada kizkardesinin yanindaydi tatilde.dun aksama dogru inmis erzuruma orda bi hastaneye gidelim demisler gecmiyor diye gribi
İnanilir gibi degil daha 24 saat olmadi bile bir aksamda kadina teşhis koyup bu sabah kemoterapiye baslattilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…