Ağlayakta gözden mi olak???

Aminn kizlar aminnn Allah duysun dualarimizi insallah
Zaten fundosum sabah koydugu haber varya dun gece gormustum ben onu cok uzulmustum.ustune de şaka gibi bu haberi aldik esim bile nekadar agladi nasil olur bi yanlislik vardir dedi durdu

Esim arayip dedi ki o kadinlar sitesi mi nedir ordan baksana ankarada tedavi icin en cok hangi doktoru oneriyolar diye herzaman ordakilerin lafiyla hareket ediyosun diyen adam

Insan caresiz kalinca oraya buraya bakmiyor iste yelo, keske bildigim bi uzman olsada size onerebilsem, hematoloji bakar degil mi bu kanser turune bende arastirayi bi yandan

Evet canim hematoloji
Bitane buldum cok onerilen bi dr gorustuler telefonla adam yalniz tedaviye alirsam
Hicbiryere birakamam hastayi burada kalicaksiniz cok uzun sure demis.Simdi
Dusunuyolar acaba gotursek mi diye cunku enfeksiyon kapmamasi lazimm hicbirsekilde gripli insan bile yaklasmayacakmis
Cocuklara ozellikle yakin temas etmemesi lazimmis

Kanser hastalari oyle canim kimseyle maalesef iletisim kuramiyorlar dedigin gibi cocuklarina bile izin vermiyorlar
Ankaraya gittikletinde kalacak yerleri var mi

Benoşummm inşallah dr un dediği gibi değildir canımmm
değerin bana normal geldi, nolur sende kendini üzüp bebişine zarar zarar verme hayırlısı olsun canımmm çok dua ediyorum senin içinn miniğin seni bırakmıycak bu defa insallahhhhh

Yelizimmm arkadasına çok üzüldüm allah çocuklarına yuvasına gençliğine bağıslasınnn
Çaba veya cerrahpasaya gelsi aslında çok iyi dr lear

Böle çaresiz kalmak çok kötü
İyi olacaksa kalmak sorun değil ki yeter ki kadın iyileşsin bi müddet uzaktan severek yaşasın sevdiklerini yeter ki iyileşsin

Kanseri yenen çok insan var moralle mi alakalı kısmeti mi öle işte ona yorum yapamıyorum..

Fundamm çok saol canım benim.. Nasip herşey hayırlısı

Moral çok önemliymiş aama bünye ne bileyim yaa hayatı seven deli dolu yaşayan insanlarıda duyup şaşırıyoruz kader bence.. o kadar yaygınki illet valla aklımıza geliyo yani iinsan korkuyo ne olacaz belli değil

Sosyalimm bu konuları konusunca üzülüyorumda ha anneni aklına geliyordur

Evet benosumm insallah çok sevinicez güzel olacak canıgönülden diliyorumm

Hepsi geldi gecti benosum anneminde kaderi boyleymis ama annem dedigin gibi hayati dolu dolu yasayan bi insan degildi bunyesi gucluydu ama kendisi guclu degildi hastaligina teshis konuldugundan beri ben olurum yasamsm deyip duruyordu ki oyle de oldu zaten

Allah mekanini cennet etsin anneciginin sosyalim kusura bakma ben şaşkinlik ve uzuntuyle hic aklima gelmedi inanki yoksa seni asla üzmek istemem
Ama sen de cok guclu bi kadinsin daha anne olmadan anne olmuşsun coktan ben seni oyle goruyorum.Kendi acısı oldugu icin baskalarinin acilarina kulak tikayacak biri de degilsin

Benosum bak foruma yuzlerce ornek var o duşuk degerlerle ilgili sen icini ferah tut canim insallah yavrun sana tutunacak sıkı sıkı

Fundam bence de kader bu işler.Ama tabii ki en iyi sekilde bakilacakki iyileşme şansinin buyuk kismi yaş faktörü ve psikolojiymiş.doktor oyle demiş.biz herseyi yapariz vucut iyilesmek isterse iyilesir istemezse ne yapsak boş demiş

Ayrica sehir degirtirmeye izin vermemiş doktor birakamam zaten bizim uyguladigimizdan farkli bi tedavi uygalamayacaklar demis.orasi da arastirma hastanesi doktorlari da gayet iyi ben de ordan oraya gezdirilmesi taraftari degilim sonucta bagisiklik sistemi çökmüş bi grip nezle bile allah korusun öldürebilir

Yelo tabi ki birimizin bi derdi varsa konusup dertlesecegiz hic oyle dusunme annem icin yapacak bi sey yok artik ama o kadin icin var gercekten cok zor bi evde kadin olmazsa o ev dagiliyor o evde nese kalmiyor kimse kapiyi acmiyor en yakinin bile
Benoss sende cok arastirma yapipta kafani karistirma sakin insallah cumartesi cok guzel haberlegeleceksin buraya

Haa ankarada yaşıyorlar öylemi yelizimm güzel habeerlerini alırız inşallahhh

benoşumunda h. Sonu güzel haberini alalım başka bişey istemem..
bence değerin güzel benoşum
arkadaş varya tüp yaptıran gitmeden önce 14 küsürdü değerdün yaptırmış 13 müş 1 hafta sonra
Kız saskın üzgün ağlayıp duruyormus senin değerin yükselmis düsüs yok nolluur üzülmeee : (

Hakkat fundos merhaba ne yaa

Sosyalimm evet haklisin gercekten.
Tabi yaşayan bilir simdi bak cocuklarini getirdiler kizi 3 oglu 7 yasinda durmuyorlarmis agliyolarmis surekli
Anne olmadi mi bi evde gercekten insanin kolu kanadi kirilir Allah hayattakilere saglik versin göçüp gidenlerin de mekanini cennet eylesin insallah

Fundam yok burda yasiyolar kadin dün bursadan döndü kardesine gitmisti hatta agridan ankaraya beraber gitmistik
Dun de havaalanindan alinca bi hastaneye gidelim demisler hazir ordayken gribi gecmiyo halsiz diye
Simdi yanina kimseyi almiyolar bile kadin da ne oldugunu anlamadan kemoterapiye basladi.esi bugun girmis yanina anlatmis boyle boyle bi hastaligin varmis uzun sure burda kalicaz diye tabi kadinin da derdi cocuklari
Allahim onlara bagislasin annelerini ne diyim

Benosumm nezaman gidiyosunuz bursaya canimm yarin mi cikacaksiniz
İnsallah cumartesi gunu sen de bi ohh diyeceksin canim benimm

Fundam strada da aramizda kalsin var.gecen sezon izlememistim de bu sezon izleyeyim diyorum

Valla yazdıklarınız o kadar güzel ki benim ekleyecek bişeyim kalmamış.
Rabbim sağlığına kavuştursun inşAllah..

Sosimm sende güçlüsün biliyorum snşnde anneciğinin mekanı cennet olsun inşAllah..

Ben cuna akşamı gidiyorum canım cumartesi kahvaltı sonrası gider veririrz hemen alırız inşAllah.
Araştırma kısa yaptım zaten okumak istemiyorum iyiler olduğu kadar kötü olanlarda var..

Kız özelden yazıştığım bir arkadaşım vaar sana bahsetmiştim hanii oyazmış ona cevap verdim önce sonra burayada öle yazmışım dalgınlıkla

Aynen annemlerde çok seviyo açtılar daa şu yadigar çocuklarıyla y.dışına gidecekti filan çok abartılı geliyo gıcık oluyorum burda ona bidee pek çok alıcısı var

Kocişim eve gitti buraya gelmedi trafik malum ayyy özledim yaa
yarında yıldönümümüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…