Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyall benim kiz senin oglani almak isterse alir okadarrr
Aysemm benim yegen ne olduu kizi umutlandirdin hic utanmiyo musunn

Benoss senin kiz bu nazla evde kalir
Fundanin oglan olursa onla kertelim anasi gezemiyo bari kizi gezer

Fundosun kizida kendisi gibi gezenti olur dogru diyorsun oyyy torpaglar basima ben ne edem nerelere gidemm
bizi erkek mi saniyormus toplanip bi gun evine gidelim o zaman ikna olsun madem

Yelo yine kopardin beni
ee simdi yelonun yegeni aysenin ogluna
fundosun oglu benosun kizina eee ben ne olacagim beni baska topiklere itmeyin baakk
bu arada anasi gezemiyor mu kizz yelo benos sehir ici gezmiyor sehir disi geziyor ancak o aciyor kendisini

Sosyall benim kiz senin oglani almak isterse alir okadarrr
Aysemm benim yegen ne olduu kizi umutlandirdin hic utanmiyo musunn

Benoss senin kiz bu nazla evde kalir
Fundanin oglan olursa onla kertelim anasi gezemiyo bari kizi gezer

Kızzz anası gezemiyo diye sen bana mı dedin
Anam ben fında kadar olamam yok

Oyyy anası gibi geç evlenir kız benim kız kalmaz evde bulıur birini

Satışa bak hele
Fındanın kızı senin oğlanın
Benim kız ayşenin
Yelizin kızı bulsun birini
Nasılsa almak istediğini alıyo

Kızz sana durumu mesaj ile iletiyorum birazdan

Benim şehir dışı geZentilik çoğu zaman mecburiyetten

Ayy benimki kaldi kiz ortada hakkatennn
Ayy ayse de burdaki kaynanalar gibi her kizi begeniyoo oglunaa biri olmazsa biri kenarda dursun falann
Bana nee benimki kalsinn ben vermicem kimseye ama oglum olursa acimam benos ona gore Kimi begenirsem alirim ogluma Karismam

Ayy yelo senin oğlun olursa burdakilerden sana malzeme çıkmaz
Sen başka topikten kız ara ben istemem eli maşalı kaynana ya o beni yada ben onu öldürürüm yazık olur

He yaa eğlence şimdi fındalarda tam benlik
Davet bile etmedi bizi nişanımız var buyrun gelin diye bide arkadaş olacak

Yaa bi laf ettim nerelere gelmis konu : )
Tamam hepinizin kizini alacam,kucuk capta harem kurmayi dusunuyorumm
Yaa saka bi yana ilk goz agrim fatmanin kiziydi oda korkup kactii
Bizimkiler buyuyunce nssil olacak bakalim. Usaklar direk nikah gunumuzu aldik diye gelebilirlerdevir cok hizli degisiio

Kizz bana bakmayin siz ben klavye kabadayisiyim kimsenin yuzune bisey diyemiom kii
Benim gelin beni dover asıl

Aysemm sorma yeni nesil cok fenaa benim en kucuk 2 kardesten biliyom suan bide babama sikayet ediyorum da adam napim kizim onlar sizin zamaninizdaki gibi degiller simdi şartlar farkli diyo garibim naapsin

Yelo benim erkek kardesimde cok fenaa. Babam sesini cikartamio artik.birde dersleri falanda iyi,saglam calisio.babam bi laf edince ben elimden gelenin fazlasini yapiorum sizde ustume gelmeyinler falan. Biz babamiza cevap veremezdik.
Bi 20 sene sonraki halimizi dusun iste.

Kiz hakket lizonun oglu nasil oldu acabaa

Benim kuzenlerde oyle yil boyu ders calisiyoruz yaz tatilinde bana karisamazsiniz diyorlar adamlarda yazik hic ses cikartmiyor kiz ben bu yastayim babam gozumun icine baksa titriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…