Ağlayakta gözden mi olak???

Koydular canim. Ama yine cikti.
Ya genelde narkoz bebege tehlikeli. Ama bebegi cikarma islemi o kadar hizli oluyorki.narkoz ona etki edemio ztn.
Sen bilirsin ama cevremde sadece belden asagi uyusup ameliyata girenlerin hep agrisi daha cok oldu. Birde bas agrisi ve bel agrisi cektiler. Sen doktorunla hepsini konus canim.

Evet aysem dogru kardesim ameliyathaneye girdikten 10 dk surmedi bebegi cikardilar :)
Ve bel agrisi ve baş agrisi kardesimde var ozellikle bel agrisi cok var

Kizlar ben en iyisi dr umla konusayim
Yelizim gecen bi kizla konustum hastanede kiz normal dogum yapmak istemis bebegin kafasi sikismis kalmis sonra sezeryans almislar kiz diyor ki 5 sast sanci cektim artik beni oldurun diye yalvarmis dr a
Bugun yine bi ksdinla konustum ilk dogumumu normal yaptim cok aci cektim dedi bunu sezeryan yapacagim dedi sali gunu sezerysn olacak oda

Ya sosyalim
Sen birincisi asla baskalarinin dogum hikayelerini dinleme :) cunku bu tur seyler kisinin kendi yapisiyla alakali.Normal dogda sancisi gelip sedyeye alinirken pirt diye doguran var ilk dogumda.Ama keske on kez ameliyat olsaydim da normal dogum yapmasaydim diyen de var,ameliyati asla tercih etmeyen de.Bence bu kişinin sancisi gelsiginde dogum basladiginda anlasilabilecek birsey
Ama ben kardesimi gordukten sonra elimdeyse eger tercih durumu olsa ameliyatı tercih etmem cunku sonraki ilk gunler bebegiyle hep baskasi ilgilendi istedigi gibi kucagina alip emziremedi acidan cocugu da gozu gormedi.
E tabi risk varsa o ayri doktor ne diyorsa o canim

Aminn sosyalimm hayirlisi neyse o olsun insallah sen simdiden bunlari dusunme oluruna birak son hafta konusalim sen aldigin ve alacagin cicileri anlat bize :)

Günaydın kızlarrr

Sosimmm kzılar gerekli şeyleri yazmış kötü doğum hikayeleri seni sezeryana iyileri normale sevk eder..
Benimde kuzenim ilk sıpası hep normal doğum istedi 3 saat içindede doğurmuş

Açılım önemli canım biliyosun.. Senin riskin varsa zorlamanın anlamı yok zaten o zaman hangi ameliyat senin için iyi olacaksa onu seçersin ki benim görüşüm genel anestezi den yana..

Hakkat bu kız doğurmaya geldi daha ne aldığını anlatmıyo hiç ay ben çatlardım herhalde

Gunaydin canlarr
Tamam oluruna birakiyorum dogumu son hafta konusalim dediginiz gibi olsun
Aldiklarimi daha tamamlayamadi kizlar hepsini tamamlayayim anlatirim resminifalan koyarim

Gunaydin canlarimmmn
Sosi seninki kis bebegi olacakk. En cok tuluma ihtiyacin olur heralde. Bu arada besigini gordun ins da cok tatli. Gule gule kullanin canim. Kirmizi almaklada iyi yapmissiniz hem kiz hem erkek kullanabilirr.
Findik napti acabaa
Benosum agrin var miii

Tamam siz koyun resim biz bakarız

Ayşem normalde sağ kasığım ara ara ağrırdı ama şimdi kukum çok ağrıyo sanırım gaz sıkışması yaşıyorum

Aysem tulum dedigin hangisi ben bilmiyorum bi de kis bebegi olacak ya simdi uzerine yun yorgan var annem yapmisti zamaninda o cak agir olur onun yerine hazir yorganlar var mikrifiber onlardan mi alsam kizlar size bi fikir soyleyin hele
Benay o gaz sancisi cok fenaa Allah yardimcin olsun
bu arada 1 bardak meyve suyunu beyaz haliya doktum sonrada basinda oturdum baktim oturmakla leke gecmiyor sileyim bari dedim sildim yine gecmedi bende salladim nasil olsa yikamaya gidecek diye

Günaydııınnnn çok güzel bir geceee veee sabahın ardındannnn
Yalnız çok kötü rüya gördom biri dükkanda bebek satıyo dizmis yanyana gidip beğenip alıy5nbende çok üzülüyorummm kadına kızıp çıkıyorum

Dün biri dediki senin gibi adet sancısı çeken bi yakınım var 10 dk da doğurmuş anlamadan bu işler belli olmuyo demeek kızlar ben n. Doğumdan korkuyorum yaa hep sezeryan diyorum ama hiç belli olmazz
ama ben genel anesteziliden yanayım uyu uyan pışpışla

Tamam benoss,Allah kabul etsinn

Sosim hani uzun kol boyu uzun ondende cit citlari olanlar varya. Ablam aralikta dogum yapti. Hep onlardan giydirdi. Hatta ben gecen ins a omerin bi fotosunu koymustum kuzuluga giderken.onada bakarsin.
Sanki mikrofiber yorganlar daha iyi gibi.
Zaten kisin bebisi yanina alirsin. Annem derki bebekler kisin kendini isitamaz.o yuzden ben sizi hep kisin koynuma alirdim dedi : )

Fundoss hosgeldin kizz cok guzel olmussun masallah sarida acmiss senii
Gece islem tamam heralde : ) hadi rast gele insallahh
Ablanin dugun ne zmn

Bu arada olan olmus ugrasma hic cnm. Ztn yikamaya vericekmissin.Bende gecen sene bembeyaz halima visne suyu dokmustum. Sabunlu suyla sildim ama baya ugrastim. Sonunda cikardimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…