Hem birlikte yatmanin avantajlari cok. Daha uzun uyuyo. Uyanmaya baslayinca hemn pispisliosun.tekrar dalio uykuya. Birde yatagindan kalkmana g er ek olmuo emzirmek icin. Ama tabi yaninda yatmaya alisio.ods en kotu tarafi
3 aya kadar alisma ozelligi kazanmiyormus diye okudum aysem ama bilmiyorum kiz beraber uyuyalim sanki ne olacak ki nasil olsa buyuyunce kendi kendine erkeklik yapip beninyanina yaklastirmayacak
Kız ben birlikte uyuyamam galiba Allah korusun üstüne yatarsın falan
Ben çok uykucu biriyim hemen dalabilirim valla
Sosimm bende cumartesi yapsın isterdim ama öle takdir etmiş sayın eltim yapacak bişi yok erken dönüşümüz zaten geç başlayacakmış 2 gibi bn 1 gibi başlar diye düşündüydüm muhtemelen erken kalkıcam.
Funda kız hadi güzel haberlerin olur inşAllah..
Ablanında tekrar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin düğün be zaman?
Benos yok kiz o zaman yatamiyormussun tedirginlik oluyormus
Bu arada ben hasta sormaya gidiyorum kizlar buyuk amcam olur kendisi ondan sonrada carsiya falan cikariz herhalde haber vereyim dedim gorusuruz canlar
Fundam hayirli olsunn nişanınız bi ara anlat kizz neler yaptinizz nasildi diyee
Sosyalim o ilk 3 ay alismaz olayina sakin sakin inanma ne 3 ayi ilk 1 hafta neye alişirsa oyle gidiyo buna eminimm :)
Biz de evdeyizz cok karnim agriyo uşutme agrisi gibi biseyy
Kızlar sabah kahvaltıya davetliydikevi ölece bırakp çıktık hemen döneriz diye akşam yemeğide yapıh geldik
Ev göçmüs ama umrumda değil yarın rahatça yaparım diye
Sosyalimm foto koydumm daha gelmedi ablamdan sonra yine koyarım
Nisan çok güzeldi kızlarr çok kalabalıktı sözde aile arasında duyan gelmis davet beklemeden curcunaydıı evde küçük ama kalabalık sıcak bi atmosfer vardı : )
Aysem ilaclar rezene anason cayida mi fayda etmiyor carsafta ve ayakta sallanmaya alismaz insallah
Bi de mutlaka yapmissindir ama ayagina aci elma yagi suruyorlar sonra karina masaj yapiyorlar falan bunlari yapmakta mi rahatlatmiyor
Ay ayşem senin ömerin halleride beni ayrı üzüyo yaa yazık sana yani çok zor..
Ayy hiç mi bi oluru yok böle gerçekten yıpratıcı
Fundam bnde hangisi ablan çözemedim yerdeki gibi geldi ama bilemedim
Sosim mevlüt güzeldi ama benim için pek iyi olmadı
Gayet güzel dinliyodum ne güzel sonra hoca çocuğu alıp dualıyo sonra çocuğu bi kaç kişi alıyo falan kucak kucak gezdiriyo
Eşimin kuzeni teyzesi falan beni işaret etti bende yapmazlar sandım bana getirdiker neyse aldım zoraki huyumu biliyorum belli etmemeye çalışarak usul mü bu dedim sevdim falan ama bana vermelerindeki sebep banada bulaşsın benimde olsun biliyrum kötü oldum gözlerim doldu döndüm masaya anneannesi kuzeni teyzesi hepsinin gözleri ıslak bende zaten meyilliyim tutamadım kendimi ağladım çok kötü oldum çünkü.. Sonra teyzesi var çok severim onu yapmayacaktınız teyze dedim neyse sakinleşmek için dışarı çıktım falan vakit geldi eşim almaya geldi beni kv geldi uğurlamaya eşime söyledi ki ben msj atmıştım haberi vardı.. Bende çok sinirliydim yapmıycaktınız dedim kadında üzüldü ağladı bilmiyorum falan yaptı diğer teyzesi geldi onada söyledim niye veriyosunuz diye adet öyleymiş bende kızdım siz benim hassaiyetimi bilmiyomusunuz keşke vermeseydiniz dedim oda üzüldü keşke kızım bilemedik falan dedi.. Bende kötü niyetle yapmadınız ama olmadı işte falan dedim geldik..
Ama o kadar kötü oldum ki hiç hoşuma gitmedi.. Zaten her şeye ağlayan biriyim üste tuz biber gibi böle yapılınca dayanamadım galiba böle işte
Benosum kiyamam kuzum ya zaten hassas bi donemdesin buda ustune geldi desene insallah 9 ay sonra bebegini kucagina alacaksin bende kotu niyetli olduklarini sanmiyorum tamamen iyi niyetli olduklarini dusunuyorum bide bilemezlerki canim senin boyle bi hassas durumda oldugunu sen yinede uzulme Rabbim buyuk benosum bebisin seninle canim 1 sene sonrada sen mevlut yaparsin bugun yasadiklarinada guler gecersin insallah
Bende öle kötü niyet asla düşünmedim keşke hiç olmayaydı dedim.. Ben bebek konusunda gerçekten kendimi tutamıyorum.. Bide şu anda yaşadıklarımıda onlar bilmiyo kötü oldu..
Hiç ağlamak istemezdim ama o an öyle bi andı ki belki başkasıda olsa ağlardı ne bilim..
İnşAllah sosyalim inşAllah güzel olur.. Hayırlısı bakalım yarın kan sonucunu görcez
Kızlar komşuda kahvedeydim şimdigirdim içeri
benim yanımdaki mavili olan ablam nisanlandı diğeride yerdeki sağdaki kaçan kuzen daha 20 sinde 3,5 aylık hamile soldkide küçük yaşı bayramdan sonra düğünü var onlar bizim gibi değil erkenci oturan ablam kaldı benim ablalar tombiş olanlar
ablam çok sadedir makyajda sevmez hiç nişan havası yok dimi
Offf benoşum yaaaa : (((((
Kıyamammm bende öyle ortamlarda gerilip ağlıyorum tutamam kndimi bencede yapmayacklardı hasssassın tabi ama anlamıyolar bu eski kafa kadınlar banada dün hep neyi bekliyosun getirbitane dediler o ne yaaa dedim ha dedinmi olmuyo herseye si yorumlar sizde bi karısmayın insanlara dedim susturdum
Yok yere canını sıktılarrrr
Simdi pat diye duysunlarda 2 aylık olduğunu filan üzülürler yaptıklarına allah büyük canım hamileliğin çok güzel gidecek insallah tüm bunları unutacaksımn
Ablalarin cok tatli ben tahmin ettim zaten ama hangisi nisanlandi onu bilemedim diger ablanda mi bekar kiz senniye onlari beklemedin bakayim acele ettin
Benosumm kötü olmus ben de hic hoslanmam oyle seylerden karsidaki iyi niyetlidir tabiiki ama insanin hassasiyetlerinin üstüne lök diye oturuyolar ben olsam ben almazdim cocugu kesin sinirlenirdim valla belli de ederdim.Sen duygusallaşmışsin hamileligin de etkisi var bence :)
Yarin kacta gidicen canimmm
Fundosss hayirli olsun tekrardan canim Allah tamamina erdirsinn
Aysemm kuzumm valla cok zor gercekten Allah kolaylik versin ne diyim insan cok geriliyo hem bebegin huzursuzlugu onun icin uzuluyosun hem uykusuzlugun sinir bozuklugu insallah duzelir en kisa zamanda
Sosyalimmm
Benim hala karnim agriyo sanki midem de agriyo anlamadim usuttum galiba
Kasiklarimda acayip bi baski var oturup kalkarken bile agri oluyo cok rahatsiz edici