Ağlayakta gözden mi olak???

Yok korkmadim da uykuya gecemiyorum anlamadim kii sicak basiyo bunaliyorum falann tam dalarken uyaniyorum insallah bu gece olmaz bakalim

Uykusuz bi geceden herkese selammm
Aksam yazamadim omer yine costu cunku. Carsafla salla evde gezdir derken uyudu ama oda yarim saat surdu.aman neyse daha anlatmayayim cocuk yapmaktan sogutucam sizii

Mehtabim durum pek hos olmamis. Onlarda kotu dusunceli degiller belki ama sen su an hassas bi donemdesin. Aglamissin rahatlamissin. Insallah bu hafta ici aldigin hayirli haberle daha rahatlayacaksin cnm.

Fundam tekrar hayirli olsunnn. Darisi diger ablana olsun insallahh

Sosi o soylediklerinin hepsini denedik ama benim gazmanima yeterli olmuo demekki : )
Yelom sende bu gece rahat uyumussundur insallahh

Evet canim ya omeri doyur annen baksin en azindan 2 saat uyusan kar kardir uykusuzluk hayat kalitemizi cok bozuyor maalesef
Isim vermisim dedin ya ondan ajan gibi hissettim ;-)

Günaydınnnnnnn
uykusuzluk kadar fazla uyumakta aynı şekilde bence sosyalim
Esimi yollayıp sızmısım arkasından çok kötü hissediyorum kendimii erken kalkmak çok güzel ya dinç oluyorsun
Aysem ömeri doyur uzaklas güzelceee uyu

Sosyalimm dün berde epey zorlandım uyumak içiin ayy ne zor birşey normalde kafayı vurur sızardımm inşallah sadece dün geceye mahsustur
sosyaimmm papatya çayınını bir zararı olmaz değilmii

selamm kızlarrr

kızlar kan verdim sabah erken saatlerde ama netten bakıyorum henüz çıkmamış sonuç bekliyorum bakalım.

ayşem ya herkesi normal yaz beni anormal olmuş mu hiç
neyse araya kaynar düzelmiyorsa.. normalde düzeltilebiliyor ama vakit geçince olmuyormuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…