Ağlayakta gözden mi olak???

Benoşşş sölemesi ayıp biz dün 2 kilo hamsiyi götürdük yok böle bişeyyy nasıl lezzetli kızz bol bol alıp yappp kokuyo filan demeden yap çerez gibi götür ayıklıyolar zaten una bula kızart bişeyi yok kızzz

Tahlilleri erzurumda yaptiricam canim burdakilere anlatana kadar saclarim agarir :)
Nasil olsa bi kismi adetin 2. Gunu yapilacak ya vaktim var işte ozamana kadar hepsini orda yaptirayim istiyorum
Ben bilerek agirdan aliyom kizz yoksa istesem simdiye kadar elli kez ugrasip bitirmistim bu isleri ama hicc acelem yokk
Ya kizlar yine soyluyorum size sacma gelicek ama benim su zikkimi birakmam lazim ve yapamiyorum
Aslinda epey azaltmistim ama dun kv gile gittim orda kayinpeder cok sinirlerimi bozdu eve geldigimde agladim sinirimden yine yumuldum pakete

funda yuh yani evde olupta menemen yapsam kocam benim kapı dışarı yollar

Neeee sahimi kızlarrr ne yapayım meşakkatli bişeylermi illa yaa benimki çok yememek için çeşit olmasın ve alartılı şeyler yapma der evdede çok domates vardııı
Öle menü yapmıyom ben kızzz bi tavuk pilav cacık gibi arada yada köfte patates salaa

kız hamsiyi ben kulaklı kuyruklu yiyemiyorum illa tertemiz olacak o yüzden ancak hafta sonu yiyebilcem
ben kendi kendime hafta sonu küçük baş hafta arasında büyük baş balık yerim deyidim hafta sonu gene doktor büyük yok dedi

Yelizim ne olursa olsun canım ağla sızla ama içme şu zıkkımı, biliyorum çok zor bi durumdur ama başka şeylerle avutamıyor musun o istediğini kız

Fında yeminle dayaklıksın haa çeşit yapamıyorum diyorum yaa saat 4 olmuş bütün gün netin başında oyalan sen yumurta kapıya dayanınca da menemen de
kız bi çorba bi salata bi de yemek tamamdır sana oturda 5 çeşit çıkar demiyoruz anam bu kadın ev hanımı olunca iyice de üşengeç olmuş ya

ne balığı bee nasıl yiyorsunuz o hayvanları
yelizim kp inde umrundaydı zaten yelizin ne yapıp ettiği kızım sen kendine yapıyorsun ne yapıyorsan valla bence git ilaç falan bi şey kullan psikolojik destek mi akapunktur mu ama bırak, keşke benimkide senin gibi bırakmayı istese ama nerede adamda irade yok ki

şaka yaptım fundoş bende senin gibiyim kız pratik yapıyorum yemekleri zaten çok meşakattli yemek yapamam sıkılırım bi süre sonra çünkü hem kocaları alıştırmamak lazım

Benim esim de aksamlari yemek yemedigi icin ben de kafama eserse yemek yapiyom genelde gecistirmelik
Ya esimin babasiyla arasi iyi degil zaten.Ben de dun kv ile oturuyodum kp
Geldi yani insan evine biri gelmis kim olursa olsun bi hosgeldin der adam gecti gitti arkasindan seslendim
Selam verdim sanki bascavusun beygiri osuruyo adam kafasini bile cevirmedi ya okadar sinirlendim ki benim babam yapsa yeminle rezil ederdim o dakika basina yikardim o evi cunku kimsenin kimseye o sekilde davranma hakki yok ve ben boyle seylere asla tahammul edemem inanamadim kendime nasil boyle bi davranisa sessiz kalabildigime okadar ki mideme de oyuzden agri girdi zaten sinirden hepp
Aksam esime de soyledim kim oluyo da bana boyle davraniyo diye o da oyle bi adam takilma terbiyesiz diyo ama cok dokundu bana
Hayir bide adama bisey demeye kalkinca fenalaşiyo hastanelik oluyo falann annesi de oyle gerginlik olunca fenalaşiyolar kari koca
Yoksa ben sirf o hareket yuzunden arkasindan gidip senin babanin essegi mi var burda sen kim oluyosun diyebilirdim o sinirle

Büyük balık yasakmı kızz bizimde pazar salı ve ctesi kuruluyor ya çupra ya levrek alıyoruz çokta kolayıma geliyoo salata ohh bitti at fırınaa küçük oyalyo tabiii

kızzz benim koca çok seçicii herşeyi yemez bi yediğinide ertesi gün yemez sorun o aslında o yüzden az yapıyorum spor yapıyo ya yemiyodaa
valla bugün çok üşengecim ama o doğru bak uyuyakalmışımm geç kalkınca işte yapamadım süpürge hala yerdeee
Bi alez filan yıkadım balkonu sildim astım yoruldum

alıştırmamak lazım mı
bak o da doğru ama benim adam ne versen yiyo ama illa müdahale edecek yemeğe, az önce geldi napıyon dedi ne yiycez onu düşünüyorum dedim, ne yiycez diye sordu bende kızlardan fikir alıyorum şu anda karar vermedim dedim,
o zaman ben gidiyim düşünüyüm dedi

fundam şaka yapıyorum kızma haa
bende evde olunca oyalanıyorum da oyalanıyorum..
zaten çok çeşit iki kişiye gitmez..
Büyük balık bende çok seviyorum eşimde.. çokta pratik oluyor dediğin gibi yanına salata ohhh mis gibi..

Yelizim gerçekten irade canım.. bebeği düşün hep belki o şekilde bırakırsın..
Benim babam mide kanaması geçirdi, doktor demişki sigaraya devam edersen ölücen yani seçim senin demiş, o da o gün karar verip bırakmış ki kaç yıllardır içen bi adam sen gene yolun yarısındasın canım.. bence bırakırsın

sosim halaa farkındaysan kimseden yemek fikri çıkmadı

Ben taze fasulye yapacagim Buranin bi fasulyesi var cok guzel esim dun ondan almis yapim barii

Fundam keske esimin hatrina olsa ben annesi gile gitmeyi kirk kez soyluyorum
Esime her seferinde gitme ne işin var diyo
Ama ben de yalnizliktan bunalip gidiyorum aslinda.yoksa hic ugramasam
Yeri var yani hakettikleri o

işte o yalnızlık yok mu adamı böle yapıyor..
İnşAllah Ankara olurda sende rahat nefes alırsın canım..

taze fasulye mi iyimiş. ben çarşamba pazara gitcem o zaman alıcam kışlık bu sene hiç bişi yapamadım yaa geçen yıl yaptım nazarınız değdi ha bu sene bişi koyamadım yemek nağmına..
çarşamba alıp hafta sonunu kışlığa ayırmayı düşünüyorum ya du bakalım evdeki hesap çarşıya uycak mı

yelizim boş boşuna kendini yıpratıyorsun hoş geldin demese demesin çokta lazım sanki , senide anlıyorum yalnızlıkta onlara sarıyorsun ama onlar hep seni üzüyorlar bak benimde bi eniştem var aynı senin kp gibi evine gidene hoş geldin falan demez evleride benim hemen yandaki apartman hiç gitmem yolda görsem selam vermem keşke bir an önce oradan kurtulsanız
ayrıca hamileliğe çok büyük bi etken biliyorsun sende sigara bırak canım bırak şunu Allahın izniyle hamile kalsan yinede içecek misin yada kocana içirecek misin hadi yine dayanamadın hamileliğinde içtin diyelim ya doğunca ne olacak o bebek seni emmez bile benden sana söylemesi

ayy evet bu arada benoş yaa bi taze fasulye bide menemen çıktı ortaya henüz karar veremedim ben ama
aslında bulgur pilavım var haşlama etim var onları yeriz artık söylemesi ayıp ben kaç gündür et ve bulgur yemekten helak oldum, Rabbim olmayanlarada versin tabii yanlış anlamayın kızlar ben et yemeklerini sevmemde

kız senin kışlıklara bizim niye gözümüz değsin benoşş

bu arada canım bi pizza çekiyor ki anlatamam

kendin yap pizza ben kahvaltılık yapıyorum pek güzel oluyor tost ekmeğine,

Bana becerikli kışlıkları doldurdu falan dediniz ondan nazar değdi yoksa ben şimdiye yapardım

kız bende et sote yapmaya karar verdim napıyım bana lazım olan şeyleri yemem lazım.. dediğin gibi Allah olmayanada nasip etsin.. ay bide maaş günü ya kutlama yemeği gibi oldu

yelizim ben kp ile yazdıklarını sosinin mesajına istinaden dönüp baktım da gördüm ya mal gibi nasıl okuyorsam artık
bencede iyi sabretmişsin ama boşver takılma üzmekten başka bişi yapmaz bunlar.. sen eşinle otur keyfinize bakın canım.. onun hoşgeldiniyle değişen hiç bişi olmaz.. uyuz herif sinir bozmak için bire birmiş valla.

Hemen sipariş etttt sosyalimmmmm kıyamam burda yemek işaretini koyardı bu ama kovmuşlar o çatal pıçaklıyıı

Yelizimmm eşinin sigara içtiğini unutmuuşum sen haa içmiyo biliy4rum

Benoşş kız aşkolsunnn kızarmıyım eşimde takılıyo arada bütün gün evde naaptın tembel kadın
karşı komşuda fasulye köfte patates yapcakmış

ayy benoşşş o kışlıklar neydi kızz yaparsın sen yine yaa mısır yaptıydın yaa aa çok ayıp onu saymıyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…