Ağlayakta gözden mi olak???

Bende fundosun arkasina takilayim yemegimi yapayim haa bu arada dizilerden ne var bugun onu izkeyelim hep beraber yorum yapmasi guzel oluyor
Bu arada Allah izin verirse 4 hafta sonra izine cikiyorum evde yapacak hic bi isim kalmiyor size saracam mecburAAllh kolaylik versin size artik yazmazsaniz kuserim size

Bize mi sarcan sende doğumdan sonra gelmede bak o zaman toplu biz sana nasıl sarıyoruz

Bugün ben ulan istanbul izliycem sizi bilemem

Kız ben evcimen bi hatunum bak boşa demiyorum yaparım ben en azından denerim olmadı derim

Siz yapın yemek ben daha yoldayım

Ben attim bile yemegi ocaga :)
Kizzz bugun karadayi varrr olleyyyyyyy

Kizlar bekarken annemle biber salcasi zeytin turşu biber domates ve akla gelen her sebze yapardik kış boyu yerdik amma burda onlari nerden bulayim da yapayimm
Belki bu taze fasulyeden yaparim bikac poset atarim.biz de kışın ete talimm

Hakkan twin artik gelmeyecek mi acepp

Twinimm bende çok özledimmm sabah yazcaktım ilkte bugün iyi değiiilim diyom yaa kaldıı telefonu kimde vardıı gerçe aranmazdaaaa
Kızlar ektradan spagetti i yaptımmmm bolll salça ve pulbiberliiiii

Karadayııııı

Anam bunlar karadayıcı kesin soside onu izler kaldım ya tek başıma..

Twinin no var bende vatsaptan yazıyo canım

Bende gidemde yemeği koyam bari daha yeni girdik eve

Yok kiz ben karadayiyi izlemiyorum
Bu arada 2 saatte mi eve geliyorsunuz niye o kadar uzak , ise yakin bi yerde ev tutsaydiniz

Aslında çok uzak değil metrobüse binse çabuk gelir servisle gelince trafik off okullarda açıldı daha durmaz trafik çilesii

Ayşeyle ben karadayıyı birıkmıştık aslında aama ilk bölümü merak ediyom sarı yeğenle anesini kaybediyo galiba mahr

kızlar kocişten fırça yedim bişey yapmamışım diee tembell diyoo gilim odası aynı sabahki gibi dağınık dieo elimi sormaedimmmm

Sosimm yakındaki evler inanılmaz pahalı afedersin köpek bağlasan durmaz cins evler 750 den başlıyo oturulabilir dediğin 900-1000 biz veremeyiz o kadar yakın diye
Bizde sıfır bina güvenlikli diye ızak olsun dedik burayı tuttuk 3 yıla girdi işte 670 oldu uyuz ev sahibi 600 le başladıydık ne güzel

Fında adam haklı

Yuhhh bir kutuyu yedinmi kızzzzzz yarasınnnn iştah açılmışşş
bende çayımı demledim adam kestiriyo bi servis yapim hakettiii
Kız valla bugün bi pertim dünden beriii nazara geldim herhallll

Ayşe 2 olma yolunda ilerleyen sosi

Dondurmaya bende hayır demem yaz kış vazgeçilmez :)

Fında kız ne gerek var yapma servis falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…