Ağlayakta gözden mi olak???

Amann ben de bundan sonra onlarin anladigi dilden konusurum zaten boyle seyleri yasamak bi bakima iyi haa baya bi nefret ettim kendilerinden.gercek yuzlerini de gormus oldum.kayinpeder benim icin ölüp biterdi sokagin ortasinda beni gorunce sarilip ope ope bi hal olurdu bunu da belirteyim ayrica :))

Kizz esimin getirdigi taze fasulyenin iclerini alip kuru fasulye yapsam yeridir o dereceler suanda

Sosyalimm bunun boyle gitmeyeceginin farkindayim kesinlikle.kendime bi ugras bulup bundan kurtulmam lazimm ama beni yoracak biseyy
Bi dusuneyim

Kizlar salam sosis sucuk yasak ya nasil siparis edeyim nasil yiyeyim hic bunlari dusunmuyorsunuz vejeteryan
pizzayi sevmiyorum ben ne o oyle mal gibi
bu sene kisliklar kv de getiriyor anlayacaginiz yirttim
kiz o bicakli catalli ikon yok gecenlerde benosada soyledim

Kizz bikerecik yiyiverr sanki hamileler hic yemiyo muu

Aa adama bakkkk nasıl öle tavır değiştirmiş pislik oğluyla arası olmayabilir gelinine hadi onu bırak evine gelene hürmet edecek ıyyy gıcıkşeyy salla kız boşverrrrr
kuru fasulyemiiiii
Yelo sen orda ne kıslık hazırlarsın haaa al iste sana uğrasss domates kurut biber kurut geçti gerçei artımk kıslık yap istee

Sosyalimmm sende benosun dediği gibi yap ekmeğe sos sür kasar mısır filan kıymalıda olmazmı

Valla ben de yerim dayanamam
Sanirimmm :)

Fundamm ben ugrasmam herhalde yaa hic de yapmadim bugune kadar oyle kişlik hazirlik

Bend3 ugrasamam kislik hazirlikla falan ev hanimligi hic bana gore degil
Kiz bizim bi tanidik var 2 kisiler kadin herseyi evde yapiyor gecen kiyma makinesi almis evde salca yapacakmis ulan 2 kisi ne kadar salca yer bi yilda

Bakma bende atıp tutuyordum işten çıkmadan evdeyim şimdi hiiç yapasım yokkkk mısır haşladım yedim ayıklamadım buzluk için
ekg çektirmemiz lazımm spor için ark. Aradı bahane uydurdum bugün çooook güçsüzümmm

Bend3 ugrasamam kislik hazirlikla falan ev hanimligi hic bana gore degil
Kiz bizim bi tanidik var 2 kisiler kadin herseyi evde yapiyor gecen kiyma makinesi almis evde salca yapacakmis ulan 2 kisi ne kadar salca yer bi yilda

Benoş duymasınnnnn ne güzel der
Kız bende bi bezelye attım onuda kumpir için birer avuç posetledim 8-10 tane minik minik yemeğini esim yemez sende hazırını kullanmim diri olsun die onun dısırda aney yolluyorr

Yeminle serviste koptum yaaa
Süpersiniz

Kız sosi salam sucuk yememeye dikkat ederim ama dayanamazsam yerim gibi geliyo iştahını kapasın diye tost ekmeğine sür sosu at üstüne mısır zeytin domates kaşar al sana pizza ne siparişi

Ben salça yapmıyorum ama evde olsam deneyebilirdim ki ben salça çok kullanıyorum kız yemeklere hele makarnaya abartıyorum seviyorum ne yapim

Funda hakkat kır dizini otur evinde ne sporu Allah aşkına yaww delimisin bu saatten sonra fit mi olacan başımıza
Bide bugünün yemeğini düşünmez yarının menüsünü hazırlar

Bide o yemek ikonu hakkat niye yok sosi ile özdeşleşmişti o

Yokk yapmıyo ama evde olsa oda yapabilir baabında dediydim
Ayy çok kötü yaaa yesillik sebze nasıl olmaszkii yani çıtır çıtır burdada çokbol
Ayy sormayın ben kesin üsenirim ama yazılcam yaa olmaz bölee gerçi öncelik bebis tedavide olursa hiç gidemem doğruuu ben gidim yemeğimi yapimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…