Ağlayakta gözden mi olak???

Yazdım bakalım gelirde cevap yazarım kızlarr

Bende eve gelince iş yapmaya üşeniyorum.. Hep yatmak istiyorum hep işler kalıyo makineye çamaşır aracaktın üşendim atmadım gene kaldı

Ne verisi me girişi kız gene mi eve getirdin sen iş

Fında kız senin ağlamanda bizi öldürdü
Ben izlemiyorumm
Starda da bi dizi başlamış türkiye gündemi gibi kurtlar vadisi benzeri

Ayyy şok oldummmm haberee bu devirde oluyorsaa eskidenneler olmuştur birde devlette doğumhanede kaç tane birden doğuyorrrr
Yine evde benim gibi ebe kanaalıyla doğanlar şanslııı

Kizz ben zaten paranoyak biriyimm hep aklima gelen şeydir ya cocuk karişirsa diyee simdi bunu da gordum ya ben kesin birini tembihlerim takip edin diye

Bide bizde spermlerde şeyolcakkkkk
been bunuda takarım hattaaa başkasının düşünsenee spermi çocuğunu taşımak karışsa yani vay anam vayyyyyy

Kizz oldu ya gecen yillarda sirf başari orani yuksek gozuksun diye erkek infertil ciftlere hasta bakicilardan vs spermler almislardi izmirdeydi yanlis hatirlamiyosam

Ataşehirde zengin yeri dediğin siteler kuruldu yeni yeni gecekondusuda çok aslında ama özel hastanesonuçta

Oyyy yüzüne gözüne dursun ne vicdansızlarmışşy sırf başarı oranı yüksek çok raabet görsün diye haaa
bende geçen bu preseedii sıkarken diyorum ne malum içinde sperm olmadığı canlı tutulma sağlayan bişeyde varsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…