Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz yelo brnde yum gununu falan unuttum hatta bebek nasil yapilir onu bile unuttum

Hiçç unutulurmu kızzzzz oğlan bi doğsun öle bi hatırlar ve hatırlatılırsınkii

Yaa kızlar esimin değerleri çook iyi budefa yani önceden yime iyiymis e benim hormonlarda çok iyi yani demin geldi aklımada gerçekten ilginç yum günlerini değerlendiripte sonucun kötü olması biliyorum simdi gereksiz bunu konusmam ama aklım almıyor isteee

Sosim biz patronlar maas almiyoz maas veriyoz

Valla ben de unuttum yum gunu falann hatta iste agrim vardi ya hic aklima gelmiyo yum agrisi oldugu :)
Benden gecti bu isler artikk

Yalniz bi yumla bukadar agri oluyo,klomenle 3 yumda muthis agri cekmistim
Kizz tuo bebekte 20-25 yum olusuyo napacaz ozamann onlar catlayinca neler olur acabaa ustune bide yum toplama islemii anammm

Sebepsiz infiltre diye birsey var fundosum tipta olabiliyor bunlar sen simdi bunlari dusunme belki ilk bebisin tedaviyle olacak belki sonra aman nasil olsa olmuyor diye korunmaya ihtiyac duymayacaksin bi bakmissin 2. Bebek gelmis

Yelomm ark. Yaptırdı yaaa kımıldayamıyordum diyo kız tuvaletini yaparken bile canı yanıyormuş oturup kalkarken filan egilemiyomuşş
klomende bende çok zorlanmıştım yaaa iğnede öle olmadı

Fundos ben hala senin rahim filmini baska bi doktorun incelemesinden yanayim
Bununla birlikte yuzuncu soyleyişim oldu galibaaa

Sana yolladım yaa açıktı kızzz işte dosyayı hazırlayan dr baktı normal dediydiii

sağa doğru yamuk ama bence ben bu defa hep sağa yattım filmden ve yumurta geişiminden etkilenerikten

sosyalim evet yaaaa benimki tam o durum iştee
24ü çok merak ediyorum ne karar vermişlerr

Kigiiiizzzzz espri yaptimm sosyalimm benim saclarim agariyo 3 kuruşumu alacam diyee adamlardan.Ama ahtim
Var ankaraya gidersekk direkt baska bi sirkette calisacam.cok yorucu ve yipratici boyle kendi işin diolar da o iş nasil dönüyo bilselerr

Fundamm ben de iste yum gunlerinde oturup kalkarken bile agrim oluyo.ozaman nasil olur Allah bilir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…