Kizz vallahi yaslandim diyorum kimse inanmiyo herseyin pesinde kosturmak da cok zor sigorta vergi dosya hazirla oraya buraya kos bide is yap onlarin pesinde kos parani almak icinn anca borc biriktiriyosum hep alacagin var alamiyosun vereceklerini de veremiyosun dogal olarak bankalar vs vs cok yipratici iş
Esime bugun de soyledim valla kaldiramiyom artik bu stresi keske zamaninda kpss icin ugrassaydim da memur olsaydim :)
Yelizim gec kalmis degilsin be kuzum kpss ye hazirlansan zaten zor bi sinav degil sen yaparsin ama sizin alandan kac kisi aliyor puanlar en son kacta kapaniyor bi bakmak lazim bi arastirma yapsan mi
2010 da girmistim kizz yabanci dil cozmedim 69 almistim ama kurumlara muhendisler yuksek puanla aliniyo
Gerci sadece kpss ye girsem ben kuruma her sekilde girerdim aslinda da ben proje yapmak istiyorum sirf oyuzden hic istemedim
Bakalim bi firma var gorustugumuz orda calisabilirim ankaraya gidincee iste hem onla gorusup hem tup bebek hazirligi cok zıt oluyo buda canimi sıkıyo
Valla çok stresli ve sorumluluk gerekiyo inşaat şirketi sahibi olmak zorr çok karlı olduğu zamanlarda olur ama en güzeli eleman olmak yaa heleki yeliz işinde iyi proje diyo öle güzel maaş alırkii keşke istediğin gibi olsa yelizim ama bebiş öncelikkk erteleme
Devlet su isleri yada bayindirlik gibi bakanliklar cok alir sizin muhendislikten hem memurken tedavi falan olmakta kolay yasal izinlerin var rapor hakkin var bence bi dusun derim yelizimm hem muhendis olarak atanirsan en az 3 lira alirsin teknik personel oluyorsun cunku