Site bakimdaydi nasil girip o kadar seyi yazdiniz
Emaneti izleyrmedim benos tel trafigi vardi
Kizlar size bi sey danisacagim eltimin kizi bugun itibariyle regl olmus ilk ayi yani simdi benim bunun icin aramam dogru olur mu esim bi ara diyor ama ben arayip ne diyecegimi bilemiyorum
Yaa ne guzell
Aslimda benim butun kiz arkadaslarim olmustu bi ben olmamistim hep alay ediolardi hepsi sutyen takiyodu bi ben takmiyodum
Sonra benimkiler aldi yurudu onlar 75 te kaldilar ben 85 oldum bunu da gec sutyen kullanmama bagliyorum :)
Evet kizzz annem izin vermiyodu kullanmama kan dolasimini etkiliyo diye Ben de gizlice kendim almistim artik baktim gomlekten herkesinki gozukuyo bi bende yok
Adet oldugumda da hic unutmam sabah okula gidecektim wc de gormustum cok aglamistim meger annem her an olabilirim diye coktan pedi hazirlamis bekliyomus hazirda
Ben sabah erkenden gidip verdim kan bakalım sonucu alınca yazarım
Benim iyi dediğim kadın ebeymiş meğer
Son kez yazdı ilka muayene olacan dedi sana bakan başka doktor bide burdakiler bakmalı dedi sanırım zılgıtı yedi
Bende cuma gelicem muayeneye dedim
Ay sosi eltin olayına çok güldüm kız bencede çok saçma sanki adet olduda ne oldu hayırlı uğurlu olsun
Yeliz kız bende sütyen takmaktan utanıyodum hani böle yarım sütyenler var ya penye onlardan almıştık
Sonra anladım ki onu takmakla mallık etmişim neydi o öle
Kız zaten dedim muayene oldum ben..
bi tane yaşlı gibi bi doktor var beğendim gibi oldu sonuçta genç değil bilgisi vardır yani.. ebe de bana o kadını önerdi gerçekten iyi bi doktor diye bende hemen dedim ki o doktor vardı ya hani iyi olan bayan o zaten keseyi 1500 de görürüz demişti ya dedim tamam o zaman son kez yazalım bakalım dedi.
Hatta ben dedim ki ben böle olacağıonı bilseydim dün gelirdim o doktor vardı beni o muayene etsin istiyorum falan yaptım
ağlayınca meme var biliyorsunuz kızlar
hee ya bi furyaydı o da ha.. Hala var gerçi benim annem kullanıyor maşallah'ı varda göğüslerinin başkası paklamıyor garibimi..
Kııızzz eşin nerden biliyo yeğeni adet olmaya başlamış arama bence o neymiş öyle yaaa
Benoşummm sonucunu heyecanlaaa bekliyoruz inşallah değerin çok güzel artmıştırrr
Daha çıkmamış kızlar.. bakalım ne gelecek bende merak ediyorum.. yine bence 1200 lerde gelecek ortalama artışı gibi olacak diye hissediyorum ya bakalım..
Sosim bu değer eğer 1500 e yakın çıkarsa diyorum ortalama zaten 200 artıyor ya cuma kese görünür o zaman gidiyim diyorum devlete önce.. cuma günkü doktor da iyiymiş, orda yapacakları yoruma göre kürtaj doktoruna giderim diyorum..