Ağlayakta gözden mi olak???

Fare tutsunlar varsa o zaman
köpekler iyidir iyii

evet yaaa benoşşşşşş

kız yemeyip napsın aç mı kalsın hayvan yaw seninki de laf

sormayın çıkmıyor bi türlü anlamadım gitti
Bende normal değilim ha böle uzun sürmezdi en geç 12 de sonuç alırdım
ilk defa bu kadar uzadı hayır olsun inşAllah

aceba sisteme düşmemiş olabiler miii

bilmiyorum ki canım ya şimdi boşu bşuna gitmiş olacağım hastaneye çabuk yorulduğum için üşeniyorum resmen

bekleyelim biraz daha olmadı giderim napıyım

aman ya çıkmamış olmadı iş çıkış saatinde gideyim napıyım bu saate kadar kalmazdı yelo nun dediği gibi girmeyi unutmuş olabilirler

canımsın yaa Allah razı olsun çok şükür rahatladım ya günlerdir kıvrandım durdum..
birden bu kadar beklemiyordum alıştım ya 200 lere şok oldum inanamadım

Darısı tez zamanda size inşAllah kızlar..

kızzz ben de kac saattir guya calısıyorum sen yazcan diye sayfayı yenilemekten bi hal oldum
ayy valla ben de rahatladım bi ohh dedimm

Hiç sorma canım yaa yemin ederim öğlen başladım her yarım saatte bir tc gir doğum tarihi gir helak oldum

iş yapıyorum hızlı vakit geçsin diye yok yani..
Sonra Amir geldi dedi ki çıktı mı yok dedim çıkmadı. şimdiye çoktan çıkıyordu ama niye böle oldu anlamadım dedim.. o da dediki doktorun onaylaması gerek muhtemelen onaylayacak doktor yok ondandır dedi.

o gitti du dedim bi daha bakayım bi baktım girmiş sisteme

Bende öle rahatladım ki sormayın nasıl büyük bi ağırlıkmış, bide ben şartlandırdım kendimi en fazla 1300 çıkar diyordum eşim bile yazık şok oldu gerçekten mi bak iki katı olmuş ne olacak şimdi diyor garibim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…