Ağlayakta gözden mi olak???

6 cm mi benosss
Kizz o 6 mm olmasin
Hatta 6 mm bile olmamasi lazim daha cok kucuk kii

6mm dir o benayim 6 cm cok fazla geldi bana
Fundos o yesillik online olanlari gosteriyor sanirim bende dun farkettim
Bu arada yemekte karpuzla ayrani karistirinca midem bulandi

Yok kız cm o kese boyutu olsa gerek gs yazıyo 30 ken 24 cm olmuş
Üst taraftada 5.4 cm ken 2.3 cm olmuş diyo

Haaa doğru yaa iyiymiş yaa öle olsun demek ondan site bakımdaydıı evettt sen ç.dışı takılıyodun demekkk

ayyyy wc ye koşuyorum anidennnn çok vahim durumdayımmmm ishal karın ağrısıı

Ben anlamadim benayim bu durumu
Yeni geldimm mutfaktaydim ondan offline gorunuyordum
Fu dosum yukaridanbaktim bem cevrim ici gorunuyorum
Fundos bide kola e bebe aspirini hemen keser patates haslayip muzda yiyebilirsin

Sağol sosyalimmmm
reflor veryaa ishal ilacı onu içtim keser heralde birazdan
dışarı çıkacaktık tırsıyorum aniden geliyooo

Patates yokkk
Su bebe aspirinindende alacam iyiymis he

Benos bana çok büyük geldi boyutlar 30 cm eni ise karın çapı neredeysee tabi anlamıyorumda bu konuyu olabilirde ama öyleyse evet yaaa küçülmüs pıhtıda geliyo diyosun çok can sıkıcı bi durum ya off

Ben dee pinekliom evde
Benimki disari cikti oglen
Sabah kahvalti hazirlamisti yone kavga ettik yemedim
Ben bu adama şoyle guzelcene girişmeden içim rahat etmeyecek galiba

Keske benim de burda bi akrabam olsaydi cikar giderdim kafam dagilirdi
Burdakilerin yanina gidince iyice sinirleri bozuluyo insanin

Benoşumm kanama yok çok şükür değilmii

yelizim evde küs olmak çok kötüü havanında son güzel demleri çıkıp biraz nefes alsaydın keşkee ama ordada tek napacanki
Bence uzatma artık barısın daha kötü olur bana kalsa ailenin yanına git bayrama kadara kal hatta aniden git habersiz pesinden gelmesi için en güzel yol bu ama gitmiyosun
Sanırım..
Yanii suçluu bunları yutup baarısmak bana görede değil insan sinirini atamıyor haksızlık var çünkü ortada ama adam görmüyo iste seninde ne kadar kızgın olduğunu kendinin haksız olduğunu anlaması için sessiz kalman ve bırakıp yalnız kalması en uygunudur sen dibinde söylendikçe o vazgeçmicek emin ollll kaybeden yine sen olacan maddi ve manevi

Kizzz ben ondan habersiz cikip ailemin yanina gitsemm offf ortalik karisir bidaha da donemem eve
Bi taksilik mesafe degil ki kizimm ailem de anlar hem o sekilde.en istemedigim sey bi sorunumu aileme yansitmak
Haa bide gelir arkamdan da kötü olur yani geldiginde
Yaaa bisey yapmiycam zaten artik.Kendimi biyere de kapatmam ama normal de davranmam.bilmiom nezaman geçer siniri
Bizim bi akraba var teyzemin kizi.ruyalari cikar.yani ne olursa olsun cikmadigini gormedik
Yani olacak seyi gordugunden degil ama gordugu ruyayi yorumlar ve olur yani.biraz garip biridir zaten :)
Mesela annesi ameliyat olur soylemezler uzulmesin uzakta diye ama o ruyasinda gorup arar siz benden ne sakliyosunuz diye
Neysee dun beni aramisti benim de sinirler tavan oldugundan bakmadim donmedim de.sonra annemi aramis ruyasinda beni gordugunu soylemis merak ettim aradim cok uzgun ve mutsuzmuşum.evime gelmek istemisler ama ben evde yilan var diye herkesi disari cikarmisim
Bana dedi ki sen yasadigin o evden cik baska bi eve o ev sana cok hayirsiz dedi

Hah iyi bari sosi böle olmuyo belim kopuyo zaten..
Fundam kız kanama olmadan olur mu oda tam gaz devam
Bilgidiğin regl oluyom ben öle..
Ben size bittiğinde haber edicem bu gidişle

Yelizimm ben inanırım öle şeylere valla büyü yapmış olabilirler kız Allah korusun..

Benimde bugün annem aradı sen niye beni aramıyon bişi mi var diye en son çarşamba konuşmuştuk aklında pazartesi kalmış bi haftadır diyo.. Evi arıyomuş açmıyomuşuz meğer ev telinin şarjı bitmiş bataryasına tam oturmamış ee dedim niye aramıyonız cepten babana söylemek istemedim başladı ağlamaya ne oldu diye yok bişi iyiyim falan dedim kadının içine doğmuş gibi çok üzüldüm..
Sonradan bana çok kızacak ama bölesi daha iyi annem çok üzülür zaten kalp var şeker var keza babamda öle istemiyorum bilsinler kalkıp gelecekler onca yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…