Sosimmm nerelerdesin kizzzz
Ya canim benim kardeslerime yardim etmeme asla karismiyo kesinlikle o konuda hakkini yemem cunku mecburum yani diger kardesim de oyle biz calismaya basladik babam rahatsizlandi Allahin hikmeti iste bizim okullar bitti babamin da bunyesi pes etti
Benim kardeslerime yardim etmeme asla karismiyo ama bazen basi durumlar oluyo ozaman ben bazi seylerden ödün veriyorum mesea kardesimin bölümü geregi epey masrafli ona bazi malzemeler lazim pahali da.Ben bunun icin sikintiya girerken esimin erkek kardeslerinin onu enayi gibi kullanip keyfi seyler talep etmeleri cok zoruma gidiyo
Cunku onlarin esime ihtiyaclari yok baska yollari var calisabilirler yani yan gelip yatmak nedir bu devirde.kapi gibi abileri var diyo bide kv yuzume dusun yani
Ama benim kizlarin okulu var mecburiyetleri var ben de kiyaslama yaptim yani bana şukadar para lazim sen nasil gidip kardesine bunu alirsin diye
Olay burdan cikti yani
Ne olursa olsun o da cok iyi biliyo ki benim kardeslerim oncelikli olmak zorumda cunku baska sanslari yok
Aysemm yaptin yani dedigini oyle mi helal valla
Benim bu olay disinda galiba zaten sinirlerim cok yipranmis cunku surekli olarak agliyorum hala gecmedi basim catliyo artik
Butun gun yataktaydim geldi gitti kudurttu beni yanima gelince parcalayasim geliyodu taa en basindan nelere kizdiysam hepsini aklima ne geldiyse saydirdim.
Bizi boyle kullanmalarindan ve esimin onlar bisey talep ettiginde sanki cok acil ihtiyacmis da aman kardeslerime yetiseyim havalarina girmesinden nefret ediyorum
Benim 18 yasinda kizkardesim calisiyosa onun essek kadar kardesleri ne diye yatiyolar anlamiyorum
Benim alinterimle de cesmeye tatile gitmis benim 1 aydir bekledigim paranin bi kismiyla hem de.zehir zikkim olsun helal etmiyorum asla.neden verdin diyorum lazimdi cocuga diyo ve tatile
Gittiginden haberi yok benim salagin ben de salak gibi gecen hafta kv ye bu cocuk neden boyle geziyo nerden buluyo bu parayi neden calismiyo diye soylenmiştim.meger ondan sesleri cikmamis nasil gulmuslerdir arkamdan enayiye bak haberi yok diye
Bak aklima gelince yine yaslar akti gozumden bu yaşlar uzuntu degil sinir tamamen