Ağlayakta gözden mi olak???

Benosum bu buhrandan senin icin ciktim geldim
Canim benim napalim bundan sonrasi onemli olan senim sagligin.Sen iyi ol da :)
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun

Esim evde korkusundan cikmiyo kizlar sabahtan beri evde resmen kriz geciriyorum adami bile tartakladim bana yaklasinca cinlerim tepeme cikiyo
Ben de hicbirsey yemedim henuz.Bol bol zikkim ictim.ictikce esime daha cok
Sinirlendim gittim yine bulastim bana nasil zarar veriyosun gör diye
Suanda gercekten bosa kurek cektigimi dusunuyorum şu dakika git dese kalkip giderim

Ne yaptıkı böyle yelizim yaaa içme o kadar ne olursun sadece kendine zararıııı

Saolun kızlarrr

Yeliz yaa ne oldu böle ne yaptı ki bu adam bu kadar nefretlendin..
Geçecek ama bugünlerde bi kaç gün sonra gene gülerek anlatacaksın

Sana bilet alayim antalyaya git dedi
Bende gidersem donmeyecegim dedim
Kizlar keske suanda burda bi arkadasim kardesim yada bi yakin ailem falan olsaydi keske yakinda
Yemin ediyorum bir saniye bile durmaz giderdim
Biktim bunlarin bencilliklerinden artik.Hicbirinin yuzunu bile gormek istemiyorum eşim de dahil.Kovdum ama gitmedi evden.Keske gitse gelmese bi sure gozum gormesin istiyorum
Basim catliyo aglamaktan sinirimi nerden cikaracagimi bilemedim kirdim doktum evi gecmiyo.tabi esim de icerde yuksek sesle tv izliyo cildircam
Bir saat sonra hicbisey yokmus gibi davranacak ona ayri cildiracam
Ben nekadar fedakarlik yapiyorum burda hayatimdan kendimden giyimimden bile sirf burda oldugumuz icin nelerden vazgectim.Cok da mutevazi bi insanim asla fazlasinda gozum yoktur benim en buyuk cabam kardeslerim.Babam calismiyo rahatsiz.insaatta calisiyor babam normalde soylemistim once
Kardeslerim okuyuolar biri unide ikisi lisede ben hayatim onlara enseksli yasiyorum kendim icin hicbirsey yapmiyorum herseyimden kısıyorum onlara destek olabilmek icin
Ama nedense onun işe yaramaz cahil beyinsiz gereksiz kardesleri benimkilerin onune geciyo yeri geldigi zaman.hepsi yetiskin calismiyolar gotlerini devirip yatiyolar sadece haziri yiyolar hele bitanesi benle yasit.
Benim kardeslerim yaz boyunca calisti ucu de.dershane parasini hazir etmek icin.biri okul harci icin.bize yuk olmamak icin.Ama onun mal kardesi hem is begenmeyip calismiyo essek kadar adam hem hazir yiyo.Benim kardeslerim kız onunkiler erkek.Benimkiler kucuk onunkiler buyuk.Benim babamin hicbirseyi yok onun babasinin var yedirmez.
Ben o beyinsizler zahmete girmesinler,hani zaten yatiyolar da daha rahat yan gelip yatsinlar diye didinmiyorum bukadar.Acikcasi ben nasil kardeslerime verirsem onun da vermeye hakki var da demiuorum.Cunku hakki yok.Cunku haketmiyolar ihtiyaclari da yok.Benim bakmakla yukumlu oldugum kardeslerim var o bakmakla yukumlu degil.Benim kardeslerimin baska caresi yok ama onunkilerin var.Zahmete girip calismak gibi mesela..
Butun bu meseleler icinde cok kirici sozler duydum.Benim kardeslerimi kendi kardeslerine kurban bile etti yani.Ben de agzima geleni soyledim tabi.Tabi benim kardeslerim onunkiler kadar gorgusuz terbiyesiz cikarci olmadiklari icin,birgun olsun esimden birsey istemedikleri icin bir gun sikayet etmedikleri icin cok degersiz oldular.
Bundan sonra ne esimin bir kurusunu alirim ne de onun bir kurusunu kardeslerime yediririm ne de benim bir kurusumu onun ailesi yer.bundan sonra senin ailen senin paran,benim ailem benim param
Cunku bana dedi ki benim param ben veririm kardeslerime sana ne!!
Goruruz bundan sonra

Yaa bu eşler niye bu kadar dangolozlar acaba anlayışsız..

Yelizim inan bana çok üzüldüm
Ne demek benim param yaa.. Sen kimsin de öle laf edebiliyosun ne zaman senin parn benim param oldu ya valla erkekler odun..
Senin kardeşin onlar yardımda edersin karışamaz..
Eşinin kardeşleri keyfi çalışmıyosa kusura bakmasın bende olsam kükrerdim bide erkek olacaklar.. Tabii alışmışlar abi baba parası yemeye yazık ya..

Sen ağlayıp kendini yıpratma canım inan olan sana oluyo.. Belki rahatlatır kimseyle konuşamadığın için ama yinede çoğu zarR sonra baş ağrısı çekilmez oluyo..

Keşke eşim evden biraz gitse oda kafasını dinler sende biraz rahatlarsın

Allahim boyle bi bas agrisi olamazz

Benayim ne yaptin nasilsin agri ve kanamada var mi bi degisiklik?

Ahh yelomm : ( bu nasil bi dusuncedir yaa. oyle kardeslerinde kalibina tukureyim ben.
Sen ne kadar fedekarlik yaparsan yap bos,kaz kafalilar anlamiyolarr.
.
Benimde bugun basim catlio.dun o kadar agladimki. Az oncede msj yazdim. Beni almaya gelme annemde kalicam dedim. Ilk defa boyle bisey yapiorum. Olayin ciddiyetini anlar belki.

Yelom ağrım var canım dünkü gibi şiddetli değil ama arada giriyo
Kanama devam pedsiz olmuyo siz düşünün..

Baş ağrınız normal kızlarr ağlamanın mükafatı oluyo malesef
Ayşem eşin ne dedi gelmeyecek mi hakkat?

Yelizim senin ki gitti mi evden?

Benosum sabir canim
İnsaallah gececek butun bunlar.İnsallah da sonu iyi olur dua etmekten baska bisey gelmiyo ki elimizden

Yok benom
İncerde mac izliyo arada gelip beni kaldirmaya calisiyo iceri gel diye.
Ulen bide gullerin savasi var bugun öfff yaaa

Aysem hakketen ben de merak ettim gelmez mi gercekten mesajini aldiktan sonra.
Keske benim de bugun gidebilecegim biri olsaydi kesinlikle giderdim.
Ve kesinlikle donmek de istemezdim bu gece..
Yada bu gitseydi gitmiyo da adam bugun cikmadi hic kovdum da gitmedi yuzsuzz

Sosyalim nerde yaa

Kiz site acilmayinca bende kendimi camasirlara verdim
Yelizim yazdiklarini okudum ve cok uzuldum Allaha cok sukur ki meslegimiz var demek olmasa bu erkekler bizi iyice kole yapacaklar kendilerine
Kardeslerine yardim etmelisin tabi zor durumdalar Allah babsnada yardim etsin kolay mi bu zamanda cocuk okutmak hemde kol kuvvetiyle
Bu arada esin evlenince bilmiyor muydu ailene yardim edecegini bile bile evlenmedi mi seninle simdi bu donus neden

Kizlar siteye giremedim. Mesaj yollayinca cok bozuldu tabi.iyi tamam dedi. Birde yuzsuz evden cikmadan kiyafetlerini gosterio. Bu gomlekle bu ceket uyar mi falan. Adamin yuzune bakmiorum iyice sinir oldumm. Yoldada bikac laf daha attu benden kisa ve net cevaplar. Simdide napiosun diye mesaj yazmis. Hemen cevap vermicem.

Sosim son zamanda mide yanmasi daha artio.Allah yardimcin olsun.

Sosimmm nerelerdesin kizzzz
Ya canim benim kardeslerime yardim etmeme asla karismiyo kesinlikle o konuda hakkini yemem cunku mecburum yani diger kardesim de oyle biz calismaya basladik babam rahatsizlandi Allahin hikmeti iste bizim okullar bitti babamin da bunyesi pes etti
Benim kardeslerime yardim etmeme asla karismiyo ama bazen basi durumlar oluyo ozaman ben bazi seylerden ödün veriyorum mesea kardesimin bölümü geregi epey masrafli ona bazi malzemeler lazim pahali da.Ben bunun icin sikintiya girerken esimin erkek kardeslerinin onu enayi gibi kullanip keyfi seyler talep etmeleri cok zoruma gidiyo
Cunku onlarin esime ihtiyaclari yok baska yollari var calisabilirler yani yan gelip yatmak nedir bu devirde.kapi gibi abileri var diyo bide kv yuzume dusun yani
Ama benim kizlarin okulu var mecburiyetleri var ben de kiyaslama yaptim yani bana şukadar para lazim sen nasil gidip kardesine bunu alirsin diye
Olay burdan cikti yani
Ne olursa olsun o da cok iyi biliyo ki benim kardeslerim oncelikli olmak zorumda cunku baska sanslari yok

Aysemm yaptin yani dedigini oyle mi helal valla
Benim bu olay disinda galiba zaten sinirlerim cok yipranmis cunku surekli olarak agliyorum hala gecmedi basim catliyo artik
Butun gun yataktaydim geldi gitti kudurttu beni yanima gelince parcalayasim geliyodu taa en basindan nelere kizdiysam hepsini aklima ne geldiyse saydirdim.
Bizi boyle kullanmalarindan ve esimin onlar bisey talep ettiginde sanki cok acil ihtiyacmis da aman kardeslerime yetiseyim havalarina girmesinden nefret ediyorum
Benim 18 yasinda kizkardesim calisiyosa onun essek kadar kardesleri ne diye yatiyolar anlamiyorum
Benim alinterimle de cesmeye tatile gitmis benim 1 aydir bekledigim paranin bi kismiyla hem de.zehir zikkim olsun helal etmiyorum asla.neden verdin diyorum lazimdi cocuga diyo ve tatile
Gittiginden haberi yok benim salagin ben de salak gibi gecen hafta kv ye bu cocuk neden boyle geziyo nerden buluyo bu parayi neden calismiyo diye soylenmiştim.meger ondan sesleri cikmamis nasil gulmuslerdir arkamdan enayiye bak haberi yok diye
Bak aklima gelince yine yaslar akti gozumden bu yaşlar uzuntu degil sinir tamamen

Yuhh yaa tatile mi gitmiss hemde sizin biriktirdiklerinizle.
Vala diyecek soz yok bole kisilere.
Sen cok haklisin cnm. Baban butun kizlarini okutmus biyerlere getirmis. Sende kardesine yardim ediosun cok mu hemde kendi calistigin paraylaa. Kimsenin bisey demeye hakki yok. Ama karsi taraf yan gelip yatma modunda. Kim olsa kendine yediremez.
Agla canim rahatlaa. Ben biraz olsun rahatladim artik dusunmuorumda.
Aynen uzuntu degil sinir zaten. Bizimde bikac sey birikmisti. Ki ben asla boyle birsey yapmam.oda bilio zaten. Ne kadar kirildigimi anlar insallah.
Bu arada annemler tartistigimizi bilmio. Ben sadece omeri doya doya sevin diye sizde kalicam dedim.

Bizim olayida anlatayim. Sabah kahvaltu hazirlamaya mutfaga girdim. Omeride besigine koydumm kendi kendine oynuodu ilk defa. Neyse kahvaltiyi hazirladim. En son yumurtayi pisirecem sonra tabak elimden kaydi yumurtalar haliya dokuldu. Tabi benim moralim bozuldu. Zaten cocuk 10 dk durmusken hizli hizli hazirlayayim dedim. Tabi yumurta heryere yapisti. Tam temizlemeye basladim. Omer aglamaya basladi. Neyse benimkine bagirdim. Cocuga bak diye. Oda playstation oynuo. Susar susar dio. Kicini kaldirmadi. Cocuk artik yirtinio. Bu hic orali olmuo. Neyse sinirle bezi firlattim. Omeri almaya gittim. Bunun gozu hala oyunda bagirdim cagirdim aglaya aglaya odama gittim. Kapiyida kapattim. Ben o kadar uykusuz ve yorgunlukla sana kahvalti hazirlamaya calisayim sen 5 dk poponu kaldirip cocuga bakma. Ondan onceki gunde buna benzer birsey yaptu. Hadi isten geldi yorgun dedim uzatmadim.
Birde ben o kadar ince dusunuorumki. Bazi geceler salona gidiorum omer cok aglayinca. Sesten uyanmasin sabah erken kalkicak diorum. O yuzden diorum ne kadae fedekarlik yaparsan yap boss !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…