Yaa hangi ara acildi da siz yazdiniz kac saattir ben nezaman baksam acilmiyodu kizz
Valla bizim kavgalar taa esim yatana kadar devam etti aklima geldikce gelip gidip sardim.belki yillardir ben bukadar aglamadim ne birikmişim artik siz dusunun
Basim catliyo yanima o kaldi bitek
Yalniz ben bunun acisini daha icim soguyunca cikaracam o ayri mesele.bunlar benim duygusal patlamalarimdi iki esya kirilir gecer.
Bide isin mantik boyutu var benimki asil ondan korkuyo biliyo cunku burnundan getirecegimi sonra normal birseymis gibi bugune endeksli olacak tavrim hareketlerim ve kararlarim
Ben de onu cok kirdim ama haketti o baslatti
Aysem senin yasadigin da cok sinir bozucu bide senin uykusuzlugun lohusalik falan iyice sinirine dokunmustur normal.
Gercekten islerine gelmediginde inanilmaz umursamaz olabiliyorlar dusunemiyolar bazi seyleri
Sosim benim de bir yil sonraki halim senin gibi olur herhalde :)
Tebrik ediyorum seni zaten tam senden beklenicek bi tavir ee basganin hali baska bizim gibi salya sumuk aglayip kenara cekilecek hali yok ya :)
Fundosum emin ol bir sonrakinde oyle olacak.Ve bunun sonucunda bunlar bi tripler bi laf sokmalar falan yapacaklar zaten amacim da o :) esime de soyledim buyuk yemin ettim benim bir kurusum girmeyecek onlarin cebine diye
Beni gorunce selam vermez uzandigi yerden istifini bozmaz benim paramla
Tatile gidecek haa ben burunlarindan getirmezsem adim yelo degil
Benayim son saatlerde yazmamis insallah iyidir insallah agrilari gecmistir insallah hersey yoluna girer Allah yardimcisi olsun