Ağlayakta gözden mi olak???

Oyyy minnoslarimizi kizdirmis esleri
yelizim yerden goge kadar haklisin anlattiklarinda siz disinizle tirnaginixla bi yerlere gelneye calisiyorsunuz diger taraf yan gel osman 10 donum bostan diyo sende bunu hazmedemiyorsun ama kacirdigin bi yer var su anda en cok kendine zarar veriyorsun herkes evinde rshat huzurlu esin yeliz 3 gun sonra eskiye doner diyor demem o ki yeter toparlan artik aglama
aysem sende haklisin canim esin yapmamaliydi oyle bir sey dedigin gibi fedakarlik 2 tarafli olmali yine sanada diyorum tamam taviz verme ama kendinide uzme sakin
vallahi ben artik takmiyorum bak biz kavga ettik guzel yemegimi yaptim yedim oturdum tv izledim camasir katladim utu yaptim simdide uzandim forum acilana kadar oyun oynadim simdide burdayim yemisim kocasinida uzuntusunude simdi iceride ac ac oturuyor beni kirdiginida biliyor haksiz oldugunu enistemle konusurken duydum cunku artik salliyorum sizede tavsiyem ne yaparsaniz kendinize yaparsiniz sakin olun cok uzulmeyin

Canlarr yeni geldim evee
gitmeden yazdım bi dünya şey yelizime bilhassa ama yollaamadı ilgilizce yazılar çıktıı
sonra whatsaptan görüştük gerçii

konser çok güzeldii hala etkisi üstümde çok mutluyumm keyifli bi akşamdı

ayşemm gitmedinmi evee inadım inat diyosun ama ne zorlanmıştır eşin iyi oldu haketmişşş bu erkekler gerçekten odunnnn

yelizim ayşeninki hadi neyseee duyarsızlık yapmış ama seninki iyi bi zulmü hakediyo kesmeli bu yaptıklarını harçlıkta değilki anamm tatile bile yolluyo ohhhh
ayy hele o yorumlar kapı gibi abisi var diye ben duyacam o lafı yerin dibine sokarım pisliklerrrr

sosyalimmm sende atmışsın tribiniiii aç bırakmışsın adamı

benoşş ahh benoşummm kanama neden azalmıyorrrr inşallah bebeğin sımsıkı tutunurrr allahım yardım etttt

Hosgeldin fundosss ne guzel eglenmissin canimm. Aman sizde tartismayin dikkatli olun zira bu ara topikte bi sikinti var yine.

Sosim.en guzelini yapiorsunn. Sallamayinca cilgina donuyorlar. Ama benim bu hormonlar yuzunden surekli aglak moddayim ztn. Birde koca anlayis gostermeyince salya sumuk oluorum direk

Hemde ne odunlarrr hele benimki okuzzz. Yuzunu gormek istemiiorum bikac gunn

Yaa hangi ara acildi da siz yazdiniz kac saattir ben nezaman baksam acilmiyodu kizz
Valla bizim kavgalar taa esim yatana kadar devam etti aklima geldikce gelip gidip sardim.belki yillardir ben bukadar aglamadim ne birikmişim artik siz dusunun
Basim catliyo yanima o kaldi bitek
Yalniz ben bunun acisini daha icim soguyunca cikaracam o ayri mesele.bunlar benim duygusal patlamalarimdi iki esya kirilir gecer.
Bide isin mantik boyutu var benimki asil ondan korkuyo biliyo cunku burnundan getirecegimi sonra normal birseymis gibi bugune endeksli olacak tavrim hareketlerim ve kararlarim
Ben de onu cok kirdim ama haketti o baslatti

Aysem senin yasadigin da cok sinir bozucu bide senin uykusuzlugun lohusalik falan iyice sinirine dokunmustur normal.
Gercekten islerine gelmediginde inanilmaz umursamaz olabiliyorlar dusunemiyolar bazi seyleri

Sosim benim de bir yil sonraki halim senin gibi olur herhalde :)
Tebrik ediyorum seni zaten tam senden beklenicek bi tavir ee basganin hali baska bizim gibi salya sumuk aglayip kenara cekilecek hali yok ya :)

Fundosum emin ol bir sonrakinde oyle olacak.Ve bunun sonucunda bunlar bi tripler bi laf sokmalar falan yapacaklar zaten amacim da o :) esime de soyledim buyuk yemin ettim benim bir kurusum girmeyecek onlarin cebine diye
Beni gorunce selam vermez uzandigi yerden istifini bozmaz benim paramla
Tatile gidecek haa ben burunlarindan getirmezsem adim yelo degil

Benayim son saatlerde yazmamis insallah iyidir insallah agrilari gecmistir insallah hersey yoluna girer Allah yardimcisi olsun

Günaydın kızlarrr

Dün girmeye çalıştım ama site açılmadı maşallah gece sohbetin dibine vurmuşsunuz ne güzel..

Bu kocalar çok düşüncesiz..
Yelizim sen sonuna kadar haklısın.. Eşin haklı olsa bile senden habersiz para verip bide üste tatile gidiyosalar hiç haklı tarafları kalmıyo.. Dediğin gibi burunlarından getir ki görsünler nasıl oluyomuş sizin paranız yemek nasıl olur

Ayşem seninkide büyük eşeklik etmiş sen onca fedakarlık yap o otursun oyun oynasın.. Kusura bakmasın ama artık oyunu unutacak gün oyun günü değil anlar belki ayrı kalınca..
Kız ben annemlere senin gibi desemde ağlarım belli ederim

Sosimm bende üzülür ağlarım ama pek umrum olmaz hiç alttan almam yerim içerim .. o yalnız kalınca sırnaşmaya başlar

Fundam sende eğlenmişsin ne güzel aman bozulmasın en iyisini yapıyonuz valla..

Bende sabahları iyi oluyorum kızlar benim dava öğleden sınra başlıyo kanama çok az olmuş ama dediğim gibi öğleden sonra belli olur inşAllah olmaz çekilcek gibi değil

Gunaydin kizlar cok guzel bi gun sizin olsun insallah
Fundos ben adami ac birakmadim kiz yemek hazir gel dedim gelmedi ne yapayim zorla agzinami sokayim
Aysem sen bu ara bebekle falan cok yiprandin normalde belki kizmayacagin bi harekete buyuk tepkiler verebilirsin ama erkekler bunu anlamiyor iste biz uzuldugumuzle onlar pismanliklariyla kaliyor
Yelizim yorumlarina bayildim cok tatlisin kizz hayat bana cok aci dersler verdi kizlarhalada vermeye devam ediyor bu katiligim umursamaz tavrim ondan belkide keske yelizim sende az takmasan ne bileyim su akar yolunu bulur desen tabii ki tepkini koyacaksin tabiki dedigini yaptiracaksin ama kendini uzmeden yipratmadan
Benosum ne guzel yapiyorsun bak hep oyle ol niye kendini uzesin ne gerek var salla gitsin insallah kanamanda bugun kesilir canim ya bebisin sana simsiki tutunmus olurvbundan sonrada herhangi bi aksilik yasamazsin

Günaydınnn
kahvaltı fikri süper keşke birgün gerçekleşse ya kısmet..
benoşum kanama hiç kalmaz inşallah tamamen kesilir
ağrında kalmasın nazlı beben mutlu huzurlu yerini yapsınnnn

İnşAllah kızlarr ama nedense ben umutlu değilim..
Resmen adet oluyorum öle ee bide pıhtılar olunca umut kayboluyo..
Hayırlısı ama inşAllah beni bırakmaz

Sosiimm keşke bi gün gelsen hep birlikte giderdik ne iyi olurdu

Selam canlar
Benosumm insallah kanaman kesilir bir an once bebek bize bi supriz yapar da ben burdayim bosuna uzuldunuz derr
Herseyin hayirlisi napalim ne yazilmissa onu yasiyoruz bi yerde

Ben hala ateş topuyum bu sabah daha sinirli uyandim biliyorum bana zarar ama huy iste

Yaaa bence de keske yakin olsaydik arada haftasonlari bulussaydik ne guzel olurdu cok isterdim sizlerle soyle yuzyuze saatlerce sohbet etmeyi topikte boyleyiz bide ayni ortamda olsak ne kaynatiriz beee
Ben hala en azindan benay ayse funda uclusunun bulusmasindan yanayim bu lar bi turlu gelemediler bi araya hep fundanin yuzunden

Gel sosimm gell bari öyle görüşelim.. Ne güzel bu aralar ayşeye gideriz diye konuştuyduk oda yalan oldu ben ne zaman iyi olursam artık

Yelizimm sinirinde geçer sen yeter ki kendini üzme..

Kız funda yüzündendi ama şimdi top bana kaldı

Yelizin buradan gecerken benide al bari
Sinirinde gecsin artik yeter gari
kizzz benim bir suru isim var ama ben 2 saattir uyuyorum yeni uyandim

Biz kesin görüyücezz bencede mutlaka olmalıı benoş bi dü zelsindee kesinnnn
Bizde yeni kahvaltı yaptık dahaa sabah yazdığımda çok fenaydı karnım üşütmüşüm heraldedün çok soğuktu
Wc gidip çıktım hemen yatağaaa ölee uyumuşuz

Ben zaten yatmaktan sıkıldım.. Hafta içi napcam bilmiyorum

Eşim ultrason çıktılarını getirdi doktor düne göre daha küçülmüş demişti imceledim 6 cm daha küçülmüş hakkatten..

Bizim resmimizin sol üst kösesinde yeşillik var sosyalde yok o ne demekkii baykan diyemi yok onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…