Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarimm

Benosum agri devam mi hala bu agrilar belki hayra cikar du bakalim. Dayanamayacak gibi olursan parol ic yine cnm. Bana gunde en fazla 3 tane icebilirsin demislerdi.

Sosi sanada kolay gelsin. Cok yorma kendini.

Aksam guya ulan istanbulu izleyecektim. Dizi baslar baslamaz krize girdi brnimki. Sonrada yorgunluktan koltukta sizmisim omerde gogsumde tabi. Her yerim tutulmus. Bugunde esim evde hasta olmus. Sabahtan beri yatio.

Aynen sosim cuma belli olacak bakacak alttan kese duruyo mu durmuyo mu duruyosa büyümüş mü aynı yerinde mi saymış diye.. Aynı yerindeyse ilaç verecek düşsün diye.. Hayırlısı bakalım..

Ayşem inşAllah iyiye gidiyodur..

Geçmiş olsun eşine canım havalar o kadar aldatıcı gidiyo ki sabah inanılmaz yapmur yağdı.. Resmen kış geldi erkenden

Kışlar uzun yazlar kısa oldu mevsimler döndü resmen

Ömerde inşAllah bi an önce düzene girer

Sosim dogum olayini akisina birak. Simdiden dusunup sikma kendini. Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin..

Kiz fundos benimde evim cok soguk olur. Yalitimda yok bizim. Kisin lahana gibi gezioruz evde esim bile yelek patik giyiyoo:)
Ama yinede kisi seviorummmm:)

Insallah benayim. Rabbim saglikli cocuklar versin. Sonuc olumsuzda olsa uzulmek yok. Bundan sonra ona gore tahlillerin yapilir sende belki sosi gibi hergun igne vurdurursun. Belkide bunlari bos yere dusunuoruz.minigin iceride buyuyo. Her turlu sonuca kendimizi hazirlayalim. Sen cok guclusun. Rabbim sikintiyi verince altindan kalkmak icin dirayette verio cok sukur..
Omeri artik akisina biraktim.
Az once ne yaptigimi anlatayim gulun biraz. Salondaki halinin ustu cok tuylenmisti. Omeride uyuttum besige koydum.hemen supurgeyi actim. Neyse salonu baya bi supurdum. Halinin cok az bi kismi kaldi bu yirtinmaya basladi. Neyse omeri kucagima aldim.koltuga oturdum bi elimde supurge kolumda omer haliyi supurmeye basladim.bi yandanda guluorum. Cocukta sasirdi bakio neyse sonunda zorda olsa o kismida supurdumm

Aysem hos geldin kiyamam omerin bi gaz sorun7 bitseydi hayirlisiyla sende az rahat ederdin esinede gecmis olsun canim havalar birden sogudu hele oralarda yagmur falan derken sende dikkat et kendine
Benayim temennim tabi ki hayirlisi olsun canim insallah ye bebegin seninle olsun yok eger dusme egilimi varsa da dussunnilaca falan gerek kalmadan bu ay senin icin bayagi yipratici gecti cunku
Sagol aysem amin hakkima hayirlisi olsun artik bi sekilde cikacak bu bebek ama en acisiz ve agrisiz sekilde olsun lutfen
Bu yaz bende nefret ettim sicaktan bu sene kisin gelmesini cok istedim ama seneye fikrim degisebilir

Yılın annesi ödülüne hak kazanıyosun yeminle.. İşide bırakmıyo

Ben kendimi herşeye hazırladım canım daha çok kötüye hazırladım bu ke ilkinki gibi şaşırmayacağım.. Ağlamamak için zaten söz verdim..
Zaten bu kez tetkikler yapılacak ona sevincem ilkinde tınlamadılar doktor kendi dedi ilkinde değil ama ikinci düşük araştırlması gerekiyo dedi.. Dediğin gibi belki sorun pıhtı bilinmez..
Ama inşAllah tutunuyodur..
Ama sanmıyorum nedense baktım netten benim haftamdaki bu kadar yoğun kanama düşüğe işaret ediyo.. İlerki dönemde başka oluyo gibi tabiki bilinmez rabbim artık neyi takdir ettiyse hayırlısı..
Sadece ağrım bitsin istiyorum

Yerim ben o omeri cok tatli yaa
Dun teyzemlerdeyim ya bi akrabamizin bebegide ordaydi haziranda dogdu aman Allahim ne kadar uslu ne kadar tatli bi bebek annesi 40 i cikana kadar cok zordu ama kirki ciktiktan sonra cok rahatladi dedi yataga koyuyor kendi kendine oynuyor uyuyor tekrar kalkiyor annesi emziriyor altini degistiriyor tekrar ayni sekilde yatiyor

Tşk ediyorum sosyalim hayırlısı bakalım..

İnşAllah öle bi bebeişte sana nasip olur..

Yelo gitmedi galiba gitse kesin gidiyorum yaZardı..

Müge anlıyı izliyorum kadının kocasını 33 bıçak darbesi ile öldürmüşler ve adamın kardeşleri karısından şüpheleniyo ama karısıda şüphelenecek gibi duruyo sonuç ne olacak çok merak ediyorum cumaya kadar sonuçlansa bari

Kiz onlar sonuclanmiyor bende bi ara ona takmistim kafayi malatyada bi kadin kaybolmustu sonra ne olduysa o konuyu islemeyi birakti bende izlemeyi biraktim sende cok sarma o programa
Sanada versin Rabbim oyle bi bebek benos cok tatliydi ya masallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…