Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy benoss guldurdun benii elimizden geldigi kadar yapuoruz iste..
Evet bu sefer olumsuz sonuclanirsa butun tetkitler yapilacak. Icin daha rahat cikacaksin yola..

Sosicann gunaydinn
Kiz o nasil cocuk oyle. Yada o cocuksa benimkisi nee
Neyse yinede sukur diorum bi hastalik falan olmasinda.
Cidden yelo nerde girerdi o. Gitmedi mi acabaa

Findik napio acabaa

Twinkusta hic gelemio

Saat kaç oldu yok bak terse çıktı rüya

Amin kız inşAllah hiç hayır demem öle bbeğe

Kız ben ilk evlendiğim sene müge de bi olay işleniyodu bayaa sarı her sabah kalkıp izliyodum bende adamı kesin karısı sevgilisi ile öldürdü diyodum ama devamını izleyemedim bigün iş yerine ordaki avukat adam var ya o geldi
Sordum böle bi olay vardı yıllık izinde izledim çok merak ettim adamı kim öldürmüş diye adamı karısı ile sevgilisi öldürüp bide sandığa mı bi yere gömmüşler nasıl şaşırmıştım..

Buda ona benzer bi olay anlatılanlar karının internetten bi adamı bulduğunu işaret ediyo o öldürmüş olabilir tam benlik olaylar

Twinin siZlere selamı var bana yazıyo wats dan saolsun soruyo.. Gelmeyide çok istediğini ama eşi yüzünden yapamadığını.. Konuşacağını söylemişti bende çok uzatma arayı dediydim..

Bakarsınız eşi ikna olur ama ben sanmıyorum ona da dedim tek çare başka isim adı altında gelmesi

Kız benim kuzeninde sıpası 1,5 yaşına geldi bebe düz duvara tırmanıyomuş masa tepelerinden inmiyo diyo
Erkek çocuk çok hareketli gerçi babası öle dua etmiş demiştim ya çocuğum olsun yaramaz olsun diye

Kız beni ne diye alacaklar alsalar alsalar yazıcı olarak olabilir ona da ihtiyaç yoktur herkes yazıyo

Kiz bebekler daha uslu gercekten bizim evin her tarafi dolap her tarafi cekmece ya bizimkiside dogsa cok yaramaz olur ayy bide ne bulurlarsa balkondan asagi atmiyorlar mi kopuyorum

Çocuk aklı ne zevk alıyosa atmaktan
Kızı erkeği yok hepsi karıştırCak şimdiden dolap kilidi alın ama onu açan bebelerde var

Valla seviyom cinayetleri
Çok korkuyorum ama çok ekşın Bi müge anlı olmak isterdim ben zaten yanlış meslek yapıyorum lisedeyken ankarda her mit in önünden geçtiğimde keşke burda çalışsam derdim

Benosum acmasi sorun degilde surekli acip kapatacak eliyle o cekmece ya kirilacak yada ne bileyim eli arada falan kalir diye korkarim

Kız bak bende öle düşünüyorum kuzenin sıpasının karıştırmadığı yok mutfak çekmecesine ona göre şeyler koymuş alsın döksün diye ben korkuyorum eli sıkışacak diye o hiç umursamıyo diyo ki alışacak başını bekleyemezsin ki diyo haklı bebe başındam ayrılmıyo sıkıştırıyoda ama onun sıpasının bi özelliği var bebe ağlamıyo hep gülen bi tip yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…