Ağlayakta gözden mi olak???

Bize hicbi halt iyi gelmez sadece bi sure gorusmesek iyiolur :)

Hatun isten cikti geziyo sosimm ne sandinnn :)

Kız yok erkenden düştüm yolaa braz ters bi yere gittm geldimde
E pazarda yapınca perttt
Bende üseniyorum bakmayınn evde oluncea insan çıkmıyoo ise nasıl kalkıp giyinp gidiyomusuz yaa hergün

Bizimde dun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur hzirliklar tamam gibi kiyafetleri yikadim utuleyecegim cantalar hazirlanacak o kadar canim tabi ne kadarda alirsan al ufak tefek eksiklikler kaliyor
Senin hazirliklar tamam mi
maşallah maşallah sosyalim
Bizim de cuma kontrol. Hem de 32 raporumu alacağım.
Kıyafetler yıkandı ütülendi bizim de, ama odamız daha gelmediği için yerleşmedi. Hastane çantam hazır, ama eklenecekler var. En acilleri yerleştirdik en azından. Bir de küçük beşik, bebek arabası ve hastanede dağıtacaklarım halledilecek. sanırım gerisi tamam gibi, yani en azından doğsa açıkta kalmaz çocuğum son 2-3 haftaya kadar hiç birşeysi yoktu da evladımın

ayın 8 inde aldım 32. hafta raporumu canım sende çalışacaksın değil mi benim gibi
oda mı aldın sen bebişe ne güzel bizim yerimiz olmadığı için park yatak alacağız onuda doğuma yakın eşim gider alır gelir beğendik çünkü, daha temizlik yapılacak halılar falan yıkamaya verilecek ya elimize ayağımıza dolaşmasın diye almadık, gerçi küçük beşiğini aldım ben geçenlerde o bile bizi belli bir süre idare eder
amanın süsler falan dedinde daha onları almadık biz gerçi izmirden teyzesi gönderecek ama daha ismimiz belli olmadığı için bekletiyoruz, bende bir an önce çantasını hazırlayayım valla erken falan gelirde ütüsüz giyer üstünü başını rezil oluruz

PARK YATAKKRAFT 505
KÜÇÜK BEŞİKBABY PLUS
BANYO KÜVETİ-FİLESİ-KOVA-TASI
TÜLBENT
GÖGÜS PEDİLANSİNOH
PAMUK YATAK PARK YATAK İÇİNMOJE
NEVRESİM YADA UYKU SETİTAÇ
SAÇ FIRÇASI
TIRNAK MAKASI
BEZPRİMA PREMİUM CARE YENİ DOĞAN
ISLAK MENDİL SAF SULUUNIBABY
PAMUK ALTINI SİLMEK İÇİN
ÇANTA ANNE VE BEBEK İÇİN
MAMA KAŞIĞI
BİBERON YENİ DOĞAN UCUPHILIPS AVENT
ŞAMPUAN BAKIM ÜRÜNLERİSEBAMED
GÖGÜS UCU KREMİLANSİNOH
BANYO SÜNGERİ
ÖNLEYİCİ PİŞİK KREMİMÜSTELA
PİŞİK KREMİDESİTİN
BANYO HAVLUSU
DETERJANDALAN ROXİ
ÖNLÜK
SÜT SAKLAMA POŞETİ
SÜT SAKLAMA KABI
GÖGÜS KALKANI
PUDRA
GÖGÜS POMPASIAMEDA LACTALİNE
ÇITÇITLI BODY
PENYE BATTANİYE4-5 ADET
AYAKLI ALT PİJAMASI
ZIBIN
ÇORAP
TULUM
10 LU HASTANE ÇIKIŞI1 ADET
5 Lİ HASTANE ÇIKIŞI1 ADET
ALT DEĞİŞTİRME BEZİKULLAN AT
YELEK
OMUZ İÇİN GAZ ÇIKARMA BEZİ
AĞIZ SİLME BEZİ
ANNE İÇİN BOYDAN GECELİK
ALT ÜST PİJAMA
ÇORAP
SABAHLIK
KÜLOT
ATLET EMZİRME
SÜTYEN EMZİRME
TERLİK
GÖGÜS KURULAMA HAVLULARI
TARAK SAÇ BANDI
PED
KİRLİ POŞETİ
BUHAR MAKİNASI
BİBERON FIRÇASI
ATEŞ ÖLÇER

kızlar aldıklarım ve alacaklarım bunlar eksik varsa sizde bi gözden geçirinde tamamlayayım artık şu listemi

Derece oluor yaa caanom ondan gerek varmıı oda sıcaklııı için
Maşallah ya ne çok şey laazımm güzel günlerde kulllanın sağlıkla ssyalimm

sağol fundoşum daha iyileri senin bebişine inşallah
derece için kızılötesi olanlar varya hem bebeğin hem suyun hemde odanın sıcaklığını ölçenlerden alacağız:)

bide bunlar daha ilk etepta lazım olanlar mesela ben puset araba falan almayacağım büyüdükçe ihtiyaçlarıda farklılaşıyor tabii bunlar acil olanlar

En güzeliii acil olanlar birde ilerleyen zamanlarda daha rahat anlarsın ne nasıl bişey lazım olacakkk

Ayyy hiccc aklima eksik bisey gelmedi
Zibin yaziyomuydu ic zibin bebek denince aklima bitek o geliyo galiba
Bezi baslangicta kucuk paket al sosim cunku bebisin totosuna yaramayabiliyo ona gore degistirir baska marka alirsin ne olur ne olmaz.bizim bebise prima iyi gelmedi mesela
Bi de bi markanin hatirlamiyom gobek kordonu icin asagiya oyuk yapmislardi hamgisiydi acepp
Evet gogus pedi cok lazim
Gaz cikarirken omza koymak icin bez dusunmussun harika cok lazimmis tecrube ettik :)
Bebe yagi var mi hatirlamiyorum yagla masaj yapmak iyi geliyo banyo sonrasi
Aci elma yagini al en bastan ayak altlarina bezine sür bence :)
Pudra kessinlikle kullanma sosim sen biliyondur zatenn
Kizz fazlasi var eksigin yok sanirim :)
Aslan basganimm

Yelizim senin dedigin molfiix sanirim daha bezini almadim zaten
Bebek yagini kullanmam sanirim canim ya yagli yagli ne bileyim temiz vucuda surmek ne kadar mantikli bilemedim ama cok gerekli diyorsan alayim
Aci elmayagini bezine nasil sureyim anlamadim yelizim
Pudrayi yazdim ama almayacagim
Dogalgazli ve kaloriferli evlere lazim buhar makinasi cunku havayi cok kurutuyor sinbonun var ucuz bi sey onu almayi dusunuyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…