Ağlayakta gözden mi olak???

Dogru diyorsun canim beni de bu evdeki hava kurulugu faranjit yapti ya zaten

Ya bebe yagi şoyle bebegin cildini nemli tutuyo mesela bez surtunmesini vs engelliyo tahriş olmasini falan
Bir de bazen gaz problemi oldugunda karnina falan masaj yapmak icin lazim olabiliyo yani sen bilirsin tabi yine de :)

Ha bide elma yagini parmaginin ucuna bulayip parmagini beze surmek kastettigim
Bizde oyle yaparlar yani.nekadar ise yariyo bilmiyorum ama benim bu yasimda yariyo gaz icin

Yelizim yine anlamadim kendi parmagima surup sonra nereye surecegim onu anlamadim
Ayak altina surun diyorlar bizdede

Ben de bugun carsamba sanmisim ne alakaysa
Bide tam yeni bolum baslama saatine cayi yaptim aldim geldim meger saliymis
Öff yeaaaaa

Sosyalim yaa naptın sen yaw uzaya mekik gönderir gibi liste yapmışsın maşallah
İyi günlerde kullanın.. Fazlası var eksiği yok valla

Ben iki bölüm üst üste gültepeyi izledim diziye bayıldım yaa nasıl güxel bi diziyöiş öle anlattığınız kadar varmış ama ben yinede yarın kara para aşkı izliycem ertesi günü gültepeyi onuda takipteyim bayıldım

Şimdi emaneti izliyorum sosim yettim

Amin canım inşAllah

Bu emanette ki kız kocası da avukat ama ben hiç görmedim bizim tarafa çalışmıyo galiba sosyetik yerin avukatıdır kesin

Allah tan gizli yere gittiler ha

Yok ne bekarı hatunu kapmış avukat eşi eh işte yakışıklı uzum boylu falan instangramda takip ediyorum kızı

Ben 2010 mu 2011 mi ne yerel seçimde görev aldıydım bu kız bizim sandığa geldiydi pek güzel ama

Kaslari falan cok guzel kizin zaten
Benimki memlekete gittiginde evden disari cikmaz ki ciksada koloni halinde cikiyoruz yemekti cisti oydu buydu derken mal gibi gidip mal gibi geliyoruz bende bu duruma sinir oldugum icin hic cikmiyorum evden

Kız keşkee ama nerdeee demek istiyorum

Ben daha konyaya gidip geZemedim

Şu ekreme de ayrı bi gıcık oluyorum ne sevimsiz adam tam role yakışır birini bulmuşlar

Ayy biz bi film açtık netten pek bi güzeldi beee bitti sizi okudum meraktan açtım diziyii
bu kız nasıl ağğlıyo öle dimii her dizide yaşlar süzülüyorrr
yakından güzel demekkk hımmdoğal bi kız gibi

ayy sosyalimm benim dayımın eşide oralıı kız sizinkilerle akraba olabilirler haa sülalecee pek uzunlar birbirlerinin herr seyinden haberleri vardır çok konusurlar pimpirikliler filan çok farklı yapıları varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…