Ağlayakta gözden mi olak???

Kurt seyit şura
Fahriyede diziye dahil olduydu geçen sezon hep izledim ve galiba bi ben izliyodum bu sene yerini emanet aldı

Hahhhh bide akraba cikin da tam olsunn
Yaa ben o kadina gicik oluyorum
Hani bi dizide oynuyodu yaa bi sezon boyinca hamileydi agliyodu sonra 2 sezon da kizina kavusamadi agladi hep agliyodu yaggmurr yaggmuurrr diye fragmanlardan bildigim bu yani

Sosim aysem aciklamis
Ama sen beze bisey surme nolur vazgectim

Benimkinde bi yalakalik sormayinn bi hazir manti yaptim sanki ellerimle acmisim kendi kendine konusuyo ne guzel olmus yaa falan diye bana bisey demek de yok zarfliyo
Ama yuz vermiycem
İihhhh iihhhh vermiyceemmmm
Ayy o salak kadin geldi aklima

Şuradaki kızı hiç sevmiyodum benn zaten öldürüp çıkartıyolarmışşş aman yerine gelende gıcık gerçi

Kııız yengem oralııı napamm tüm kardesler baska sehirlerde memur amaa marmariste vardı döndüler buraya pansiyonları vaırdı akrabanın ama artık yokkk

Hemen atıyomm sosyalimm ayyy bıdı bıdı hımmm herseye telaslı vesveseli çok değisik biseyler kızzz

Evet dizi konuları çok kötü o yüzdn enayi gibi hissediyom izleyince tesadüflaer hele kardesler filan aynı yerde habersiz karsılasır filan amannn

Kurt seyit şura
Fahriyede diziye dahil olduydu geçen sezon hep izledim ve galiba bi ben izliyodum bu sene yerini emanet aldı
Ben onu gecen sezon izledim hepp
Gecen de ne goreyimm fahriye ve kivanccc
Fahriyeye hayranim bu arada o nasil bi guzellik

K yelo parmak cal bilmem ne yap diyorsun anlamdi ki ayrica bende bugun bi gariplik var benimkine 3 kere cay iciyor musun diye sormusum
Ben o diziyi hatirlayamadim
Manti mi kalbr giden yol mideden geciyor desene

Aayyyy yelooo ne güldümmmmm demek öle yapıyooo haket yanii suya at haşlaaa yağcı şeyyyyyy

yaa fahriye çokk kaprisliymişşş herkese bağrıyomuş setteee havalıymış o yüzdeen sevmiommmm

Sosyadları fında kara mı kız

Kıvanç hakkat bozulmuştur ama ben izliyodum banane
Şura mı ölüyo iyi oluyo o kızı ben sevemedim zaten fahriye iyidir iyi

Fında yüz verme he de geç unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…