Ağlayakta gözden mi olak???

Kosem sultani izliyor muyuz kiz ocakta baslayacak sanirim
Ben kesin izlerim
İnsallah muhtesem yy tadinda bi dizi olurr beren saat oynayacak diolar yaaa bilmiomm
Onun yerinde olsamm dizide oynayacagima bi cocuk yapardim hemen adam 50 yasina geldi yahuu
Aayyyy yelooo ne güldümmmmm demek öle yapıyooo haket yanii suya at haşlaaa yağcı şeyyyyyy

yaa fahriye çokk kaprisliymişşş herkese bağrıyomuş setteee havalıymış o yüzdeen sevmiommmm
Aaaa oyle miymiss kizzzz
Ama cok naif bi hatun gibi gozukuyo bide yuzu nasil guzel kizz dudaklar falann

Ben muhteşemi izlemedim kösemide izlemem gibi ama gününe bağlı gerçi günlerin hepsi dolu ne güne koyacaklarsa :)

Kız bizimde varda orda tanıdık ondan dedim anam kim ne anlayacak

Nee ciddimisinnn bende kendi kendime söleniyodum off çokgüzel bee diye amann itici şu yürüyüşe bak öle çok güzel değil diyodu geçen kıırmızı ruj sürmüş ya hani kaş göz meydanda hııı çok güzel haklısın dedi

Bulgur iyidirrrr

Ben tubayi sevmiom artikk
Cemberimde gul oya zamaninda hayrandim ama.hakkat benoss izledin mi kiz sen o diziyi izlicektin yaa

Sosimm kapsul falan alaydin ya doktoruna yiyemedigini soyleyip aaaa
Ben bilmiodum senin hic yemedigini kizzz cok onemlii

Fundoss yilanlarin öcü cok gicik bi dizi yaa hele giyimleri koy yeri guya tore falann hatunlarin gogusler ortada masallah

Ben filmini bilmiyorum diziyi izledim bi kaç bölüm gideri yok saçma..
Başroldeki kız bursalı eşim beğeniyo bide diyo ki instagramda takip ediyorum
İyi p.. Yiyon dedim

Tuba afet yaa onun gibi olmak isterdim

Yalnız bizimde izlemediğimiz dizi yok

Yilanlarin ocunde ki oglan en guzel mahsunun bi filmi vardi gunesi gordum orada travesti rolunu oynuyordu cok begenmistim
Bi de mahsun yeni film cekiyormus adi mucize guzel bi seye benziyor konusu falan

Hemde ne vesika 6*9 ebadında

Kız ben çemberimdeyi sen dediğin gün yada ertesi izledim ilk bölümü hiç sarmadı beni ben oturup izlemem öle film dizi

Hiç sırma yaa full makyaj saçlar maşalı filan biz işe giderkenyapmıyozz abartılıı burdan yapımcılara sesleniyorum lütfen biraz doğallıkkk

vesukalık fotomuuu

ahhh zarifeyle ümitttt söleme kızz hemen hüzünleniyom bennnn

Haklısın sosi orda iyiydi..

Millet özcanla mahsunun filmlerine kaf söylüyo ama ben ikisininde sevdiğim filmleri var hele mahsunun adam türkücüydü filmci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…