Ağlayakta gözden mi olak???

he ya sorma bi sinir oldum ki..
elimdeki ipler çok kalın onlardan ancak işte bi sepet yaptım o da yamuk yumuk bitmedi daha şimdi gülünü yapıyorum

kız adaçayı ne için ?
ilk defa hastalığımda içtiydim gene sen dediydin iç diye adaçayını boca etmişim zehir gibi olduydu içiş o içiş bi daha ağzıma sürmedim

canım içerim hiç problem değil alırım yeterki iyi gelsin..

Ayrıca onu bende dedim. ben hiç kullanmadım ki dedim. ama rahminin bi an önce toparlanması için dedi.
korunma süresi vermedi. salı günü muayeneye gitcem o zaman hem testleri yazacak hemde doğum kontrol hapını verecek.. o zaman süre varmı diye sorarım ama sanmıyorum çünkü ben testleri yaptım sonuçlarını aldım diyene kadar zaten arayada bayram girdiği için 1,5 ay geçecek
yine 2 ayı zaten bulacak diye tahmin ediyorum inşallah 4-5 ayı bulmaz

2 ay bence iyi bi sure dedigin gibi testlerin sonuclarida cikmis olur , haplarin rahimi toparladigini bilmiyordum neyse dr ne dediyse onu yap canim sen
Pihtilasma testi isteyip istemediginide sor benos

yok onu özellikle verecek diye tahmin ediyorum, konuşmuştuk çünkü ama yinede vermiş olsada emin olmak için sorcam..
ben inşallah bişi çıkmaz ama pıhtı çıkacakmış gibi geliyor nedense.

doktor eğer ki halinde değşiik bi durum yani sana normal gelmeyen bişi yaşadığında çekinmeden beni arıyorsun dedi o kadar hoşuma gitti ki eşimde bayıldı zaten doktora. bi arkadaş eve yakın bi hastane var orda da bi bayan doktor çok iyiymiş onada gidin en azından doğumu yakın yerde yaparsn gibi konuştuyduk
eşim yok diyo bu kadına devam edelim diyor, bende zaten doktor değiştirmek gibi bi düşüncem yok sil baştan olacak bu kadın benim durumu biliyor kürtajıda orda yaptığımdan çok avantaj oldu

Kurtajida mi ayni dr yapmisti ne guzel benosum dr unun iyi cikmasi insallah hep boyle gider
Ben daha gittigim dr un telefonunu bilmiyorum acil bi sey olsa ne yapacagim kimi arayacagim bilemiyorum sagolsun dr da hic bi sey soylemiyor bi daha ki kontrole gittigimde soyleyecegim ama acil bi sey olsa sizi arayayim mi diye
Insallah pihtilasma cikmaz cikarsada sorun degil bi igneyle sorunu cozuyorsun ama hergun ayni saatte igneyi yap gobegin delik desik oluyor ignenin icindeki sivi yakiyor son aylarda kolundan yapman gerekiyor ki ben daha
Kola gecemedim cunku esim dayanamam ben tutamam diyor o yuzden gobege devam ediyorum aman ne bileyim ya gozunu korkutmaayim bugunumuze cok sukur gerci Rabbim dermansiz dert vermesin

Amin canım. Dediğim gibi çıksında bişi istemiyorum çıkacaksada ilaçlık bişi olsun amann neyse rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz için..

Kürtajı aynı hastanede başka doktor yaptı erkekti o.. bunu tavsiye üzerin gittik.. Yoksa erkeğe gitcektim beğenirmiydim bilmiyorum

Bence al Allah korusun.. Ee bu doktor senin doğuma gircek değil mi.. Zaten pıhtıcıların sezeryan oluyomuş sen dedin ama okudumda öle yazmışlar. Farzı misal normal olsa kim haber veriyoda geliyo

Benoşummmm hep böyle gül pozitif oluşuna bayılıyorum ve çok utanıyorum kendimdennnn
çünkü davetsiz misafir geeldi ve yıkıldımmmm
Umudum vardı her zamanki gibi asılayada hiç stemiyorum yaa çok kötüyümmmm
Napcam ben ne zaman gidecem yaaa

Canım herşey bizler için inan sen böle olunca benimde içim kötü oluyo

Kendini üzünce inan değişen bişi olmuyo.. Ben ağlamadım değil ilk iğneyi yediğim gün gene salta sümüktüm ama ağladımda ne oldu geri gelmedi boş işte.. Aslında biz daha pozitif olsak herşey çok daha iyi olacak
Sende hemen gülmeye başla bakayım olacak ister aşılama ister tüp ister normal olacak.

Ben senin zaten bebek olayını kafanda bitirdiğin anda geleceğini düşünüyorum

Nolur kusura bakma yaa
ama anlamıyorum hiç bi sorun yok madem nasıl kalamıyorum benim korkum aşılama tutmayacak çünküü sorun içerde canımı acıtanda sebebi belirlenemeyen demeleri nasıl belirlenemiyor yaa

aklıma şey geldi benim adetlerim aşırı sancılı yaa
endometriozis yani çikolata kisti hastalıığı
bunda sancı çk oluyo ve gebeliğe engel yuda kamera salınarak göbekten böyle bulunuyomuş
ama biride çıkıp buna bakalım demedii
yani tedavilerde sonuç vermeyebilirr

Off haklısın ama ne yaparsam yapim hiçbişey değişmicek sakin olmam gerekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…