Ağlayakta gözden mi olak???

Bencede bırak yelomm
Hele tüp bebek kararı versikten sonra hiç yeme temelli kes.

Ben normalde yemezdim evlenimce eşim salamsız sosissiz yapamıyodu tabi bende yiyodum sonra geçen sene işte bebek için bıraktım yemedim hiç şimdi eşimde artık salam yemiyo alalım bile demiyo
Sağlıksız sonuçta

Kizz ben de seviyorum zayif olmayi ben kilo alinca direk belden aliyorum bacak ve popo yokk hic almiyo valla hep cöp gibiyim
Oyizden mutsuz oluyorum kilo alinca da
Ama en azindan bi 54 falan olsam iyi olurdu boyle cok sagliksiz goruyorum kendimi aynada

Bence de fundos iyi buarada ben de begeniyorum :)
Size hic girmiyorum sizde boy var masallah kiskaniyorumm

Kızzz görüntüyü gördüm kaşıntı ttuttu eşime gjsterdim adam bile korktuuu tühlerim kalktııı

yaaa hep zayıf olanlar alışık değil yaa 2 kilo alsa rahatsız oluyor hemen rejim alışık olmeyıncaaa
Bendee memnunumdaa 5 kilo yokkenki halim dahabi hostu yaneeee
Hemde ne dolu bileğe kadar

nee kurt muuu bende cok korkarimm cig ettenn. hamileyken hic yemedim ztn.
onceden annemde etle cigkofte yapardii. simdi hic yapmiolar. kucukken cok yemisimdirrr

hepinizin fizigi gayet iyi ben haricc
Aysom senin dogumdan onceki hallerini de biliyoz simdi yeme bizi
Du bakam daha 2 ay oldu kizzz okadar da olcakk
Delikanli bi baslasin oraya buraya bocek gibi dolasmaya ozaman goruruz seni

Ahhh ayşemmm ortaokuldayken hiç unutmammm antepli komşumuz vardı kadın ne yapardı bee marulla servis yapardı tabağa müthiş lezzetli ve sofrası zengin çok misaferperverlerdi hey gidii :)
Ayy hamur kızartmıslarrr hüsnegil ben ona bayılırım pufpuff

Öff yelizimmm beldenmiii çok kötü öledee tabi
Ama simdi dediğine göre çok asırı kilo vermissin yaa biraz alsan iyi kastan resimlerin varyaa o haline dön yeter :)
Hossun orda
Ayseemmm boyun var kızz takma kafaya

Özellikle çarşambayı doldurmuşlar yanii

kız sen sabah erken gitmicenmii yat dinlennn
dr dan eve döncen dimiii
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım yaaa bebişin inşallah sıkısıkı tutunmuşturrr

Yatıcam canım şimdi..
Sepet örüyorum ya bitti sayılır yarın son rötuj tamamdır

İnşAllah canım bakalım ne diycek çok merak ediyorum

Hadi size iyi geceler yarın sabah yazarım hemen eve dönmüycem iş yerine gitcem bankada işimiz var eşimle ondan sonra geçerim eve..

Mümkünse dizide çarşamba olmasın en uygunu perşembe :)

Ayyy timucinnn dimiiii bayiliyorum adama yaaaa tee gonul yarasindan bu yana :)

Benosum insallah yarin senin icin guzel bi gelisme olurr insallah hayirli haberler al

Sosi goturuyo leaahhmeeaacunlariii

Hehehe duydunuzmu çocukların babasını ne yimek istersiniz biri yuvalama biri pişi dyo
makarna olmazmı deedi
ufaklık diyoki ama ne yemek itersiniz dedinnnn

Evettt ben timucini severim mikadonun çöplerindenn
Çınarla mavi vardı bidee

Benoşş evet merakta bırakmazsın eminiz buna beklicez haberini heyecanla iyi uykular canımm

Ayy bunlar habire dürüm kebap icli kofte icim gitti yaaaa benim de coooookk sevdigim seylerrr canim cekiyoo

Ayy damadin tipe bakk
Saclar uzun eyvallah da gelin topuzu yapsaymis eyiymiss

Ayyy ağladım beee
kız sorma içli köfteye deli oluyorum zaten çok fena oldum bende yaa hatçik çıkcakmıı onsuz olmazz

bide tepeden toplamış tipo
Kız bunlar seyetcekmii bu gece bos geçermi beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…