Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarrr

Çıktık biz tahmin ettiğim şey olmuş.. Kese kalmamış sonlanmış
İçerde kan ve pıhtı varmış kendiliğinden atılması beklencek atılmaz ise ameliyatmış ona ne deniyo bilmiyorum..

Sonra testlere başlıycaz ve rahim toparlasın diye doğum kontrol hapı verecekmiş bu kadar

Çok üzücü Allah bir daha yaşatmasınnnn benoşummm inşallah hemen atarsın kalan pıhtıyı ve d.kontrol hapıda toparlar o arada testlerle sorun bulunur ve kafan rahat gebe kalırsın bu durumda içimiz rahat eder hem

Bizde yasıycak sağlıklı bir gebelik ama geç olcak biraz napalım ama bu hayalkırıklıkları çok kötü
Allah sana esine ailene sağlık sıhhat versin canımm

Cok gecmis olsun benayim simdi ne soylesem seni teselli etmeyecek biliyorum uzuleceksin tabi bu senin en dogal hakkin ama lutfen kendini cok yipratma herseyde vardir bir hayir belkide sonradan cikacak bi problem onceden boyle olarak cikti
Icindeki pihti ve kan bence kendiliginden atilacak ameliyata falan gerek kalmayacak, testlerin hele bi yapilsin hele bi sorun cozulsun ondan sonra Rabbim sana saglikli gebelikler nasip edecek fundosun dedigin gibi Allah sana esine sevdiklerine saglik sihhat versin

Allah razı olsun kızlar çok saolun..

Sosimm üzülüyorum ama ilkinki gibi değilim takdir ilahi rabbimin bi bildigi var demkten başka bişi gelmiyo elden..

Bende inanıyorum fundam bizimde sağlıklı olacak inşAllah..

Bakalım test falan yaptırana kadar iki ayı bulur o zamanda toparlanmış olur.. Doktor takibi olacak bu sefer ne zaman gelir bilinmez

Benosummm
Benim de dilegim kizlarla ayni Allah sana ve esine saglik versin
Nasip degilmis demekki insallah bunla gecmis olur.
Ve insallah testlerde sorun da belli olur ki birdahakinde onlem de alinmis olur
Duşuk kendiliginden oldugu icin toparlanman da daha kisa surer bence
Dikkat ediceksin artik kendine

Daha once de soylemistim bizim surekli dusuk yapan akraba varya;o hep yer fistigi tukettigini soylemisti rahimin daha cabuk toparlanmasini sagliyomus.Hatta oyizden ara verme sureleri daha kisa olmus
Aklinda bulunsun canim

Ben de sabah erkenden gittim tahliller icin oglen bitti isim.bazi tahliller burda yapilmiyormus rubella toxo bilmemne onlar yokmus.artik erzurumda yaptiricaz mecburen

geldim eve ben

keşke bi ton malzemem olsada hep bişilerle uğraşabilsem ama olmuyor,
Anam ilçeye göre fiyat politikasından nefret ediyorum arkadaş bi ip 7,5 lira diyorlar en az 5 tane almam lazım oha yaa araba alıyorum sanki..
Başka bi yerde 6 diyo aynı ipe o kadar farklı ki arkadaş sinirden almadan geldim eve bişi. Avcılarda daha ucuz ama yarın dışarı çıkcaz eminönüne uğruycam valla bu kadar olmaz. 3-5 liralık ipi sırf Bakırköy diye 7,5 olmaz ya

Saol yelizim inşallah hepimiz için güzel olacak.. dikkat etcem mecburen artık..
Senin testlerinde hayırlı olsun inşallah güzel çıkar sonuçları..
Bakalım benimkiler ne olacak. benim yaptırcaklarımın sonuçlarını hemen alınamıyormuş

Yaa cok ozeniyorum boyle el işi yapanlara
Benim de bir merakim vardi etamin kumaşa desenler yapardim onu da biraktim
Cok guzel karakalem yaparim yillar oldu elime almayali eskiden oturdugum yerde karsimda ne varsa cizerdim
Bi universite arasi verdim herseyi unuttum
Etamina baslamayi dusunuyorum bari yapim millete hediye edimm :)

Benosum evet testlerin biraz uzun surebilir olsun zaten senin de zamana ihtiyacin var o ara toparlanirsin
Peki bu arastirmalar o hastanede mi yapilacak yoksa baska biryere gidecek misiniz

bance etamine devam et derim..
Allah'ım nasip ederse bebişime bi tane etamin battaniye yapıcam, örgü de yapıcam gerçi herşeyini kendim yapıcam diyorum da altı üstü 4 ayda nasıl yapıcam o da muamma
şimdi çerçeve içine etamin işleyip yapıyorlar mutlaka yap derim canım çok güzel duruyor.

doktor verseydi tahlil adlarını oraya sorcaktım fiyatını eğer çok aşırı olmazsa yaptırcam devletle uğraşmak istemiyorum ama yok aşırı 700-800 lerde çıkarsa yaptırmak istemiyorum yazık günah diyorum.. gider devlette şansımı denerim yok olmuyorsa mecbur veririm o ayrı

Canim arastirma hastanesinde de okadar ugrasmazsin ki ama tabi iste onceden takip ediyo olsalar daha iyi olurdu
Yapilacak testleri bildikten sonra gidip soyledigin taktirde yapilir testlerin sonucta bi kan alacaklar vs ekstra birseyler ugrasacagini sanmiyorum

Ben hep cercevelik etamin yapiyodum zaten canim siyah etamin kumas uzerine altin rengi yada gumuş renk iple cok guzel oluyo :)

Buarada benim tahlillerde Anti HBS pozitif cikmis sistemden baktim da basimdan asagi kaynar sular bosaldi simdi gidip sorucaz
Hepatit B virusu ile ilgili bisey de 0-5 arasi deger 867 cikmis

yani kötü bişi mi onu anlamadım ? şu testlerden de hiç bişi anlamıyorum ya ee ne diyim kendime anladığım bi beta hcg

Bu arada aklıma tuvalette geldi kabuklu fıstık ye demişsin ya canım ben çok seviyorum ve yiyordum sürekli.. 10-15 tane kesin yiyordum çok severim zaten söylemek istedim.. sen bi öncekinde de söylediğin için hep aklımda o.. teşk ediyorum ama tekrar hatırlattığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…