Ağlayakta gözden mi olak???

Mama
Esini cagiracaklar git al diye orda ama :)
Cunku hemen bebegi doyuracak kadar sütün olmayabilir
Ama tabi sancin olur da sütün gelirse o ayri.

Hee tamam ilk defa duydumda
Guzel oda ise yarar.iyi yapmissin.
Eksik yol gibi sosii hatta fazlalik vardi.
Yalniz donu bol koy. Ben cok degistirmistim. Birde tarak koy kiz sac bandi falanda istersen. Ben kapali oldugum icin gerek olmadi. Goz kalemide koyabilirsin birde ayna. Ilk gun aksama dogru yataktan cikiosun cunku.

kız doğru yaa mama hangisini alayım ayşee yeliz hele bi söyleyin hele
tamam ayşem onlarıda yazdım, kardeşim bana lohusa taci almış zaten , ben makyaj yapmam ki ayşem gerek yok o yüzden kaleme falan

yelo yün olduğu için benim hoşuma gitti sabahlıklar penye olduğu için almadım malum kış ya
Evet canim bide sen buyuk ihtimal ameliyat ya usumemen lazim bide hastanede kesinlikle ayaklarini sicak tut yün patik falann
Haa senin gazin icin de aci elma yagi ayaklarina sür ameliyattan once
Ben oyle yaptim bi arkadasim soyledi sonrasinda gaza cok faydasi oldu kardesime de yaptik

Evt sosi bende kalin biseyler koy dicektimki lizoz yardimima kostuu
Gerci hastane soguk olmaz ama senin kendini cok iyi koruman lazim. Senden h er sey bebege gecio
Bence sutun bol bol gelecek mamaya gerek kalmayacak. Sen simdiden hurma yemeye basla sutu cok arttiriyor

kız doğru yaa mama hangisini alayım ayşee yeliz hele bi söyleyin hele
tamam ayşem onlarıda yazdım, kardeşim bana lohusa taci almış zaten , ben makyaj yapmam ki ayşem gerek yok o yüzden kaleme falan
Bize aptamil yeni dogan icin olandan aldirdilar.o gün isterlerse de alabilirsiniz canim sen bilirsin

Ya bana kalirsa mama alma sosi. Zaten hastanenin karsisinda eczana olacak. Bebis doymazsa yada memeyi alamazsa hemen esin gider alir. Su anda herkes similac mamayi onerio cnm.

Ya bana kalirsa mama alma sosi. Zaten hastanenin karsisinda eczana olacak. Bebis doymazsa yada memeyi alamazsa hemen esin gider alir. Su anda herkes similac mamayi onerio cnm.
O mamayi ilkkez duyuyom haaa
Kardesime de aptamil gaz yapiyo diye cok arastirdik mama ama bunu hic duymamistik

Anamm sohbet gene koyu,
kız ben okumaktan yazacaklarımı unutmaya başladım hiç ii bi işaret değil,

Bide reklam hemen lohusa pijaması oldu ya sesimizi mi duyuyorlar napıyorlar..

Sosim doğar doğmaz nar ve hurma diyorlar konuştuyduk da , hurma tamam da nar için halaa endişelerim var

Ay evet doğumda sen bizi unutma canım.. Rabbim bizlerede nasip edecek inşAllah bu güzellikleri,

ayrıca o lizözü de bende ilk defa duydum ama güzele benziyor,
lizöz diyince de aklıma lizo geldi

sosim kız senin sütün bol olmasını geçtim taşması lazım malum bulgurdan gayri bişi yemediğinden tabi inşAllah bol bol olsun mamaya gerek kalmasın, mama olunca ben üzülüyorum hem anneye hem bebeğe, anne sütü kadar faydalı bişi var mı yazık çocuk bundan mahrum kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…