Mamabebek için
2 tane 10 lu hastane çıkışı
çorap
bez
alt değiştirme bezi
biberon
yeni doğan ıslak mendil
penye mendil
benim için
2 tane pijama takımı, 1 tane alt pijama, 1 tane lizöz
çorap
külot
atlet
terlik
göğüs pedi
havlu
ped
kirli poşeti
göğüs kremi
ıslak mendil
bolca peçete
evet eksik var mı kızlar
bu arada benoşş bavul gibi oldu gerçekten
Evet canim bide sen buyuk ihtimal ameliyat ya usumemen lazim bide hastanede kesinlikle ayaklarini sicak tut yün patik falannyelo yün olduğu için benim hoşuma gitti sabahlıklar penye olduğu için almadım malum kış ya
Bize aptamil yeni dogan icin olandan aldirdilar.o gün isterlerse de alabilirsiniz canim sen bilirsinkız doğru yaa mama hangisini alayım ayşee yeliz hele bi söyleyin hele
tamam ayşem onlarıda yazdım, kardeşim bana lohusa taci almış zaten, ben makyaj yapmam ki ayşem gerek yok o yüzden kaleme falan
tamam canım hastanenin her tarafı eczane zaten eşim alırYa bana kalirsa mama alma sosi. Zaten hastanenin karsisinda eczana olacak. Bebis doymazsa yada memeyi alamazsa hemen esin gider alir. Su anda herkes similac mamayi onerio cnm.
O mamayi ilkkez duyuyom haaaYa bana kalirsa mama alma sosi. Zaten hastanenin karsisinda eczana olacak. Bebis doymazsa yada memeyi alamazsa hemen esin gider alir. Su anda herkes similac mamayi onerio cnm.
tabi ki olacak hatta Allah bana nasip ederse doğumu sizlerin adını hep söyleyeceğim yeloAyy ne guzel hazirliklar bunlarr
Bize de nasip olcak mi acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?