yengeçler hissedin bakıyim bende bişey var mı yok muuu
ben çok kasıyorum muayenede bile şeydedeondan sebep ben dayanamamm heralde
inşallah canımmmm
sedommmmm safımmmözledimmmmmm yazmıyon banaaa
canm çok skılıyr fundoşuuumm , saf üçlünün 3.sü :118:
wc ye de çıkamıyorm kıvranıyırm
yengeçler hissedin bakıyim bende bişey var mı yok muuu
sen bizi dinlemiyorsun ki
bu akşam yapıcam canım dünde yapıcaktım ama ya kullandım ya da dediğim gibi eşim yok etti artık bende kendimden şüphelenmeye başladım
yarın güzel haberlerle gel o zaman
varsa mendil sallaya sallaya gelicem topiğede işede söz
varsa zaten sizden başka kimseciklere sölemicem 3-4ay sonra hevesim kursağımda kalıyo
bencede öyle yap kuzum çünkü bende öyle yapacağım hiç kimseye söylemeyeceğim
gecmiş olsun bacım sıkntının birini şükür atltmışsın inş şimdi bebişin olurr bunu atlatrsın balımm
Oda kötü cnm ama aşılamayacak bişey yok benim bi arkadaşla aramızda 15 gün var o benden 15 gün sonra evlendi hala karı koca olamadılar psikoloğa gidecekti oda ben hep korkardım ilk gece bunlar belki çok özel ama eşim hiç üstüme varmadı bende dedimki eğer şimdi olmassa hiç olmaz okadar çekinirdimki en çok vajinusmus olursam diye çok korkardım arkadaşım psikoloğa gidecek kötü bi durum ama dediğim gibi aşılamayacak bişey yok ama sen atlatmışın heralde umarım bebişimz olur hepimizin
biz oynamaya bayılırız hemde hamiş haberi duyduktan sonra sedoşum çok haklı halay ekibi hazır kıta bekliyor
ooooo sen en önemli sorunu yenmişsin kuzum gelsin bebişler
canim onceki sayfalarda hamilemisin sormuslar hamilemisinölede canım benim çenemde durmuyo :99:
canim onceki sayfalarda hamilemisin sormuslar hamilemisin
bbiizede haber et dua topikinde
kizlar benim batada az kaldi ama yine aglaticak beni qaliba cunki hic birsey his etmiyorum bu ay olmadi
bende bugün bi garibim işe gitmedim yaaa telefonla resmen taciz ettiler zırt pırt bişey sölediler yarına iş birikti stres yaptım
burdada takılmaktan evdede bişey yapamadımöle saçma sapan bigün geçirdim
niye çıkamıyosun ortamdanmııı
ayşenurumm hissediyor beni bu ay hamşsin diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?