İyi akşamlar kızlarrr.
Yaşaşın telefonum full ekrandan döndü meğer olay çıkış yapmakta imiş :))))
Kzılarr geçmişi okudum tek tek tegleyemedim ona sebep aklıma gelenleri yazıyorum
Seedd çok tşk ediyorum canım hikayen gerçekten güzel ve rabbim inşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
Fundacım sonucun için gözün aydın diyorum inşAllah kocişte de sorun çıkmaz da tez zamnda gelir ufaklık..
Burç yorumlari için. Bende teraziyim :)) bebişim bu gidişle benim butçten olabilir ve bi arkadaşım karılı kocalı aynı günmüştü ya hangi gün o gün çok merak ettimm :))) affetsin beni isin hatırlayamadım
Bu arda benim ovü testinde dün daha koyu idi bugün ilk yaptığım gibi çok silikti aklım almıyo artık ya ne oldu ne bitti.. Sevmedim bu ovü testini( kasıklarımda da inceden ağrı var ama bilemedim..
Kuruluk için canım.. Bana doktor tabsiye etti
Yapmaya çalışıyoruz ama tam istediğim gibi olmuyo :)) koca bi ayrı :))
canımın içi belirti arama adet belirtisiyle bebiş belirtisi aynı yani bende aynıydı, hatta ben ilk gebeliğimde adet olacam diye hamilelik testini 5 gün sonra yapmıştım
benayım o zaman hamile kalmaya yardımcı değil değil mi, preesed falan var onlar gibi değil o zaman :44:
Hadi ya nasil dayanmissn oyle.. simdi 1 gun gecse heyecan basio valla..
Tatlim belirti aramiyorum ama adetten farkli bisiler olur bnce ama bide gogsm biraz agriyo sosyalim bi sertlik vardi 2-3 aydir dra gitmiyodum korkudn persembe gidicem artik kacis yok.
Yok canım onun gibi değil.. Bende acı oluyo ilişkide çok zorlanıyoruz o yüzden doktor önermiştii taa ilk evlendiğimizde :))
Kız kocama geliyorlar arada :)) bişeye sinirleniyo sonra tabi benide sinir ediyo olmuyo o gün ilişki :)) dün öleydi mesela küstü gene durdk yere sabahta kalkıyo özür diliyo ama giden günler oluyo diyorum bari bu zamanlar yapma diye ama desem ne kaçıyo tabi gün..
inşallah bir şey yoktur ama sen yinede ihmal etme canım, yalnız doktora bebek beklediğini de söyle ona göre ultrasona falan göndersin
o zamanlar burayı bilmiyordum canım doktora gittim, polip vardı o alındı sonra hsg çekildim 3 ay sonra hamile kaldım, kürtajdan sonra burayı keşfettim yani şimdi değil gün saat geçse acaba mı diyorum
o zaman şöyle yap, de ki bugün ki küsme hakkını saklı tutuyorum, bugün çalışma olsun ovulasyon bitsin o zaman küslüğe kaldığın yerden devam edersin de canım
inşallah bir şey yoktur ama sen yinede ihmal etme canım, yalnız doktora bebek beklediğini de söyle ona göre ultrasona falan göndersin
o zamanlar burayı bilmiyordum canım doktora gittim, polip vardı o alındı sonra hsg çekildim 3 ay sonra hamile kaldım, kürtajdan sonra burayı keşfettim yani şimdi değil gün saat geçse acaba mı diyorum
o zaman şöyle yap, de ki bugün ki küsme hakkını saklı tutuyorum, bugün çalışma olsun ovulasyon bitsin o zaman küslüğe kaldığın yerden devam edersin de canım
kız Allah söyletti gördün mü bebek beklediğini söyle demişimmmmayy inşallah hadi Allahımmm
Hosgeldin ablacim aramiza sefalar getirdinmerhaba arkadaşlar Aybikeciğimin davetine icabet ettim.. :)) banada yer var değil mi..
bir evladım var ikincisi için kendime 1 yıl verdim Rabbim verirse bu sürede verir inşAllah dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden..
Evet cnm gidicem bu sefer bu ay fazla agriyo zaten adete yaki diyemi acaba..
Aynen bnde oyleyim dualar ediyorum gelmesin diye..
Sosyalcim bu arada saclarim icin önerebilecegin bisey varmi felaaket kirildi uclari
merhaba arkadaşlar Aybikeciğimin davetine icabet ettim.. :)) banada yer var değil mi..
bir evladım var ikincisi için kendime 1 yıl verdim Rabbim verirse bu sürede verir inşAllah dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden..
ne demek canım ne demek hoş geldin, Rabbim evladını sana bağışlasın, inşallah 2. minnoşunda çok beklemeden gelir kuzummm
adete yakın bendede çok ağrı oluyor ya benimde gitmem lazım ama hep erteliyorum benimde sol göğsüm ağrıyor aslında :18:, canım benim saçlarım hiç kırılmaz ayrıca hep uzundur, çok kısa zamandada uzar
yöntemim şu canım saçlarımla çok oynamam ve eve gelir gelmez örerimböylelikle çok kırılmaz çabukta uzar
ne demek canım ne demek hoş geldin, Rabbim evladını sana bağışlasın, inşallah 2. minnoşunda çok beklemeden gelir kuzummm
Bu çok nazlı çıktı çok bekletti teyzesi ama ben beklemeye razıyım sonunda gelsinde..
hoşgördümm
Ayyyyy bebegimmmm ne guzel demissin inssss Allahim cok tatlisin cnm yaa
Yok ona bugün o şansı vermiyorum hatta bi kaç gün içinde vermeyeceğim o lüskü dün tüketti :))
Bu çok nazlı çıktı çok bekletti teyzesi ama ben beklemeye razıyım sonunda gelsinde..
hoşgördümm
merhaba arkadaşlar Aybikeciğimin davetine icabet ettim.. :)) banada yer var değil mi..
adete yakın bendede çok ağrı oluyor ya benimde gitmem lazım ama hep erteliyorum benimde sol göğsüm ağrıyor aslında :18:, canım benim saçlarım hiç kırılmaz ayrıca hep uzundur, çok kısa zamandada uzar
yöntemim şu canım saçlarımla çok oynamam ve eve gelir gelmez örerimböylelikle çok kırılmaz çabukta uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?