Ağlayakta gözden mi olak???

bende uyumusum yaa hadi gorusuruz sedoo, kendine dikkat et opuyorum sizii

canim onceki sayfalarda hamilemisin sormuslar hamilemisin
bbiizede haber et dua topikinde

kizlar benim batada az kaldi ama yine aglaticak beni qaliba cunki hic birsey his etmiyorum bu ay olmadi

sadece günüm geçti canım test yapmadım daha orayada uğrayamıyorum olursa sölerim tabi

İşte kafada bitiremedi o düşün 1,5 yıl oldu hala tık yok mecburen gidip konuşup rahatlaması lazım

ölede canım benim çenemde durmuyo :99:

benimki durmak zorunda canım, ilkinde canım çok yandı çünkü

canim onceki sayfalarda hamilemisin sormuslar hamilemisin
bbiizede haber et dua topikinde

kizlar benim batada az kaldi ama yine aglaticak beni qaliba cunki hic birsey his etmiyorum bu ay olmadi

kötüyü çağırma inşallah hayırlı haberlerle geleceksin

iyi akşamlar canım

Bende ikizlerimm eşimde başak pek atışırız ama ayrıda yapamayız değişikk

zıt kutuplar birbirini çeker canım boşuna dememişler demek ki

Sedcim iyiym cnm bebisi bkliyorum
Bakalim 2 ay da olmzsa belki asilama dusuneblrz

Tatlim 2 ay geçmeden Allahın izniyle olur diyorum Tabi Rabbim bilir yinede
Sen bana yorum yap tatlimm

ayy hemen sorunca bi şaşırdım du bakalım ama içimden bir his ya bu ay yada diğer ya diyor, bu ay sanki olacak gibi... tutarsa buradan 6. hislerimizle yorum yaparız kızz dur bakalım tutacak mı

ayy hemen sorunca bi şaşırdım du bakalım ama içimden bir his ya bu ay yada diğer ya diyor, bu ay sanki olacak gibi... tutarsa buradan 6. hislerimizle yorum yaparız kızz dur bakalım tutacak mı

:)) tatlim insss ya ne guzel yazmissin oyle..inss tutar cnmm.bakalim belirti yok..

insallahhhhhhhhhhhhhhhhh canim ya bugun akintim var anlamiyorum belirti filan da yok Rabbim buyukdur iyi olur insallah hersey
sadece günüm geçti canım test yapmadım daha orayada uğrayamıyorum olursa sölerim tabi
biz senin icin dualar okuduk canim hediyye etdik
insallah hamilesindir
topikimizin dualardaki ilk hamisi olursun

ayşecimmm senin kullandığın jeli başka topicte kızlara tavsiye ettim, hakkını helal et kuzum olur mu

insallahhhhhhhhhhhhhhhhh canim ya bugun akintim var anlamiyorum belirti filan da yok Rabbim buyukdur iyi olur insallah hersey

biz senin icin dualar okuduk canim hediyye etdik
insallah hamilesindir
topikimizin dualardaki ilk hamisi olursun

bugün benimde akıntım var ama ovu testi yaptım silik çıktı , bende hiç anlamıyorum akıntıdan falan yaaa :44:

bu arada hangi topic kız orası (tamam canım buldum topici)

Son düzenleme:
ayyy canım sıkılıdı kığğğızzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesiniz, geçmiyor günler oy oyy oyyyyyy

iyi yapmissin sosyalimm helal olsunn,herkes faydalansinn,herkes hamile kalsinn

ayy bi saattir yazmaya calisiyorumm,mesajlar gitmiyor. sitede sorun var heralde,sinir oldummm

evet canım sorun vardı çözüldü şimdi, canım bu jel hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu yoksa sadece kuruluk tedavisinde mi kullanılıyor, bide sana bu jeli kim tavsiye etti balım :44:

İyi akşamlar kızlarrr.

Yaşaşın telefonum full ekrandan döndü meğer olay çıkış yapmakta imiş :))))

Kzılarr geçmişi okudum tek tek tegleyemedim ona sebep aklıma gelenleri yazıyorum

Seedd çok tşk ediyorum canım hikayen gerçekten güzel ve rabbim inşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..

Fundacım sonucun için gözün aydın diyorum inşAllah kocişte de sorun çıkmaz da tez zamnda gelir ufaklık..

Burç yorumlari için. Bende teraziyim :)) bebişim bu gidişle benim butçten olabilir ve bi arkadaşım karılı kocalı aynı günmüştü ya hangi gün o gün çok merak ettimm :))) affetsin beni isin hatırlayamadım

Bu arda benim ovü testinde dün daha koyu idi bugün ilk yaptığım gibi çok silikti aklım almıyo artık ya ne oldu ne bitti.. Sevmedim bu ovü testini ( kasıklarımda da inceden ağrı var ama bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…