Ağlayakta gözden mi olak???

aslında ben test yapmaya korkuyorum kızlar ya hamileysem benim için ondan sonrası sıkıntı :18:

saboşşş düşük olayı sperm kalitesinden kaynaklı sanıyordum ben eşin baktırdımı canım riske atmayın gebeliğini olursa eğer
İnşallah miniğin seninledir canım ve inşallah sıkıntı olmaz 9 ayı sağselim atlatırsın alırsın kucağına

canım bizim tam kesin bundan oluyo diye bişey söylemiyolar çünkü belli bi nedeni yok sadece düşükler olduğu için her şeyi göz önüne

alıyolar yakın zamanda baktırmadı dr istemedi ama daha önceden baktırdık çokkkk

varsa zaten bana c.ertesi bana dr yolları gözükür hem kadın doğum dr hem endokrin dr

insallah rahim filmine gerek kalmayacak fundosumm. bu ay senden cok umutluyum. bu ay esinide iyi beslee guzel haberler gelecek sonraa

yaa ama madem sorun yok onca ay niye olmadıııı
eşimin test snucunu çok merak ediyorum
kızzz jelide alamadım yine utandım giremedim eczanelere dizi dizi bisürü ama gururum engel oldu
inşallah canım o filmi çektişrmeden hamiş olurum bu ayyyyy

canim bazen hic sorun olmasada boyle olabiliyor. aman sorun olmasindaa

jelide al canimm. isten cikinca all hatta

inşallah canım, amin diyeyim...

ayy bende hep onu soruyorum kaç gündür inşallah oda iyi haberlerle gelir :26:

inşllah bizde bu ay hamiş oluruz kızlar bu ay olmazsa yeni sene uğurlu gelsin gerçi yeni sene benim senem değilmiş benim için çok zor olcakmışşş

eketen iyidir inşallah bebişide iyidir inşallah

inşllah bizde bu ay hamiş oluruz kızlar bu ay olmazsa yeni sene uğurlu gelsin gerçi yeni sene benim senem değilmiş benim için çok zor olcakmışşş

eketen iyidir inşallah bebişide iyidir inşallah

aman inanma onlara ona bakarsan biz bu ay hamile kalacaktık

ama ayenur kaldı kızzzz
yengeçti oda

kızlarrrrrr rahim filmi videosu izledim bayılacammmmm

çok güzel özetlemişsin canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza arkadaşlar

ama ayenur kaldı kızzzz
yengeçti oda

kızlarrrrrr rahim filmi videosu izledim bayılacammmmm

izleme canım öle şeyler gerçekten korkulacak bişey yok sen görmüyosun zaten eşim hatta inanamadı lavaboya girip çıkmış gibi ne çabuk bitti dedi

Canlar bir gelip bi gidiyorm malum derse giriyorm
Fundosum masallah temiz cikmis bu sefer ins filme gerek kalmadn gelir minisin
Aysem cnm masalllah 41 kere guzel artmis darisi keseye bide pit pitlara cnm bnm
Sosyalcim aksamlari giremiyorum cunku cok yorgun oluyorum dun aksm mesela yemektn sonra uyumusum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…