Ağlayakta gözden mi olak???

Yelo maalesef ben buu islerin icinde oldugum icin cok iyi biliyorum hep rant kavgasi
Fundos ben kurbagaya bakamam tiksinirim hani su hulya kocyigitin bi filmi vardi kurbaga yakalayip satiyorlardi aklima o geldi kiz

Yelo maalesef ben buu islerin icinde oldugum icin cok iyi biliyorum hep rant kavgasi
Fundos ben kurbagaya bakamam tiksinirim hani su hulya kocyigitin bi filmi vardi kurbaga yakalayip satiyorlardi aklima o geldi kiz
Ayy o filmi ben de izlemistim igrencti
Benim de bi arkadasim var kurbaga girduguu zaman krize giriyo resmen.vucudu falan kabarir hemen hasta olur
Hatta biz bunun ciddiyetini sirf o kurbagadan korkuyo diye dershanede kitabinin arasina ölü kurbaga koyup kizi hastanelik edince ogrenmistik

Yelo zenginliklerini bende duydum neyse daha fazla tartismayalim bu konuyu burada
Birakmasin cocuklarini kimse sokaklara falan valla o kadar korkunc seyler oluyor ki hala sokakta oynayan bi suru cocuk var ki benim oturdugum yerin ekonomik seviyesi falan yuksek yanlis anlamayin kizlar bi halt ettim ve buradan ev almak zorunda kaldim keske almasaydim yani kisaca burada bu kadar sokakta oynayan cocuk varsa baska yerlerde nasildir tahmin edemiyorum

Ayy yelo cok insafsizsiniz kiz ben krize girmiyorum ama fareden bile az tiksiniyorum dusun yani neyse bunkonuyu kapatalim bence yoksa bende kabarmaya baslayacagim

İnşallah sağsalim bulunurrr
Evett biliyom o filmi biizim yazlığın orda çekilmisss kesandaaa çünkü oralar tam yeri bizim tapudada kurbağalıdere mevkii yazar
Bu kızın gittiği yerde oralar galibaa yalnız kız çok kötü olduu birazdan ağlayacakkkk
Yelo hastanelikmi ettinizz

Bende kaşınıyorummmm ama merak etttim aşamalarınııı allahımmm ne işler var ekmek kolay kazanılmıyo kimi için kimi ise hoooopp koltuğa bi gramlık beyni ile

aman yaa ben size telefondan gerçekten yetişemiyorum, nedense eskiden daha bi aktif rol oynuyordum nedense şimdi telden yetişemez oldum niçin acaba

Ayşem digi türkte planet yokmuş canım.
Ben sana aşağılarda var dediydim o meğerse başka bi türklü kanalmış

Yelizim hastane macerana artık senin ben diyecek bişi bulamıyorum sen muayene değil bildiğin ekşının içine dalıyorsun
Zaten doktorların ayrı bi havası muamelesi var onlar bu havayı nerden alıyorlarsa fazla yüklemeye mağruz kalıyorlar ama işte o yükü biri bi gün alınca da suçlu oluyor nedense çünkü niye devletin doktoru o.. diğeri devletin bi ferdi değil nedense..

benim bi dünya işim var kızlar. bitirmezsem tatilim zehir olur o yüzden arada sizi takipteyim çok yazmayın deli etmeyin adamı

Yaa kizlar benim prolaktinim 49 cikmis
Tiroidim 4 cikmis
Ayrica yumurtaliklarla alakali bi hirmon DHEA üst sinir 340 iken benim 580 cikmis
Netten baktim hamile kalmak icin bunun tedavisini oluyolarmis
Kortizol fsh falan hepsi berbat
Neden boyle ki gecen ay en azindan fsh tiroid falan iyiydi

Yelo cok normal degil mi bu degerlerin boyle cikmasi sonucta agir bi ameliyat gecirdin vucut kendini toparliyordur brnce diger taraftan tsh ve prolaktin ilaclarla dusurulebilir

Hayir normal degil emliyatla alakasi yokki somucta hormon bunlar.Ameliyattan 1 ay sonra bile tup bebege basliyolar bu degerler hic normal degil
Cok moralim bozuldu cokk
Bide bazi degerler gercen ay 3. Adet gunu yaptirdiklarimla
Daglar kadar fark var arada

Yelo hemen moral7n bozulmasin ya bunlarinnhepsi normal degerlerine iner sonucta hormon ve tedavileri var daha simdiden moralin bozulursa isimiz var seninle cok arastiripta kafani bulandirma simdi

Nasıl bu kadar yükselmişki yaa bariz yüksek yani yelommm tüpe baslamak için değerlerinin normal olmasımı lazım öledir heralde yoksa niye istesinler off yaaa

Amh varmı yelizimmm

Benim anlamadigim gecen ay da yaptirdim yani gecen ay prolaktinim 17 cikmis mesela.tiroidim 1.4 cikmis cok sevinmistim hep normal degerler diye
Yarin bidaha yaptiricam ben öfff zaten hastaneye gicigim bide bu sonuclar iyice dellendirdi beni

Nasıl bu kadar yükselmişki yaa bariz yüksek yani yelommm tüpe baslamak için değerlerinin normal olmasımı lazım öledir heralde yoksa niye istesinler off yaaa

Amh varmı yelizimmm
Benden amh istemedi doktor gerek yok rezervin iyi yasin genc dedi 30 gecmis olsan bakardik demisti

Evet yaaa bu kadar kısa sürede nasıl değişirkii bi yanlışlık vardır inşallah bende hep bundan korkuyorum yaa benim geçen ay hepsi normaldi belki bu ay benimde değişti olabilir yani off şimdi bunu takıp stres yapma oda çok etkiler yaa

Yumurtalık rezervimiz iyi bencede gelişiyo yumura biliyoruzz

Kortizol stresle artip azalan bi hormonmuş
Dhea nin yuksek olmasi pko belirtisiymis
E2 de yuksek zaten o da pko yada kist belirtisi olabilirmis
Tiroid neden yuksek cikti ne alaka
Hicbiri normal degil degerlerin fsh gecen ay 6 cikmisti bu ay 8.1 cikmis ne alaka yani yumurta rezervi bi ayda mi azaldi boyle sacma durumlar da beni bulur
Progesteron 1.82 cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…