Ağlayakta gözden mi olak???

Bilemiyorum ki yelom yarin endokrinciye sorarsin o zaman stres olma bak hormonlarin cogu strese bagli azalip cogaliyor

Kız benden ilk gittiğim dr e2 tiroit filan hepsini istemişti özelde
burda bana sadece tsh fsh prolaktin ve amh yaptılar bide işte o virüs testlerii
aslında ne kadar önemli onlarda yaa

Ya bir an evvel tüm testleri yaptır git doktora bakalım ne diycek yelizim

Bi esimle konusucam eger yarin işi yoksa erzuruma gitsek en iyisi olucak aslinda ama bakalim olmazsa da sabah erkenden endokrine gidicem

Ben o siteye hic giremedim birak soru sormayi sorulan sorularin cevaplarini bile goremedim
Yelizim bi yarin olsunda hangisi daha iyi olacaksa o olsun insallah

Neee ücretliimmiii birsoru ücretsizdiii çokta işe yarıyordu haa
yarındkansonra arefe zaten canım bayramdan sonraya bırakma hem adette bitmemşken yola düşün bence ertaeleme en iyisi
illa bi yerden pürüz çıkacak değilmii ikimizinde işleri rasttgitmiyo yelizim

Kızlar bu arada dün ptt de broşür aldım pttkitap sitesi varmış kargo 2 tl hatta 25 lira üzeri kargo bedava baktım şimdi kitap fiyatlarıda çok iyi d&r da 19 abi kitapbatmıstım 12 lira burda

Esim coktan gidip almis sormus bile
Aradi beni degerlerin yok yuksek cikmis niye boyle diyo benim zaten sinirlerim tepemde
Neyse yarin gidicez herhalde erzuruma
İşte erzurum konusundaki derdim de mesela sabah ac karnina olman lazim.benim sabah saatlerinde orda olmam icin burdan 6 da cikmam lazim benim icin de bisey yemeden o yolu cekmek zulüm yani krize giriyorum resmen.

Bide sosyal adetim daha bugun tam söküldü aslinda 2. Gun yani
Acaba bunun etkisi olabilir mi acaba 3. Gunle 2. Gun farkeder mi degerler

Bencede etki etmez adetin içindesin çünküü
bende bu gidişimde özellikle sordum doktora mesela hangi günü geleyim 1-2-3 bu günler önemli dedi
Aynen yelizimmm bende aç yola çıkınca kötü oluyorum çarsamba karar için gitmistim yaa aç gel her ihtimale karsı demislerdiii
Midem bulandı trafikte kaldık otobanda kapıyı açıp kustummm (( bende bide reflü varyaa çok kötü oluyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…