Ağlayakta gözden mi olak???

Ben simdi yapiyorum kahvaltiyi
Turkiyede tesadufen yasiyoruz valla sabah bi haber vardi adam yolda yururken adamin kafasina kalas dusuyor insaattan bi de metroda bi olay vardi metroda giderken adamin vucuduna profil saplanmis yani artik bu kader falan degil sorumsuzluk

Ayyy istanbulda genelde oluyo tabi bölee şeyler daha çok
Kimsenin sesi çıkmıyor çıkanda susturuluyor önlem alınmıyorki unutturuluyor hersey

Günaydın panpalar

Ben çok yoğunum malum geçen hafta yoktum ya acısı çıkıyo

Burası türkiye valla herşey beklenir

Ayrıca ben istanbulda belediyenin bişi yapmasa da ilgilendiğini görmeyi seviyorum
Bizde iett otobüs şoförünü şikayet etmiştik ada. Hakkında işlem başlattık diye bilgi geldi

Bence çoğu zaman susmaktam oluyo bütün bunlar

Ayy komşu geldii lafa tuttu
Bayram alısverisine gidiyo hatunlarrrr

Bencede benoss insan seviniyor böle ceüap vermelerinee ben bu konuda çok yazarımm ve dönerlerdee

Ayy anca gelebildim omer sagolsun.
Evdeyim fundamm aksamda ishal oldum benimde bi duzenim yok yaa
Bende ayakustu biseyler yedim ama doymadim. Sabahtan beri omer birakmio yine.
Yamuk yolun bigun fotosunu cekip atsaniza yaa merak ettim : )
Sanada kolay gelsinn benosumm
Sosi dr a ne zamn gidecen simdi

8 ekime aldim canim haftaya carsamba 13 ekimede gider 37. Hafta raporumu alirim diye dusundum benimkinin kordonu falan yaninda ya o yuzden tedirgin oluyorum biraz

Geçmiş olsunn ayşemm ishalin ileri dereceyse reflor al bak evde bulunsun ben hemen atıyorum bi tanekesiyo çok zor yaa karın ağrısıyla insanı mahvediyor

bigün geçersem çekerimm ama pek gitmiyorum artık orayaa

8 ekim bizim evlilik yildonumumuz :) o gun omerinde asilari varr:)
Sende hayirli haberlerle gel canimm. Kordonuda uzaklasmistir insallahh

Ayşemm benden sonra en kıdemli sensin dimii :)))
Bugün keyf yapacam evde biyere çıkmam canımm :)

Planettebi film var adam ağa 3, karısını aldıı hepsi kısır diyor biride sorun sende demiyo :)))

Gunaydin canlarrr
Sabahtan hastaneye gittim tahliller icin adetin 2. Gunu yine ordan oraya dolastirdilar ve yine bazilarindan kimsenin haberi yokk ne oldugundan hicbi hastanede bakilmiyo o tahlillere
HOMA-IR diye bisey var mesela labaratuarlara da sorduk yokk
Testosteron,Anti TPO,17 OH Progesteron,Androstenedion Bunlar da yok.Bunlari adetin 2. Gunu yapilmasi gerekenler listesi icinde verdiler ama illa ozaman mi olmasi gerekiyo acaba

Bide muayene olacaktim kist varmi diye kizlar koskoca bina yani kadin dogum hastanesi sadece 6 katli bi bina.İki uc doktor bir odada aralara perde atmislar kadinlari sanki ahira hayvan doldurur gibi tıkmişlar bi odaya herkes birlikte muayene oluyo kocaman kapisiz bi oda herkes iceriyi goruyo kiminin kocasi da yaninda gelen perdenin arkasina gecip soyunuyo
Doktorlar da ayri bi hava bagirip cagiriyolar surekli sesler yuksek yani ondan sonra da neymis doktorlara saldiriyolarmiş valla ben bu doguda o doktorlara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi yani adı dogu diye insanlara yapilan resmen hayvan muamelesi bide kucucuk 1 metre boyunda 40 kilo kadin oyle bi bagiriyoki vursan ölüverir orda
Ben anlatmaya calisiyorum erzurumda tedavi goruyorum işte şoyle tahliller kadin bagiriyo kim istedi yaa sizden bunu bu ne sacmalik nekadar gereksiz tahliller diye gerizekali
Bi ses tonuna dikkat et once karsinda sagir yok heralde dedim
Tamam suraya gecin dedi ama yine bagiriyo yok ben burda muayene olmam bu nasil muamele boyle ya dedim kadin orda giyiniyo beni oraya sokuyo bem de ayni anda soyunacam orda tovbe yaaa.
Biz de cok bayilmiyoruz hanfendii devletin bize sagladigi imkanlar bunlar dedi.
Ben de hic devlet hastanesine gitmedik zaten dedim.sizden isyedigim tahlilleri de benden bi devlet hastanesi doktoru istedi ama demekki doktordan doktora da cok fark varmiş onu da anlamis olduk dedim
Bide cikarken size muhtac olanlara Allah yardim etsin bi kadin sizin elinize kaldiysa işi zor dedim
Yalniz esim kadini gercekten dovecekti okadar sinir bozucu terbiyesizdi ki anlatamam.Baya bagirdi cagirdi disarda zaten gittik sikayet ettik bashekime bashekimi de saglik bakanligina sikayet edecegimizi soyledik ki edicem de.
Evet yine sorunlu bi hastane macerasindan sonra artik kahvalti yapabilirim :)
Hani bigun biyerde doktorlara şiddetle ilgili bisey gorurseniz aklimiza ben geleyim diye anlatiyirum birgun o kamera goruntulerunde ben olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…